Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja też nie lubię teściowej i rodzinki męża. Więc tam nie jeźdzę :D

Polecane posty

Gość gość
Rozumiem że dotyczy to i teściowych i synowych ukraińskich. Bo czytając twoj wpis odniosłam wrażenie że tesciowe ukrainskie to skarb,polskie to samo zło, a synowe z tych krajów obie wsadzić na ołtarz?

Gość gość
Akurat młode ukrainki sa inne niż matko dużo bardziej dbają o wygląd niż polki sztuczne piersi i chcą bogatych mężów żeby nie cierpieć jak ukraińskie matki

Gość gość
No widze, ze moj temat jest popularny :)

Gość gość
Polkom nie jest potrzebna Ukraina a Islam

Gość gość
Ukrainki w starszym wieku nie są leniwe jak stare polki bo nie siedzą na forum tylko lepia pierogi dla wnuków i pracują od rana do nocy

Gość gość
Poczytaj co piszesz,jedno zaprzecza drugiemu.Wniosek taki że baba to towar a nie człowiek,za kasę zrobi wszystko czy to Polka czy Ukrainka,nie ma znaczenia.

Gość gość
Dla mnie moja ukraińska teściowa to nie teściowa tylko mama , kochana mama taka jak ta z Polski , cieszę się ze nie wyszłam za Polaka bo bym musiała się uzerac z jakąś msciwa Grażyna

Gość gość
Mam wrażenie ze polskie tesciowe sa najgorsze w Europie bo niemieckie sa wyluzowane i się nie mieszają do związku a ukraińskie traktują synowa jak dziecko własne

Gość gość
19:41 Bo Ukrainki to kobiety które oprócz lepienia pierogów i klepania paciorków na różańcu nic nie potrafią.Polki nie są opiekunkami,mają wyższe wykształcenia,swoje zawody często bardzo odpowiedzialne,hobby i nie będa podcierać pupci wnusiom.To rola ich mamuś by zaznały smaku pieroga i ciasta. Nie wyobrażam sobie w starszym wieku zajmować się wnukami a nie odpoczywać i zwiedzać świat.

Gość gość
I właśnie w tym ukrainki maja przewagę ze mają serce człowieka a nie wiedźmy , zwiedzaj sobie świat rób co chcesz twój mąż i tak pewnie by poleciał za dobra bogobojna ukrainka która ma wartości duchowe a nie tylko zimny materializm

Gość gość
Wloskie tesciowe to dopiero robia jazdy ,polskie przy nich to anioly

Gość gość
do goscia z 19.45 Myślę że tym wyluzowaniem to lekka przesada.Chyba niewiele wiesz o roli matki w Niemczech.Tam dziecko zamężne odwiedza rodziców na wyrazne zaproszenie.Tam nikt nie proponuje matce by wnuk został pod opieką bo mają problem.Od tego są niańki,matka Niemka nie musi się w nic wtrącać bo nie jest do niczego angażowana.Polacy stosują inna zasadę i trudno zrozumieć to prostactwo:) jesteście dziadkami to macie pisany obowiązek:)Na szczęście nie wszyscy sobie na to dadzą pozwolić.

Gość gość
Wyższe wykształcenie to żałosny papierek dobrego charakteru nie kupisz za nic , ps klepanie paciorkow jest poczciwym zajęciem o ile wiara idzie w parze z dobrym charakterem , chciałaś obrazić moja ukraińska teściowa i jej siostry ale tylko sama siebie obrazilas i postawiłam w złym świetle

Gość gość
ziś [19:49 pewnie nalezy do PiSu

Gość gość
Zobaczysz jeszcze może się ktoś od Ciebie zakocha W ukraince i będziesz siedziała w pieluchach albo zerwie z tobą kontakt bo to taka kultura i ja ja popieram bo sama będę dopomagac synowej , w życiu trzeba być człowiekiem a nie zwierzęciem

Gość gość
dziś Dobrrrrra jesteś,ty będziesz się rżnąc a tesciowa siedzi w twoich pieluchach? ona jest dobra czy głupia?

Gość gość
Możesz sobie mieć wykształcenie jakie chcesz hobby jakie chcesz podróże jakie chcesz ukrainka zawsze będzie miała większe serce od Ciebie i zawsze będzie lepsza

Gość gość
19:49 Moje męża podniecają laski a nie garko myje a ich duchowieństwo ma tyle z wiarą co a tańcem na rurze

Gość gość
Wyobraź sobie ze dla ukrainki wnuczeta to szczęście a nie ciężar jak dla nic nie wartej zimnej kłody polki która się tylko wywyzsza

Gość gość
Tak bo Ty wiesz co lubi twój mąż haha tobie wciska kit a chciałby ciepła rodzinna Panią z Ukrainy

Gość gość
Chyba musisz być bardzo urodziwa i to z Podkarpacia że cie Polak nie chciał i łapałas ukraińca

Gość gość
Nie z Podkarpacia tylko centralna Polska ;) a ładna jestem bo mówią na mnie ukrainoczka w rodzinie ;)

Gość gość
Dla mnie Ukrainiec to wróg,tyle mówi mi historia,ty widać do szkóły nie chodziłaś.

Gość gość
dziś Obrażasz dziewojo sama siebie,w końcu jesteś Polką i jak zwykle poszłaś na łatwy chleb jak każda inna

Gość gość
Chodziłam ale nie jestem ograniczona ;) miłość to miłość a mój Ukrainiec nie jest z zachodu tylko środka tam nie mordowali ;) wywyzszasz się a ukrainki w twoim wieku wyglądają jak nastolatki bez kosmetyków

Gość gość
A skąd wiesz ile ja mam lat? mogę cię zaskoczyć

Gość gość
Nie poszłam na łatwy chleb bo zarabiam sama na siebie na Ukrainie nie ma lekko na każdą kromkę trzeba sobie zasłużyć ;) nie pluj jadem i nie nazywaj dziewoja , cieszę się ze mieszkam na Ukrainie bo Starsze ukrainki sa cudnownymi ludźmi tu nie ma wrednych starych bab nienawidzacych młodych , tutaj na weselach babcie tańczą jak nastolatki i cieszą się z młodości i szczęścia młodzieży nie ścigają się z młodymi bo to żałosne , polki tego nie rozumieją

Gość gość
20:05 Oj chyba u Ciebie historia skończyła się na szkole podstawowej.

Gość gość
Dziecinko,ja mam nie całe 30 lat i studia za sobą,nie pouczaj bo nie błyszczysz inteligencją ,oprócz zachwalania Ukrainy ,pierogów i pieluch nic nie masz do powiedzenia. Poczytaj lektury o tym kraju to zrozumiesz dlaczego tu ludzie ci odpowiadają i śmieją się w głos.

Gość gość
Polska człowieka dobija bo baby to zimne zawistne podłe sople lodu , bez serca dla innych oko za oko zab za ząb takie sa polskie teściowej i spolczuje koleżankom polkom które powychodzily za Polaków i teraz mają stereotypowa Polska wredna teściowa