Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie polecam prawiczków

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny jeśli kiedykolwiek będziecie miały okazje przespaść sie z prawiczkiem to dajcie sobie spokój, nie popelniajcie tego samego błędu co ja. Poznałam chłopaka 21lat, przystojny, fajnie mi się z nim rozmawiało. Nie powiem, trochę się napaliłam na niego. Pewnego dnia a właściwie wieczoru rozmowa zeszła na seks i dał mi do zrozumienia że jest prawiczkiem. No i moje podniecenie opadło. Rozmawiałam potem z koleżanką i ona mnie zaczęła namawiać żebym spróbowała, że chłopak musi mieć kiedyś ten pierwszy raz. Ok, jak byłam u niego usiadłam mu na kolanach, całowaliśmy się z 5 minut, trochę mu sie tam pokręciłam na kroczu. Rozebraliśmy sie, no punkt kulminacyjny... majtki poszły w dół a chłopak na widok piczki sie spuścił. Potem próbowałam mu jakoś jeszcze raz postawić, udało się, po czym dwa pchnięcia i koniec. Jeszcze na koniec sie zapytał czy doszłam :D Ja wiem że prawik i nie ma co oczekiwać fajerwerków ale to była tragedia. Oby chłopak w kompleksy nie popadl.

Gość gość211
Aha, a to było najważniejsze że nie jest w "tym" dobry? Nie liczy się to jakim jest człowiekiem i co sobą reprezentuje? No to gratuluję tylko może daj spokój normalnym chłopakom którzy zasługują na kogoś lepszego.

Gość gość
gość211 nie zesraj sie

Gość gość
No i dobrze