Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowy_gosc

Piękna Nieznajoma

Polecane posty

Gość anonimowy_gosc

Witajcie. Opiszę tutaj swoją historię, ponieważ potrzebuję porady w głównym stopniu od kobiet, ale jeśli znajdą się faceci mający podobną sytuację lub pomysł na jej rozwiązanie to również będę szczęśliwy. Do rzeczy. Jestem młodym facetem, 22 lata, przystojny, dobrze zbudowany. Nigdy nie miałem problemów z relacjami damsko-męskimi. Z kobietami dogaduję się świetnie. Jakiś czas temu wraz z kumplami założyliśmy sobie konta na pewnym portalu randkowym, aby zaspokoić swoją ciekawość i dowiedzieć się jakie typy kobiet są tam zarejestrowane. No i historia się zaczyna. Natrafiłem tam na profil pewnej dziewczyny i jak tylko przejrzałem jej zdjęcia to mnie zamurowało. Pierwszy raz w życiu poczułem motyle w brzuchu. Zobaczyłem swój ideał. Naturalnie piękna, bez tony makijażu i wielkiego dekoltu na pierwszym planie. Pisaliśmy ze sobą cały dzień. Rozmowa się naprawdę kleiła. Cały czas się uśmiechałem do telefonu. Wszystko byłoby świetnie, gdyby nie fakt, że następnego dnia, gdy chciałem do niej napisać, zobaczyłem, że jej profilu już nie ma. Poczułem się jakby zabrano mi coś co bardzo lubiłem i byłem do tego przywiązany. Przetrząsałem cały Internet, żeby znaleźć jakiś punkt zaczepienia, który pozwoliłby mi odszukać jej profil na Facebooku. No i się udało. Znalazłem. I teraz nie wiem co robić. Doradźcie mi proszę co zrobić. Jeśli napisać to co konkretnie? Nie chcę wyjść w jej oczach na zdesperowanego faceta. Dodam, że studiujemy w tym samym mieście. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi :)

Gość anonimowy_gosc
trysnąłem do muszli klozetowej, spuściłem wodę i próbuje o niej zapomnieć:)

Gość gość
I Ty, który twierdzisz, że nie miałeś problemów w relacjach z kobietami tego nie wiesz? Jeśli ona zlikwidowała konto i nie odezwała się do Ciebie, to znaczy, że jej na Tobie raczej nie zależy. Myślę, że powinieneś jej napisać, że fajnie Ci się z nią rozmawiało i że masz ochotę kontynuować tę znajomość. Tym chyba jej nie zrazisz. Powodzenia.