Miasto Namysłów opolszczyznA 0 Napisano Kwiecień 17, 2017 Jestem z Namysłowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inaccessible89 568 Napisano Kwiecień 17, 2017 Miałem nadzieje ze wyjawisz jak robisz tego nicka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 17, 2017 To ja gość od Namysłowa ja już wylogowałem się i już nie będę pisać z nicku tylko z gościa każdy wpis z niebieskiego to podszyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 17, 2017 Ten co pisze z pomarańczy to podszyw! Inaccessebile89 uważaj na niego Z Namysłowa jestem ja i ten na górze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miasto Namysłów opolszczyznA 0 Napisano Kwiecień 17, 2017 To ja ten prawdziwy z Namysłowa i piszę tylko jako zalogowany, już wiem jak to zrobić i zablokowałem wszystkie podszywające się osoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miasto Namysłów opolszczyznA 0 Napisano Kwiecień 17, 2017 gość dziś Inaccessebile89 to ja pisałem gość od Namysłowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 17, 2017 Dobrze wiesz niebieski że to ty jesteś podszywem doskonale o tym wiesz!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miasto Namysłów opoIszczyznA Napisano Kwiecień 17, 2017 Aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach