Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piekne kobiety zawsze beda mialy przewage...

Polecane posty

Gość gość

a te brzydkie niech konserwuja sie we wlasnym jadzie :) Milego dnia zycze,nic tu po mnie :) 🖐️

Gość gość
niestety błędna odpowiedź brzydka nie ma nic do stracenia ta niby ładniejsza to względna i nietrwała chwilowa wartość o którą nieustannie drżycie i bez przerwy porównujecie się w śmiertelnym stresie do innych bo facet który pieje do przysłowiowych względnie ładnych zawsze jest łasy na coś jeszcze ładniejszego jego apetyt wciąż rośnie a wy musicie mieć łapę na pulsie noc i dzień i widzisz że to nie takie łatwe na jakie z pozoru wygląda ,ja osobiście cenię mądre kobiety dojrzałe emocjonalnie nawet brzydkie ale z sercem bo te są sobą i są wartością samą w sobie a jek jej coś brakuje to ja mam sporą wyobraźnię i dla mnie jest prześliczna jeśli tylko ja tego chcę i co? MAX.

Gość gość
no wlasnie pięknotki drżycie , zawsze musicie sie porównywać, konkurować, haha, jak urody zabraknie to bedzie płacz i ratowanie sie botoksem

Gość gość
Dlaczego piękno dziewczyn nie idzie z rozumem. Często nie potrafią się dowartościować ? Byłem kiedyś na seksie grupowym. Śliczna młoda szczupła dziewczyna oddawał się facetów w różnym wieki niektórzy mogli być jej dziadkami. Nas szóstka facetów i jej chlopak i tak mieliśmy problem ją nasycić.

Gość gość
Tak sie sklada,ze ja sie do nikogo nie porownuje,to te brzydsze caly czas musza sie dowartosciowac,prowokuja i chca pokazac,jakie to one nie sa sexy hexy w nowych ciuszkach,kozaczkach i wypacykowane :D Gdyby nie to ich prowokacyjne zachowanie,to nawet bym na nie uwagi nie zwrocila.Licze sie z tym,ze uroda nie jest wieczna i tez sie jej kurczowo nie trzymam.Ciesze sie nia,poki ja mam ale tez nie zachowuje sie jak skonczona debilka,zeby jakims kobietom pokazac,jaka to ja nie jestem zaje/bista.Konkuruja ze soba moze dziewczynki albo nastolatki,ale nie dorosle kobiety.Takie zachowanie jest niedojrzale i zawsze mam niezla beke,jak widze,jak DOROSLE kobiety sobie wzajemnie dowalaja,zeby pokazac,ktora jest ta lepsza :D

Gość gość
Prawdziwie piekne kobiety nie musza poza tym konkurowac,bo nie musza sobie udowadniac,ze sa piekne.One znaja swoja wartosc.

Gość gość
To Ty masz obsesję na punkcie urody bo zawsze zakładasz po 10 takich samych tematów dziennie , to już chyba 100000 taki sam temat , krucho u Ciebie z inteligencją bo jesteś strasznie monotematyczna

Gość gość
Dla niej przejawem ogromnych pokładów inteligencji, wrażliości i poloty jest hurtowe zakładanie topików typu: -jestem ładna ; -baby są zazdrosne ; -ach, jaka jestem ładna a wy brzydkie, zazdrosne paszczury ; -czemu baby są takie zazdrosne o urodę? ; -baby nie dają mi żyć, bo jestem piękna ; itp itd. No rzeczywiście szczyt mądrości. A może byś tak książkę jakąś poczytała?

Gość gość
no przecież ze konkurujesz bo ciagle o tym pieprzysz jak ci wszyscy zazdroszczą :D

Gość gość
Smutne ma autorka życie ze jej jedynym światem jest interesowanie się wyglądem innych , to już podchodzi pod obsesję

Gość gość
17:05 Chce dokopać brzydkim

Gość gość
Nie dziwie sie,ze tu tez mi probujecie dowalic :) Gdyby temat was nie dotyczyl,to byscie go zignorowaly.Wiem,ze to bolesne ;) :D

Gość gość
Ty nie wiesz jak to jest mieć przewagę nad innymi bo siedzisz całe dnie na kafe i zakładasz marne prowo pryszczata tłusta Krowo

Gość gość
gość dziś Ty nie wiesz jak to jest mieć przewagę nad innymi bo siedzisz całe dnie na kafe i zakładasz marne prowo pryszczata tłusta Krowo x Znowu ty smierdzaca wywloko z kartoflem zamiast nosa ? :) Wez s********j 🖐️

Gość gość
Lubisz sie śmiać z brzydkich , dokuczać, obgadywać , nie ? A kilka lat temu byłaś takim samym parchem z morda trochę lepsza niz przeciętna i wianuszkiem adoratorów, poznałaś sponsora, dał ci na botox, karnet na siłownie, solarium, jakies ciuchy z sieciówki, i teraz sie wyzywasz za swoje niepowodzenia z lat młodości, dziecko z ciapatym hahaha bo cie nikt inny nie chciał , taka byłaś zahukana i łatwa szmato

Gość gość
O czym ty p********z ? Jakiego sponsora ? :D

Gość gość
A ja nie rozumiem tego, że jeśli ktoś chce konkurować o urode, to innym sie to niepodoba... Jak dla mnie niech sobie konkuruje. Co mnie to obchodzi ;)

Gość gość
gość dziś To Ty masz obsesję na punkcie urody bo zawsze zakładasz po 10 takich samych tematów dziennie , to już chyba 100000 taki sam temat , krucho u Ciebie z inteligencją bo jesteś strasznie monotematyczna x Jesli oceniasz mnie tylko na podstawie tego,co tu pisze,to raczej ty nie grzeszysz inteligencja.Nic o mnie nie wiesz :) 🖐️

Gość gość
Wyzywasz innych bo jesteś dz//iw//ka bez klasy autorko , ona ma nos jak kartofel a Ty pissde jak studnie naucz się kultury osobistej wywloko

Gość gość
Autorka to zazdrosny paszczur który prowokuje bo jest bezrobotna lafirynda z morda jak kalafior , wmawia ze nikt jej nie lubi bo jesteś piękna a prawda jest taka ze od niej śmierdzi

Gość gość
I ma braki intelektualne , dziecko z podstawówki lepiej umie skleić zdanie niż ten tepak z megalomania

Gość gość
18:07 "O czym P********z? " na starcie już się popisałaś kultura :D W życiu byś nie odłożyła na botox z tej swojej pensyjki :D Dostajesz dużo zasiłków na bekarta , on ma wysokie czolo (po tobie) jak alien , pewnie wykryli jakiś autyzm lub inne upośledzenie umysłowe po mamusi i bierzesz zasiłki do rąsi, leżysz, pachniesz, mieszkanko masz po nikt samotnej matki nie wyrzuci , masz duzo wolnego czasu, żyć nie umierać Hahaha

Gość gość
Jak na razie widać ze autyzm i niedorozwój ma autorka , nie dziwię się ze masz niską pensyjke jesteś skończona idiotka

Gość gość
Pewnie autorka to prostytutka z chorobą dwubiegunowa

Gość gość
Autorka nie jest ładna tylko poraża ludzi chamstwem i niedorozwojem umysłowym dlatego Cię nie lubią nie pocieszaj się ze jesteś ładna bo nie jesteś

Gość gość
No autorka już osiągnęła master Level w kiszeniu się we własnym jadzie pewnie jak pisze to wypociny to się cała trzęsie :D

Gość gość
18:38 Przeciez ty jestes autorka a nie ja :D Ty myślisz , że cię tu nikt nie rozpoznaje ? Botoxowy manekinie z odrostami do pizzzdy Idź do mopsu i zawołaj o fryzjera jeszcze :D na wszystko ci przecież dają :D A co do bycia prostytutka, to autorka ma kilku sponsorów . Mam jej zdjęcie . Wrzucić do pośmiania się? Ktokolwiek jej robil ten botox to pobierał nauki chyba w średniowieczu Hahaha

Gość gość
Autoreczka już się przestraszyła. Dawaj foto , ppsmiejemy się

Gość gość
Jeśli to zdjęcie autorki to współczuję wygląda jak transwestyta z konskim podluznym lbem