Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piekne kobiety zawsze beda mialy przewage...

Polecane posty

Gość gość
Wymalowana ale brzydka , ona serio nie rozumie że wygląda ja wymalowany facet ?

Gość gość
Wiele z was boi i narzeka na to że faceci chcą wam zrobić dziecko i wziąć z wami ślub, założyć rodzine.Obawiacie sie ze bedziecie wtedy miały na głowie bachora a mąż zrobi z was kure domową a wasza wolność się skończy. Otóż chciałbym was zapewnić że my współcześni mężczyźni ani nie mamy zamiaru was zapładniać ani wychowywać bachory ani tym bardziej się żenić.Ślub z wami to najgorsze co może nas spotkać w życiu;a gromadka bachorów to absolutny koszmar.Niepracujaca kobieta nie jest też nam potrzebna. Tylko luźne nieformalne związki,klechy precz.Seks to ma być rozrywka i zabawa a nie prokreacja.Po co komu niepotrzebna odpowiedzialność;tak jest dla obu stron latwieji uczciwej.Nowoczesna kobieta ma pracować a po pracy kopulowaç z partnerem przyjmujac z radością członka w pupę,pochwe,usta.Oblizywac się lapczywie gdy mężczyzna tryśnie jej na twarz.Albo w pupę Byle nie do pochwy bo jeszcze bachor z tego wyjdzie.A my bachorów przecież nie chcemy,prawda?Tylko w takim układzie kobieta i mężczyzna moga być szczęśliwi.Klechy precz,tylko wolne związki.Tego chcą kobiety.

Gość gość
Te piękne mają przerąbane u innych bab! Wiem, bo jestem urodziwa a do tego niezbyt lubię to co inni. Czyli jestem indywidualistką - często nie zachwycam się tym czym inni, nawet jeśli dobrze to potrafię. Obserwatorki mi zazdroszczą i mają mnie po dziurki w uszach. Gdybym była pasztetem, przyszłyby zapytać jak to robię, ale że moja uroda jest dość nieprzystępna-nie woła,,hej ludzie kocham was wszystkich bez względu na wszystko!" to wolą pozostać moimi wrogami do czasu aż ich pozycja nie stanie się ode mnie zależna ;) Zawsze tak miałam! :D Mojej przyjaciółki kiedyś mnie nienawidziły!

Gość gość
Hahahaha no to się ośmieszyłaś "pięknotko"

Gość gość
19:35 W pupę i inne dziwactwa to w burdelu jak dobrze dopłacisz :D albo pójdziesz i kupisz cos temu transowi ze zdjecia haha

Gość gość
Autorka juz dawno opuscila ten watek a wy sie nakrecacie :) Haha

Gość gość
a niech sobie mają. Ja kocham samotność i siedzebnie w domu od zawsze. Nie ma dla mnie kompletnie znaczenia, czy jestem ładna, czy brzydka, bo i tak to nic nie zmienia w moim życiu. Żyję tak jak kocham i to najważniejsze. A ten kawałek mięsa w którym mieszka mój umysł niech sobie wygląda jak chce.

Gość gość
bosze kto ci robił ten botox ? nie pytam złośliwie

Gość gość
Następna fota tego transa z nieudanym botoxem http://tinypic.com/r/294s8yr/9 Poważnie , takie coś ma się za piękność i mysli , że każda jej zazdrości ? Buhaha

Gość gość
Nie wiem ale ta laska ze zdjęc wygląda jak facet : / i to umalowany , zero kobiecości w twarzy podłużna prostokątna męska japa

Gość gość
Ten Botox zmienił ja w potwora :(

Gość gość
Ej , to jest trans :D

Gość gość
19:35 Kobiety z klasą nie żądają się z byle koorfiarzami z gówniarską mentalnością Sprawdź czy lekcje masz odrobione na jutro.

Gość gość
Trans poszła sobie naprawić botox gwoździem

Gość gość
Wiadomo,ze to nie moje zdjecie,wszystko lykacie jak pelikany i sie jeszcze jaracie,bo glupie jestescie :) Gdybym wam pokazala moje prawdziwe zdjecie,to zesralybyscie sie z zazdrosci,wiec wam tego oszczedze ;) 🖐️

Gość gość
No tak, najlepiej wstawić nie swoje zdjęcie i komuś siarę robić. Już ja widzę to s/ranie z zazdrości, jakoś nie chcę mi się wierzyć żeś taka olśniewająca. Kogo przypominasz ze znanych osób: Monicę Bellucci, Charlize Theron a może Jurka Urbana albo Ryśka Kalisza? :D

Gość gość
Ze znanych osob ? Evan Rachel Wood,ale jestem od niej ladniejsza. Nie musisz wierzyc ;)

Gość gość
transie jakoś jej nie przypominasz a zdjęcie jest 100% twoje hahahah

Gość gość
Przestaniesz srać? :D Na 10 pewnych siebie kafeterianek atrakcyjne sa 2-3.