Jurapark krasiejów opolskie 0 Napisano Kwiecień 18, 2017 Babcia zadzwoni dziś do cioci (ona często do polkowskiego w odwiedziny do mnie przyjeżdża) i babcia do niej zadzwoni żeby mnie zabrała do Niemiec i niech mi tam prace załatwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jurapark krasiejów opolskie 0 Napisano Kwiecień 18, 2017 Niech mnie do DE weźmie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jurapark krasiejów opolskie 0 Napisano Kwiecień 18, 2017 Za polkowskim i Namysłowem Opolem Wrocławiem i polską tęsknić i płakać nie będę nic mnie tu nie trzyma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jurapark krasiejów opolskie 0 Napisano Kwiecień 18, 2017 Ooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jurapark krasiejów opolskie 0 Napisano Kwiecień 18, 2017 Cieszę się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jurapark krasiejów opolskie 0 Napisano Kwiecień 18, 2017 Może tylko mamunia z babunią będą tęsknić i ja w sumie za nimi też ale za wami już nie:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jurapark krasiejów opolskie 0 Napisano Kwiecień 18, 2017 Podszywie od mamuni i babuni w*********j Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jurapark krasiejów opolskie 0 Napisano Kwiecień 18, 2017 Up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach