Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż chce budować dom obok swego rodzinnego

Polecane posty

Gość Byniek
I widzisz odpowiedziałaś sobie na pytanie, zobacz swoją mamę tragedia jest. Byś miała to samo i jeszcze ten brat alkoholik. Nie daj się.

Gość gość
14:50] Zgadza się du/pą wg ciebie można handlować bo to w dzisiejszych smutnych czasach jest towarem. Nie martw się,oby nie było problemów z rozerwaniem przyjdą z pomocą podobne do ciebie które chętnie dadzą i to za darmo,nawet zabiorą do siebie. Baby mają małe szanse.

Gość gość
Wczoraj teściowa zapytała kiedy ruszymy z budową domu. Powiedzialam jej ze nie wiem, bo wybieramy miejsce. Była oburzona ze nie chce mieszkać obok niej, bo powinnam jej jako synowa pomagać na starość. Ok,będę pomagać ale nie będę mieszkać obok :) wczoraj pijany brat męża wziął nasze dziecko na ręce, gdy ono spało i zaczął na nie krzyczeć, ot tak bo mu się zachciało. Mąż zrozumiał ze nie możemy tu mieszkać, ruszamy z budową domu !!! ;)

Gość gość
Ale bajki opowiadasz,pijany brat wchodzi do twojego pokoju i bierze dziecko śpiące na ręce i krzyczy???? rózne głupoty na tym forum t czytałam ale ta sięga zenitu. Który ojciec,babcia czy matka pozwoliłaby na takie zachowanie?pijakowi? chyba że wasza rodzinka to melinka,można robić co się chce.

Gość gość
Nie mieszkamy z nimi. A pojechaliśmy w gości. Dziecko zasnęło w samochodzie i spało w nosidelku na ganku( żeby się nie zgrzalo nie wnosilismy do domu) - a my poszliśmy przywitać się z teściowa, była to dosłownie minuta. I nie musisz wierzyć, nie jestem wyrodna matka która zostawia dziecko, gdyby się obudziło słyszelibyśmy.

Gość gość
I widac ze nie masz pojęcia o alkoholizmie. Takie osoby są nieobliczalne

Gość gość
Autorko,dużo w tym KITU!!!!

Gość gość
Ale kto będzie budował mąż czy ty jak on to masz huj do powiedzenia i w*********j do garów

Gość koza_01
oj nie przeszłoby u mnie. ja wychodze z założenia ze wole ciasne ale własne :P gnietliśmy się w kawalerce (swoją drogą odzieliliśmy sobie na dwa pokoje akustyczną ścianą składaną sowan - jak się chce to się da) żeby tylko mieszkać bez teściów i rodziców. nie wyobrażam sobie czegoś takiego.

Gość gość
Całkowicie przejebane mieszkać obok rodzinki męża. Będą zawsze gapić ci się na wszystko co tam robisz.