Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto odpowiedź od kobiety, do której napisałem

Polecane posty

Gość gość
Ale to właśnie dz...ki umawiają sie na seks w hotelu lub samochodzie.

Gość gość
Ale ja nawet nie wiem jak ona wygląda. W zasadzie to nic o niej nie wiem. Odpisałem na anons zamieszczony w internecie. Chciałem po prostu porozmawiać, nic więcej.

Gość gość
byc moze kobieta szuka faceta, ktory jest juz na swoim, zyje swoim zyciem, a nie mieszka z mama i nadal prowadzi zywot dziecka.

Gość gość
Co najmniej dziwne to wasze rozumowanie! co za sens ma wynajmowanie mieszkania przez osobę samotną jeżeli ma miejsce w domu rodzinnym.Same plusy,wikt i opiorunek prawie darmo, lub darmo.Rozumiem jak ktoś chce,lub mnie ma warunków to tak,ale co w tym złego!?

Gość gość
To chyba sobie pochlebiasz, skoro "w miarę przyzwoite pieniądze" nie wystarczą na "wynajem mieszkania + pomoc finansową dla schorowanej matki" - to nie są przyzwoite a po prostu małe. Nic dziwnego, że dziewczyna nie chce się pakować w taki układ.

Gość gość
Chyba mamy dwie zupełnie inne ojczyzny albo żyjesz w innej rzeczywistości. Jak na polskie warunki to zarabiam całkiem dobrze, ale jednocześnie na tyle kiepsko żeby być królem życia.

Gość gość
"Z miłą chęcią wyprowadzę się "na swoje" bądź wynajmę mieszkanie. Tylko kto za to zapłaci?" :D:D:D Typowa współczesna, zagubiona sierotka.

Gość zwykłygość
K...a kto wynajmuje sam mieszkanie? W parze rozumiem ale samemu? Wy macie dobrze w głowach? Wiecie jakie są ceny? W niektórych miastach wręcz z księżyca. I co gościu ma się sadzić na koszty i jeść pasztetową cały miesiąc. Ale ważne że na pustakach robi wrażenie. Przez gościa przemawia rozsądek i chłodna kalkulacja. Tak samo jak przez tą lampucerę co go spławiła. Tyle że facet kalkuluje w sferze finansów a dziunia w sferze tzw "uczuć" choć nie wiem czy w jej przypadku można użyć tego sformułowania. Ale baby rzuciły się na niego jak stado likaonów na ranną antylopę Gnu. Ludzie!!!!! Kobiety!!!Was tylko stan portfela interesuje nic poza tym. Rzygać się chce na ten świat.

Gość gość
Żenada mieszkasz z mama i bratem i szukasz kobiety Hahahah

Gość gość
pewnie, ma zbudować pałac i wtedy byłby odpowiednim kandydatem. Tylko że wtedy szukałby księżniczki, a nie pisał do kocmołucha na jakimś portalu randkowym.

Gość gość
" Chciałem po prostu porozmawiać, nic więcej"........:) ;) nie dosc ze mieszka z mamusia (ktora juz tez pewnie ma go dosyc) to jeszcze szuka sobie darmowego terapeuty ,ach ci dzisiejsi mezczyzni

Gość gość
gość wczoraj Co najmniej dziwne to wasze rozumowanie! co za sens ma wynajmowanie mieszkania przez osobę samotną jeżeli ma miejsce w domu rodzinnym.Same plusy,wikt i opiorunek prawie darmo, lub darmo.Rozumiem jak ktoś chce,lub mnie ma warunków to tak,ale co w tym złego!? x Nie wiem co wam się ubzdurało że jak ktoś mieszka jeszcze w domu rodzinnym wieku 30 lat to nieudacznik. Ja mam 29 lat i nadal mieszkam w domu rodzinnym. Nie mam kobiety choć niczego mi nie brakuje. Płacę tyle samo co za wynajem miesięcznie. Sam gotuje, sprzątam i robię remonty. Po co mam dorabiać obcego jak ma rzut kamieniem do pracy?. Jak jakimś cudem sobie kogoś znajdę to wtedy sobie coś znajdę.