Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Odchudzanie

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
R贸wnie偶 mog臋 pochwali膰 Slimunox za jego skuteczno艣膰 i szybko艣膰 dzia艂ania.Wiem 偶e same tabletki to nie wszystko ale w po艂膮czeniu z odrobin膮 ruchu efekty s膮 naprawd臋 znakomite.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Asia

Najbardziej warto zainwestowa膰 w rozs膮dek i systematyczno艣膰. Jedynie w ten spos贸b mo偶na faktycznie osi膮gn膮膰 efekt. Tabletki s膮 sposobem na wspomaganie procesu. Ja tez mia艂am powa偶ne problemy z diet膮. Tabletki聽 Slimunox w wielu sprawach mi pomog艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tirra

Mia艂am detox sokami, wybra艂am Nuja - s膮 bogate w warto艣ci od偶ywcze i maj膮 bardzo dobry sk艂ad. Dzi臋ki temu nie chodz臋 g艂odna!聽

Udost臋pnij ten post

A ja polecam morwital-fat. Fajny specyfik rosyjski na bazie moroznika kaukaskiego i innych zi贸艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malwina

Moim zdaniem nie ma lepszego 艣rodka wspomagaj膮cego odchudznaie jak w艂a艣nie Foreverslim. mi te tabletki pomog艂y si臋 pozby膰 14 kilogram贸w nadwagi. I to w 4 miesiace.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KarinaO

Ja zdecydowa艂am si臋 na zastosowanie IQmango i jestem bardzo zadowolona. Wreszcie mog臋 bez opor贸w stan膮膰 przed lustrm i nie widz臋 zwa艂贸w t艂uszczu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ziomkini

Jestem zdania 偶e dzi臋ki suplementom mo偶na schudn膮膰, ja schud艂am dzi臋ki Slimunox 8 kg w 2 miesi膮ce聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maja

Macie dziewczyny racje, slimunox jest niezawodnym preparatem na odchudzanie kt贸ry istnieje na rynku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kornelia

Ja dzi臋ki Slimunox schud艂am w miesi膮c 4,5kg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mariolcia

A ja dzi臋ki Slimunox nie mam efektu jojo i tych zb臋dnych 16kg聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Katja

U mnie w przypadku stosowania Slimunox pozby艂am si臋 14kg w 3 miesiace

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ula

Ja w 2 miesi膮ce 10kg mniej dzi臋ki Slimunox

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Weronika Zet

Moim zdaniem nie ma lepszego sposobu na pokonanie nadwagi jak zastosowanie Slimunox. Dla mnie te tabletki okaza艂y si臋 zbawienne w zastosowaniu. W ko艅cu trafi艂am na 艣rodek, kt贸ry faktycznie pom贸g艂 mi pozby膰 sie nadwagi. Wczesniej niestety mia艂am pecha i stosowane 艣rodki nie dawa艂y rezultatu podobnie jak sama dieta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AlicjaH

W moim przypadku bardzo pomog艂o zastosowanie Foreverslim. W sumie to od momentu zastosowania tych tabletek, z nadwag膮 poradzia艂am sobie w trzy miesiace.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sylwia

Straci艂am w zasadzie ca艂膮 nadwag臋 przez 3 miesi膮ce kuracji z tabletkami Slimunox. Spr贸bowa艂am po 4 latach pr贸bowania r贸偶nych diet, 艂膮cznie z 膰wiczeniami. Niestety, ale kompletnie nie przynosi艂o to 偶adnego efektu. Nie wyobra偶acie sobie jak przyjemny by艂 dla mnie powr贸t do moich ciuch贸w z przed ci膮偶y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EWA

Kilka miesi臋cy temu wykupi艂am聽diet臋 i trening na stronie Fabryki Si艂y.聽
Serdecznie mog臋 poleci膰聽:) Posi艂ki r贸偶norodne i zbilansowane.

Dieta jest r贸wnie偶 uk艂adana pod osoby cierpi膮ce na cukrzyc臋 czy problemy z tarczyc膮,聽
dobierana pod tw贸j typ metabolizmu,聽
a co najwa偶niejsze bezpieczna w por贸wnaniu do super diet 1000 kcal

Je偶eli chcesz spr贸bowa膰 to zapraszam do skorzystania z linka a dostaniesz nawet 3 miesi膮ce gratis do zakupu planu! 聽聽

www.fabrykasily.pl/plany_treningowe?poleca=ewa8207234

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Celestyna

Aby schudn膮膰 stosowa艂am kilka 艣rodk贸w i niekt贸re by艂y skuteczne. Najlepiej na mnie sprawdzi艂 si臋 suplement Foreverslim kt贸ry w po艂膮czeniu z moj膮 diet膮 da艂 najlepsze rezultaty. 14kg przez pe艂ny okres kuracji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alicja

Nie mia艂am 偶adnych problem贸w z utrat膮 wagi stsouj膮c tabletki Slimunox.Moim zdaniem podstaw膮 jest trzymanie si臋 zasad kuracji.Je偶eli si臋 tego nie robi to nawet nie ma co zaczyna膰 bo i tak si臋 nie uda.A zasady s膮 bardzo proste.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Natalia

Ja te偶 zdecydowa艂am si臋 na zastosowanie Slimunox i moim zdaniem nie ma lepszego sposobu na pozbycie si臋 nadwagi. U mnie mo偶e nie by艂o tego du偶o, ale i tak te 12 kilo "nadbaga偶u" bardzo mnie denerwowa艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Natalia

Moim zdaniem, za taki 艣rodek spokojnie mo偶na uzna膰 Slimunox, ja sko艅czy艂am si臋 odchudza膰 ponad miesi膮c temy, raz 偶e waga spad艂a, dwa, 偶e utrzymuje si臋 ona do dzisiaj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Danka

Mnie nikt nie musia艂 przekonywa膰 do tego abym si臋 odchudza艂a mam lustra w domu to widzia艂am jak wygl膮dam.Foreverslim kupi艂am z ciekawo艣ci bo nie za bardzo wierzy艂am 偶e co艣 z tego b臋dzie.Ale tydzie艅 po tygodniu waga spada艂a.Teraz zosta艂o mi do zrzucenia 4 kg,ale to ju偶 powinno za艂atwi膰 codzienne bieganie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Asia

Ja na odchudzanie polecam wam bezdyskusyjnie Slimunox, mo偶na go kupic w internecie, i dzi臋ki niemu serio si臋 chudnie, same spr贸bujcie jak nie wierzycie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aleksandra T
Dnia 10.06.2017 o 15:37, Go艣膰 go艣膰 Anna 23y napisa艂:

Ja zdecydowa艂am si臋 na zastosowanie Slimunox i nie 偶a艂uj臋 tej decyzji

Te偶 zdecydowa艂am si臋 na Slimunox i faktycznie to by艂o dok艂adnie to czego potrzebowa艂am by pozby膰 sie nadwagi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KatarzynaB

Moim zdaniem nie ma skuteczniejszego sposobu na pokonanie nadwagi, jak zastosowanie Slimunox. Ja stosowa艂em te tabletki przez 3 miesi膮ce i w tym czasie moja waga spada艂 o 13 kilo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alina
Dnia 31.07.2019 o 21:07, Go艣膰 KatarzynaB napisa艂:

Moim zdaniem nie ma skuteczniejszego sposobu na pokonanie nadwagi, jak zastosowanie Slimunox. Ja stosowa艂em te tabletki przez 3 miesi膮ce i w tym czasie moja waga spada艂 o 13 kilo

Jak dla mnie to nie ma lepszego 艣rodka na odchudzanie od tyhc w艂asnie tabletek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Joanna G

Jak dla mnie to nie ma lepszego 艣rodka na pozbycie si臋 nadwagi, jak zastosowanie Slimunox w po艂膮czeniu z diet膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karolina

a ja po wielu probach"szybkiego chudni臋cia" za namow膮 mojej szefowej zacz臋lam si臋 odchudza膰 z Fit2be.pl i dopiero wtedy zrozumialam ze nie ma drogi na skr贸ty, ze trzeba mie膰 dobrze dopasowan膮 diet臋, trzeba zacza膰 si臋 rusza膰 regularnie i przede wszystkim zmieni膰 trwale te wla艣nie nawyki.Zacz臋艂膮m wwi臋c chudn膮膰, zacz臋艂膮m si臋 uczy膰 te偶 co je艣膰 i jak je艣膰 zeby potem jojo nie wroci艂o, niejako wbili mi w g艂ow臋 ze do tej pory 偶ywi艂am si臋 fatalnie i pope艂ni艂am wszystkie b艂edy jakie mo偶na pope艂ni膰.Teraz jestem ju偶 8 miesi臋cy po odchudzaniu i waz臋 swoje 55 kilogram贸w(a by艂o 83,5) i to mnie najbardziej cieszy 偶e waga do g贸ry nie szybuje jak to wcze艣niej miala w zwyczaju.Dlatego teraz ju偶 wiem 偶e dieta wa偶na..ale taka kt贸ra pozwoli si臋 nauczy膰 zmiany nawyk贸w i nie b臋dzie te偶 diet膮 uci膮偶liw膮, spokojnie polecam spr贸bowa膰 z fit2be.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zosia

Uda艂o mi si臋 schudn膮膰 15 kg w 3 miesi膮ce. By艂am z siebie dumna, 聽pojawi艂 si臋 jednak problem z obwis艂膮 sk贸r膮.聽Po zastosowaniu serum GO Shape sk贸ra sta艂a si臋 o wiele bardziej j臋drna, a ja odzyska艂am pewno艣膰 siebie.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karolina

Widzisz i ja wla艣nie dlatego tez si臋 ciesz臋 z odchudzania w Fit2be.pl bo mia艂am tak u艂o偶on膮 diet臋 i treningi 偶eby t膮 sk贸r臋 te偶 napina膰, tak zeby j臋drna by艂a bo nie chcia艂am po odchudzaniu nosi膰 ...enki ze sk贸ry.Faktycznie mo偶e nie jest to sk贸ra 18 - stki ale 艂adnie si臋 sci膮gn臋la i dodatkowo wspiera艂am to masa偶ami, oni maj膮 kremy marki norel i ca艂kiem skuteczne by艂y.Ja jestem zadowolona

Udost臋pnij ten post