Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem stara panna i wstydzie sie przez to ludzi

Polecane posty

Gość gość
Haha kawaler po 40stce sie tu reklamuje :D takie bozyszcze na kafe siedzi :D z tak bogatym zyciorysem nie powinien nawet wiedziec o istnieniu takiego forum. I owszem, za starego dziada dziekuje ja tez :D wiek to jedno, ale mentalnoscia tacy faceci zblizaja sie do 60tki. Mam takich w pracy, tez mysla, ze sa cudni, a nudni jak flaki z olejem. Nawet jak sie ubiora w koszule to i tak widac, ze mlodosc dawno minela. Mam 24 lata i dziekuje za takie randki z tata :D

Gość Natalii34
"Problem tylko w tym, że najczęściej są oni również wolni od wszelkich zalet" Akurat nie zgadzam się z tym..., a czy Ci żonaci nie mają wad? Mają, stad tyle różnych wątków na Kafe:P, wiecej niż na temat samotnych facetów po 30stce:)

Gość Natalii34
"jak nie chcesz dzieciaka i ślubu to cię biorę" Rola kochani mnie nie interesuje:), to poniżające:P

Gość gość
gość dziś 25 latka mieszkała ze mną cztery lata temu. Nie była odpowiedzialna, więc ten związek musiałem zakończyć. Nie reklamuję się, bo i nie sprzedaję :). Zdenerwował mnie post paszczura, dlatego odpisałem. Koleżanki współpracujących ze mną studentek, lubią spędzać czas w moim towarzystwie, więc chyba strasznie nudny dla nich nie jestem :). Na to forum lubię wchodzić, by pośmiać się z poziomu niektórych piszących. W życiu codziennym nie muszę na szczęście mieć z takimi nieudacznikami kontaktu :).

Gość gość
A dlaczego post Cię zdenerwował? Przecież nie był personalny, jakieś kompleksy?I dlaczego z uporem maniaka piszesz paszczur o autorce, przecież nie wiesz jak wygląda.

Gość gość
Nawet dzisiaj, w kilka m-cy po rozpadnięciu mojego ostatniego związku (nie z mojej winy) jestem na etapie tworzenia nowego właśnie z trzydziestolatką samodzielną, pracowitą, inteligentną i piękną usmiech.gif . Właśnie wraca do siebie swoim samochodem z kwiatami i truskawkami, które dałem jej na pożegnanie usmiech.gif . A ty pszczurze rozglądaj się dalej za swoimi równolatkami, dla których nie jesteś interesująca nawet na jedną noc jezyk.gif . x x zaraz sie zmasturbuje pod to :D

Gość gość
gość dziś ...A dlaczego post Cię zdenerwował?... ...sory ale w Polsce taki 45latek to juz wyglada tragicznie, ja nie jestem pierwszej mlodosci ale nie wygladam jak wlasna matka :/ ... x Matka paszczura jest grubo sześćdziesiątce, więc miałaby szanse u faceta koło 70. Mój ojciec jest w podobnym wieku i troszeczkę różnię się jeszcze od niego :). x ...dlaczego z uporem maniaka piszesz paszczur o autorce, przecież nie wiesz jak wygląda... x Paszczur to określenie czegoś obrzydliwego. Nie wiem, jak wygląda autorka, ale wiem jak wyglądają i ZACHOWUJĄ się kobiety, których unikają WSZYSCY mężczyźni :D. Nazywamy je paszczurami :P. Możecie mi wierzyć, że sam wygląd kobiety, bardzo rzadko odstrasza od niej WSZYSTKICH mężczyzn. Na takie traktowanie, trzeba sobie zapracować :P.

Gość gość
uuułaaah, ossstro, piękności ty męska :) a te truskawki to w czekoladzie będziecie maczać, czy z winem musującym mieszać?

Gość gość
Bachory i maz to same problemy wiec po co ci te problemy? A no ta masz wyprany mozg przez spoleczenstwo w PL, tylko debili obchodzi co mysla inni. A pozniej placz na kafe ze zaluja ze zrobili bachorki i wzieli slub. Ogarnijcie sie przyglupy.

Gość gość
Przecież bycie singlem nie oznacza od razu że mężczyźni jej unikają, nadinterpretujesz. Po prostu nie zakochała się ze wzajemnością, statystyka. A tak na marginesie to zionie od Ciebie jadem, śmiem wątpić w twoje arcyudane zycie...

Gość gość
robia founde owocowe z namaszczeniem kawalkow glodnych w swych spragnionych czoko grotach..

Gość gość
gość dziś Nie uważam się za pięknego :). Truskawki kupiłem z myślą o jej długiej podróży autem. Na pewno umilają jej podróż swoim zapachem :). Ta dziewczyna prawie nie pije alkoholu, a i ja potrafię obyć się bez niego, więc wina musującego (polecam Martini :) ) tym razem nie było :).

Gość gość
a wystarczającej wielkości lustro masz w domu? bo może nie dostrzegasz wyrazistości swojego oszałamiającego piękna? nie krępuj się! różowe, czy białe? wolę cognac

Gość gość z Paryża
Haha kocham taką hipokryzję, tu słodkie pierdzenie, truskawki, wina etc a zaraz po randce prawdziwa twarz w necie i hejt na całego. Ciekawe jak Pani od truskawek zareagowałaby na te twórczość kafeteryjna...

Gość gość
gość dziś ...Przecież bycie singlem nie oznacza od razu że mężczyźni jej unikają... gość dziś ...Ale z Toba sie ktos chcial ozenic, a mnie nigdy nikt nie chcial. ... Naprawde nie wiecie, jak sie zyc odechciewa, tyle lat bez milosci :(... x ...A tak na marginesie to zionie od Ciebie jadem, śmiem wątpić w twoje arcyudane zycie... x Nigdzie nie napisałem, że moje życie jest arcyudane. Teraz Ty zdecydowanie nadinterpretujesz :). Nikt nie jest też samym dobrem :(, więc zdarza się trochę jadu wystrzelonego w kogoś, kto cię zdenerwował/obraził. Temperatura spadła i martwię się o swoją "boginię". Ma sporo kilometrów do przejechania :(.

Gość gość
nie znasz się gościu z Paryża, uważam, że nasz amant aspiruje :) i roztacza wdzięki, gdzie się tylko da

Gość gość
gość z Paryża dziś Mylisz hejt, ze zdrową, spontaniczną reakcją.

Gość gość
gość dziś W życiu realnym nie warto i nie wypada mówić zbyt wiele. Tutaj jest forum anonimowe i odpowiedzi dotyczą tematu. Znam dość dobrze jednego paszczura, który już dawno minął 40. Nie oznacza to jednak, że miałbym ochotę nazwać ją tak w oczy. Mogę nawet sugerować jej jakieś zmiany, ale cechą paszczura jest m.in. to że wszystko zawsze wie lepiej. Zawsze skupiona jest też tylko na sobie. Kiedyś nasz paszczur pożyczył ode mnie ładowarkę do telefonu. Potem nie chciał jej oddać, bo... wyjeżdżał. Przecież możesz kupić sobie nową - przekonywał.

Gość gość
jest więc absolutnym Twoim przeciwieństwem, tak? ahhh te ładowarki... bywają kością niezgody niestety

Gość gość
gość dziś Wszyscy mamy wady. Partner akceptuje je w nas, pod warunkiem, że staramy się zmienić na lepsze. Paszczur nie widzi powodu do zmian, dlatego nikt z nim nie może wytrzymać, ani nikt mu szansy nie daje. Ładowarkę pożyczyła sobie u mnie w biurze. Po kilku godzinach miała pociąg, stwierdziła, że ją sobie weźmie i zaczęła pakować do torebki. Nawet nie zapytała, czy może. Była bardzo obrażona, gdy stwierdziłem, że potrzebuję tej ładowarki i nie mam zamiaru jej nikomu dawać.

Gość gość
Koles od truskawek jesteś nudny jak flaki z olejem i pewnie gdyby nie twoje auto i kasa żadna by na ciebie nie spojrzała, stary dziadku :P

Gość gość
Stary pierdziel Hahaha

Gość gość
Koleś jak taki romantyczny jesteś to spadaj pisać wiersze swojej lubej :D

Gość gość
Nie każdy 40 latek w Polsce wygląda tragicznie. Niektórzy nawet lepiej niż jako młode, pryszczate wypierdki. Oczywiście, że wytworny, zadbany, szczupły mężczyzna to nie to samo co bezzębny menel żebrzący na parkingu, albo śmierdziel łysy, gruby, z brzuchem od piwska

Gość gość
gość dziś "Bogini" ma lepsze auto ode mnie i zarabia obecnie dużo więcej :). Mimo zbliżającej się 40 ma swoje pasje jak koszykarstwo, jachty i narty. Poprzednie dwie kobiety również były sporo młodsze ode mnie i również zarabiały dużo więcej.

Gość gość
Ja mam 29 a dziewczyna z którą prowadzę przyjemne życzliwe rozmowy 31 i wcale mi to nie przeszkadza chciałbym taką mieć

Gość gość
Bogini, ale dlaczegóż to w cudzysłów ją ładujesz? A propos ładowarki, słuszne urażenie, jeszcze można zrozumieć, że pożycza się ładowarkę do domu, ale do pociągu!?

Gość gość
Co ma ładowarka do tego tematu, wtf ?!

Gość gość
gość dziś Bo to jest moja "bogini" :). Ładowarkę chciała zabrać na swój miesięczny wyjazd, bo zapomniała wziąć z domu własnej. Jechała do swojej rodziny w dużym mieście, na drugim końcu Polski.