Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem stara panna i wstydzie sie przez to ludzi

Polecane posty

Gość gość
Owszem , nie kazdy w Polsce wyglada tragicznie po 40 ale tutaj sie dziadek zbulwesrowal, ze jakas sporo mlodsza od niego moze go nie chciec :D

Gość gość
Co to znaczy udane zycie? Uzeranie sie z bachorami i mezusiem nazywacie udanym zyciem? Haha

Gość gość
gość dziś Autorka jest ode mnie młodsza i ma prawo wybierać kogo zechce, a ty jesteś sporo głupsza, jeżeli tak odczytałaś mój post :P. Współczuję.

Gość gość
Wściekliźna forumowa nawet nie dostrzega tego, że często się zdarzają osoby, które wyglądają na dużo młodsze, niż są w rzeczywistości. Jeśli wściekasz się wiecznie i obnosisz z wykrzywioną złością twarzą to zestarzejesz się przed czasem i pozamiatane ☹

Gość gość
idź na mszę św tylko dla singli i singielek , na które przychodzą osoby samotne w bardzo różnym wieku . Tam możesz znaleźć swoje przeznaczenie . Dwa razy w miesiącu są odprawiane ale w większych miastach.

Gość gość
koleś musi się całe życie dowartościowywać związkami, smutne

Gość gość
zapytajcie w swojej parafii, chodzą pielgrzymki do Częstochowy w sezonie. W intencji znalezienia drugiej połówki. Nie wiem, z jakim skutkiem, ale spróbować nie zaszkodzi. Podobno też pomaga jechać do Rzymu i modlić się w tej intencji przy grobie Jana Pawła, bardzo szybko działa. Normalnie mówisz, masz. Dwie dziewczyny, trzydziestka na karku, ledwie się pomodliły, zaraz kogoś poderwały jeszcze w Rzymie. Jedna Włocha i mieszka teraz na Sycylii, druga Polaka , więc może warto? Tanie linie latają wszędzie, w Fatimie też można dużo załatwić w różnych sprawach. Wiara czyni cuda

Gość gość
Jak chcesz męża to próbuj go zdobyć, na wszystkie możliwe, legalne sposoby. Ludzie się poznają w różnych miejscach i okolicznościach, w domu męża nie wysiedzisz :-)

Gość gość
Tutaj autorko masz rację, ludzie w związkach nie mają szacunku do ludzi samotnych, i niestety taka jest prawda.

Gość gość
Ale macie czarnowidzkie pomysły :D Ja jestem stara (38 lat), gruba (40kg nadwagi), ale miła, ciekawa, zadbana. Nie podobam się tłumom facetów, ale... jakieś tam powodzenie mam :D

Gość gość
U ludzi?

Gość gość
Nie.wstydz sie facetow jak Ci sie.jakis.podoba chyc go.za.krocze i czaj jego.reakcje dalej samo pojdzie i Tobie stres przejdzie