Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fitt spray stosował ktoś?

Polecane posty

Gość gość
Ja stosowałam i zachęcam wszystkich aby spróbować kuracji ziołami Tybetańskimi i myślę że już nic innego nie będziecie stosować. Najważniejsze jest odchudzanie zdrowe, skuteczne i bez późniejszego efektu jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia i błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Gdyby jakiekolwiek tabletki działały to ludzie byliby szczupli. Zdrowa konsekwentna kuracja naturalnymi ziołami Tybetańskimi i zdrowa dieta jak najbardziej ale tabletki? po co sobie niszczyć żołądek dla i tak szybkiego efektu jo-jo . Różne diety typu: dieta proteinowa dr Dukana, dieta 1000 kalorii ,dieta 1200 kcal, dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko oryginalnych ziół w postaci suszu a nie chinskich tabletek czy proszków udających tylko oryginalne Tibetan herbs. A inne tabletki i proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex, Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp to bardzo TOKSYCZNE trucizny. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu. To naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią i z własnego doświadczenia namawiam na kurację ziołami Tybetańskimi, ja naprawdę przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc właśnie Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu mocno podkręciłam swój metabolizm i dużo schudłam poprawiając zdrowie oraz komfort swojego życia.

Gość gość
widzisz tu jakieś tabletki? nawet nie wiesz czego dotyczy post, a w pierwszym zdaniu piszesz o tabletkach. Wniosek jeden, słaba reklama, a człowiek który sie tym zajmuje jest nieprofesjonalny. Moje zapotrzebowanie kaloryczne wynosi 1600 kcal, żeby schudnąć obniżam je do 1400 kcal i dodatkowo wspomagam się fitt spray. Posiłki mam pełnowartościowe, wyniki dobre żadnych niedoborów. Piszesz o rzeczach o których nie masz pojęcia, każdy człowiek jest inny i potrzebuje czegoś innego, a co do ziół jeżeli na prawdę wierzysz że po nich schudniesz gratuluję i życzę powodzenia :D

Gość gość
No właśnie na początku trzeba trochę dowiedzieć się na temat odchudzania, żeby skutecznie pozbyć się nadwagi. Ja swoją przygodę zaczęłam na początku zeszłego roku, różne diety i suplementy przewaliły się przez moje życie. Jakieś tam efekty się pojawiały, niestety po pewnym czasie kilogramy wracały i tak w kółko. W końcu wzięłam kartkę długopis, rozpisałam sobie plan żywienia, nie było łatwo ale wspomogłam początkowy okres odchudzania właśnie fitt spray. Nauczyłam się jeść regularnie, ograniczyłam do minimum nie zdrowe przekąski i to nie tak że nie jadam ich w ogóle czasem mi się zdarzy ale zazwyczaj robię coś zdrowego sama. Możecie zapytać po co mi fitt spray, bez niego nie wiem czy dałabym radę, bardzo dobrze hamował apetyt, mogłam przejść obok słodyczy obojętnie i wytrwać w ryzach i godzinach posiłków. Teraz nie dość że schudłam to zyskałam najważniejsze, zdrowe nawyki żywieniowe.

Gość gość
Ja mam największy problem ze słodyczami, zamówię tego fitt spraya zobaczymy. Jak powstrzyma moją ciągłą ochotę na słodycze to go chyba ozłocę

Gość gość
Super produkt, stosuje go już ponad miesiąc. Waga cały czas systematycznie maleje, nie jadam słodyczy. Wszystko na plus

Gość gość
W końcu zaczęłam chudnąć, już traciłam nadzieję, że jakikolwiek produkt będzie działał. Ten okazał się być skuteczny a przyznam że nie brałam go w ogóle pod uwagę . Pierwszy miesiąc za mną - 5,5 kg ogromnie się cieszę, może w tym roku na sylwestra będę wyglądać dobrze

Gość gość
WOW ponad 5 kg w miesiąc, świetny wynik :) ja czekam na swój, udało mi się zamówić ten czerwony progress ponoć ma jeszcze większe działanie

Gość gość
Ja szukałam czerwonego i niestety nie udało się, ale zamówiłam zielony też cieszy się pozytywna opinią zobaczymy jak będzie u mnie. Najbardziej zależy mi na tym, aby ograniczyć jedzenie. Z tym mam największy problem, ale jestem dobrej myśli :)

Gość Milena

nie zawiedziesz się, hamuje apetyt znakomicie 😄

Gość Sebek

Kobietą nie jestem ale produkt stosowałem. Na mnie działa. Po psiknięciu ochota na przekąski przechodzi ;) polecam

Gość Gabrysia

Stosuję i polecam! Dzięki niemu w końcu trzymam się diety i nie podjadam i co za tym idzie szybciej chudnę. 😄 

Gość czasdlaciebie

Cześć,

zapraszam Was na nowe forum poświęcone ekstremalnemu zrzucaniu wagi ;)

Forum jest darmowe i wolne od reklam suplementów i innych

Zarejestrować się może każdy kto interesuje się tematyką odchudzania

Można prowadzić swój dziennik odchudzania

Forum opiera się na zasadzie grupy wsparcia

Każdy Użytkownik może dodać swoją wagę i cel jaki chce osiągnąć istnieje możliwość komentowania postępów innych odchudzających się dodawania swoich diet i ćwiczeń

oto link:

http://www.ekstremalne-odchudzanie.oxn.pl

Gość GOSC

Ja też go mam! Fitt spray jest mega skutecznym i do tego wygodnym w stosowaniu blokerem apetytu. Nie podjadam już między posiłkami i dzięki temu kilogramy same lecą w dół 🙂 Cieszę się, że na niego trafiłam

Gość Marta

To zwykłe oszustwo.Nie działa kompletnie nic.Zmarnowałam pieniądze.Nie dajcie się nabrać.Bo to zwykły kit.

Gość laura

Ja stosuję fitt spray pro i również jestem zadowolona z działania. Nie sądziłam, że jest na rynku coś, co powstrzyma mój apetyt na przekąski między posiłkami i późnym wieczorem. A jednak! polecam wszystkim łakomczuchom 😛 Dzięki niemu udało mi się schudnąć 4kg w miesiąc

Gość goscxx

Stosowałam i polecam. Jest niewiarygodnie skuteczny. Wystarczy psiknąć i ochota na przekąski przechodzi. Dzięki niemu całkowicie zrezygnowałam z podjadania i udało mi się schudnąć aż 9kg w dwa miesiące

Gość Marcysia

Cześć, gdzie mogę zamówić ten spray?