Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZałamanaMatka35

Czy da się przenieść z technikum do zasadniczej szkoły zawodowej ?

Polecane posty

Gość ZałamanaMatka35

Witam jestem Ania mam 35 i moim problemem jest to że moja córka niestety wybrała technikum o profilu technik żywienia i usług gastronomicznych ,no i niestety dupa ledwo co zdała matematykę no niestety ocena niedostateczna ,wf nieklasyfikowana bo nie chodziła :( Nie wiem co robić w szkole jest technikum,i zawodówka może porozmawiać z dzieckiem i powiedzieć mu że ja sobie nie radzisz to się przenieść w razie wypadku co mam zrobić jestem zdenerwowana nie uczy się zle ma 2 oceny niedostateczne wystawione a reszta 4,5 boże nie wiem przenieść dzieciaka czy go zostawić go w technikum.Boje się że zostanie w I klasie ,i że będzie musiała pisać poprawkę w sierpniu z matematyki no ale ja niestety nie potrafię dziecku tego przedmiotu wytłumaczyć jedynie moja matka która jest księgową z zawodu.Co robić ??????? :( :(

Niektórzy moi znajomi nawet w środku roku szkolnego przed końcem półrocza się z technikum do zawodówki przenieśli a niektórzy z zawodówki do technikum wystarczy iść po papiery do dyrektora /sekretariatu i wychowawcy i powiedzieć że chce się przenieść oni wiedzą co dalej

Gość gość
Niech idzie na szwaczke, ja żałuje ze nie poszlam do zawodowki