Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

apel o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Witam Państwa zwracam się do ludzi o dobrym sercu z Apelem o pomoc piszę w imieniu syna na którego założony jest obecny profil sytuacja mojej rodziny jest bardzo ciężka syn ma 13 miesięcy obecnie ma duże problemy zdrowotne chore nerki problemy z nóżką nie jest dobrze częste wyjazdy do kliniki do gdańska kosztują mnóstwo czasu i pieniążków również ze względu na to iż pochodzimy z małej wioski i środek transportu to autobus i pkp moje wynagrodzenie z tytułu pracy w piekarni po prostu nie wystarcza na to wszystko. Aby zapewnić Rodzinie ludzkie warunki mieszkalne potrzebny jest remont na który po prostu mnie nie stać. Cała opisana sytuacja jest prawdą i można ja sprawdzić proszę ludzi o dobrym sercu o pomoc w sposób wysłania złotówki na podane konto 89109010980000000120146732 Wiem ze jest na tym świecie jest wielu oszustów ale wiem ze szczerość w życiu popłaca dziękuje wszystkim za pomoc w razie jakichkolwiek pytań proszę pisać pozdrawiam

Gość gość
Podaj link do strony internetowej, gdzie jest opisana cala sytuacja

Gość gość
Jak to było z tymi oszustami, którzy prosili o przysłanie jednego grosza na konto, a potem czyścili do zera konto z którego wysłano kasę ? x ...piszę w imieniu syna na którego założony jest obecny profil ... x Jaki profil ? Wygląda na to, że ktoś skopiował tekst i raczył nawet przeczytać go przed wklejeniem. x ...Cała opisana sytuacja jest prawdą i można ja sprawdzić ... x Jakoś nie widzę gdzie. x ...w razie jakichkolwiek pytań proszę pisać... x na Berdyczów :P ? Bo innego kontaktu nie podano.

Gość gość
Chociaż przecinki i kropki byś stawiał, bo to znak szacunku do ludzi. Nawet Ci się przecinkow nie chciało stawiać a chcesz kasy

Gość gość
Moja rada: jesli jestes w trudnej sytuacji i nie masz srodkow/umiejetnosci by zrobic taka stronke, to zglos sie do jakies organizacji, pomoga ci. W przeciwnym razie nie licz na to, ze ktos przeleje pieniadze w ciemno. Pozdrawiam

Gość gość
Jest mops/gops, caritas i sporo fundacji zarówno rządowych i społecznych, szczególnie jeśli chodzi o małe chore dzieci. Opisz tam swoją historię i oczywiście udokumentuj zarówno kartą choroby dziecka, wypisami od lekarzy, szpitala i waszym dochodem pieniężnym. Jestem pewna że szybciej uzyskasz pomoc, niż tu zbierzesz pieniądze.

Gość gość
Widzisz ja nikomu nie ufam przy takich apelach w necie. A historie to potrafię i ja napisać ckliwą. Może i piszesz prawdę, a może jesteś naciągaczką, tego właśnie nie można tu zweryfikować. To tak nie działa, że się napisze i pieniążki popłyną. Jeśli piszesz prawdę to szukaj po fundacjach, ogłaszaj to w prasie, tv, rozwieś apel w szpitalu, szkołach itd. - tam weryfikują,

Gość gość
witam jezeli chodzi o naciagaczy to mnie nie obchodza a jezeli chodzi o profil to profil na fb profil synka michal pruszyński przecinkuw nie wstawiam poniewaz mam taka sytlacje ze nie mag glowy do niczego dla tego szukam pomocy wszedzie

Gość gość
a jesli chodzi o muwienie prawdy to moge podac adres i kazdy z panstwa moze sie przekonac jak polskie panstwo pomaga i jak wyglada sytlacja

Gość gość
witam jezeli chodzi o naciagaczy to mnie nie obchodza a jezeli chodzi o profil to profil na fb profil synka michal pruszyński przecinkuw nie wstawiam poniewaz mam taka sytlacje ze nie mag glowy do niczego dla tego szukam pomocy wszedzie xxx Głowę można mieć, albo nie, ale u ciebie razi pisownia, brak interpunkcji, stylistyka i błędy ortograficzne (...przecinkuw ... dla tego ...) czy ty oby jesteś dorosłą osobą, czy dzieciakiem zbierającym na i'poda? A profil to każdy może założyć, wystarczy fotka jakiegoś dzieciaka nazwanie go Jan Nowak i już mamy konto na FB.

Gość gość
A co z ojcem dziecka , piszesz że Twoje zarobki z piekarni nie wystarczają a zarobki męża ? Jeśłi macie taką ciężką sytuację a jak twierdzisz państwo nie pomaga to zgłoś się do programu " Nasz nowy dom " katarzyny Dowbor , tam jest szansa że po weryfikacji Waszej ciężkiej sytuacji zostaniecie zakwalifikowani do wyremontowania domu przez ich ekipę .

Gość gość
Witam Państwa powiem tak rozumiem wszystko ale proszę bez głupich komentarzy bo nie jeden z was mając obecna sytuacje nie wiem co by zrobił pracuje ile się da ale jest ciężko i już sobie powoli z tym nie radze ojciec michała

Gość gość
"Witam Państwa powiem tak rozumiem wszystko ale proszę bez głupich komentarzy " Ja tu nie widzę głupich komentarzy , piszące tu osoby po prostu chcą wiedzieć komu mają pomóc dlatego biorą wszystkie możliwe scenariusze pod uwagę , łącznie z tym że możecie być naciągaczami .

Gość gość
Ok, nie radzisz sobie, dlatego osoby tu doradzają ci skąd mozesz uzyskać pomoc.

Gość gość
Rozumiem państwa doskonale nie będę wysylal zdj profil synkowi zalozylem na fb z apelem o pomoc tu jest tzw. link do strony gdzie apeluje o pomoc https://pomagam.pl/k1wiwbcs

Gość gość
Pisz do tych fundacji, wiem że są nawet i takie co sponsorują przejazdy do szpitala. Ale musisz porozsyłać maile do wszystkich co sie da, państwowych, prywatnych, w kraju i za granicą.