Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważam ze każda kobieta powinna

Polecane posty

Gość gość

a.) studiować tylko na wydziale nauk społecznych rzeczy pokroju socjologii, kulturoznawstwa itd. B. ) oglądać tylko komedie romantyczne i czytać melodramaty C. ) szukać oparcia w panie i wladcy, samcu alfa D. Piszczeć ze strachu na widok pająków

Gość gość
W PANU i władcy, jeśli już. Bzdura.

Gość gość
a) u mnie nauki ścisłe, techniczne itp b) nie trawię kom.romantycznych i melodramatów c) co do oparcia, to owszem ważne jest i poczucie bezpieczeństwa psychiczne i oparcie w jego sile d) nigdy nie piszczałam, a byłam od unicestwiania insektów Czyli odpadam z twojego świata

Gość gość
autorka powinni w ksiązkach do biologii opisać jak przypadek zaniku jąder

Gość gość
Nie jestem każda, ale: A. Studiowałam nauki humanistyczne :D czy powinnam, to inna kwestia, koleżanki ze ścisłych i technicznych kierunków mają lepiej płatne prace. B. Nope, od czasu do czasu zobaczę, ale gust mam o wiele bardziej różnorodny. Uwielbiam sf, filmy postapokaliptyczne, katastroficzne, o kosmosie, a także psychologiczne. C. Oparcie w partnerze jest dla mnie ważne, jednak raczej jestem typem dominującym w związku w tym sensie, że jest tak jak ja chcę. Np. lubię planować wyjazdy i jedziemy tam, gdzie ja chcę :P itd., popołudnie spędzamy tak jak ja wymyślę, lub czasami wybieram spośród pomysłów faceta :P D. 100 % true, fuuuu pająki są ohydne i boję się ich strasznie :o

Gość gość
a) biotechnologia b) he he he, sensacyjne, kryminały, thrillery i horrory c) nie cierpię kontroli, nie potrafię być uległa, za to uwielbiam uległych facetów d) mam w domu ptasznika nadrzewnego :D

Gość serengeti89
a) human b) nie oglądam komedii romantycznych, melodramatów nie czytam. A czytam 5 książek tygodniowo. c) nie szukam oparcia, bo go nie potrzebuję. Mam dominujący charakter, szukam faceta który da mi wolność, a nie zdominuje. d) moje pająki mają imiona. Zabijam je tylko jak nie dokładają się do czynszu. Nie wyobrażam sobie piszczeć na widok jakiegokolwiek insekta. To głupie. Przecież to tylko robak.

Gość gość
albo przechył w jedno albo drugie strone

Gość gość
abo zastraszone mysza albo nabuzowana wybrakowana