Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skonczyć to pisanie ?

Polecane posty

Gość gość

Piszę z kolegą już od bardzo dawna ,tylko piszemy . Ostatnio mam wrażenie,że to ja sie tak "przyczepiłam " a on odpisuje z grzeczności ...Dogadujemy sie przez smsy świetnie .Mamy wspólne tematy . Ale od jakiegoś czasu on pierwszy nawet sie nie odezwie . Jeśli ja sie odezwę to kontynułuje te smsy itp. Ale sam nigdy . Czy to nie jest troszke tak,że sie narzucam mu ? (nie jesteśmy parą, to tylko znajomy )

Gość błękitnaa
Faktycznie jeśli sam pierwszy nie pisze to być może jemu nie zależy tak jak Tobie... Czyli najwyższa pora dać sobie spokój.

Gość gość
autorka--napewno bedzie cięzko przestać to troche jak nałóg . Miło sie nam pisze ale czuje ,że jestem tylko dlatego "bo sie łaskawie " odezwałam . Więc kultura wymaga by odpisać ,więc on odpisuje. Nigdy nie pokazał,że mu zależy bym była. Kiedys odzywał sie pierwszy , stara mnie sie trzymac na dystans.Nigdy nic nie napisał milutkiego ,zawsze sprawy takie ..oczywiste. Choć miło sie nam pisze...

Gość gość
dzast a ful tu bilif

Gość gość
Ja tez byłam w takiej sytuacji i więcej nerwów mnie to kosztowało niż było to warte. Facet odzywał się raz na jakis czas ale pisanie było dziwne, takie chłodne, z dystansem. A jak ja odezwałam się pierwsza do niego to już w ogóle była masakra. Odpisywal zdawkowo, nie zadawał żadnych pytań, miałam wrażenie ze chce jak najszybciej skończyć rozmowę. Bywało tez tak ze napisał, ja odpisałam i zdałam jakieś pytanie a on już nie odpisał. To dopiero było wkurzające. Także radzę ci póki nie jesteś jeszcze jakoś specjalnie zaangażowana w tą relacje, daj sobie z nim spokój.

Gość gość
No twoja sytuacja jest inna bo ten znajomy odpisuje mi chetnie ,poprostu nie pisze pierwszy stad te moje odczucia .

Gość gość
Na jedno wychodzi..