Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pedofil?

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny. Mam problem. Generalnie chodzi o to, że dla żartów założyłam konto na portalu randkowym. Napisał do mnie jakiś stary facet i pomyslałam, że się z niego ponabijam. Problem w tym, że napisałam mu, że mam 14lat i szukam kochanka i czy mu to przeszkadza. Gosc odpisał, że nie i chętnie sie spotka na seks. Umówiłam się z nim i teraz moje pytanie. Czy ja mam to zaniesc na policje i pojsc tam z policją czy to olać? Wyprzedzając pytania, tak jestem pełnoletnia.

Gość gość
Jesteś głupsza niż przewiduje ustawa.

Gość gość
Pełnoletnia? A zachowujesz sie jak dzieciak 14 letni.

Gość gość
ja nie pytam co kto o mnie mysli tylko czy zaniesc to na policje W POLSCE? Dojcze mnie nie obchodzą bo tam same muslimy

Gość gość
pełnoletnia nie znaczy dorosła ;) olej to niech stary zbok się wystoi na zimnie to mu się pindolek skurczy :P

Gość gość
Z 14 latka pedofilia to tylko prawne stwierdzenie. Większość 14 latek dzisiaj ma w pełni wykształcone drugorzędowe cechy płciowe, więc faktycznie pedofilią to wtedy nie jest.

Gość gość
Powinien za to beknąć :o

Gość gość
Tu autorka. Problem w tym, że pisałam mu, że jestem dzieciakiem i słabo u mnie z kobiecymi kształtami. Gosc stwierdzil, ze dla niego to jeszcze lepiej :o

Gość gość
Ja bym poszła na policję chyba :O

Gość gość
A ja myślę, że to prowokacja tajemniczego pe\d\a\ł\a\ :D 🖐️

Gość gość
kretynka z ciebie

Gość gość
Bo ja nie mam co robic tylko prowokowac.. Mysl babo...

Gość gość
ta jasne napisalas ze jestes dzieckiem , juz nie zmyslaj , najpierw piszesz ze chcialas kochanka , a teraz bedziesz wymyslac glupoty pustaku

Gość gość
Nie bede reagowac na takie zaczepki. Idz wyzywac kogoś w domu, bo przez internet to kazda ocieka jadem

Gość gość
tak, powinnas zglosic na policje. Dorosli ludzie nie maja pociagu do 14 latek i jest to pedofilia. W Polsce, takze przestepstwo (seks z osoba ponizej 15)

Gość gość
Ok, ale jak pojde to pozniej jako swiadek w sadzie czy jak?

Gość gość
Nie zwracaj uwagi na debilne wpisy tych troglodytow. Autorko,jak najbardziej powinnaś zgłosić sprawę na policję,to jest nawet obowiązek,być może ocalisz niejedno dziecko które do końca życia cierpialoby na traume zgotowana przez tego pedofila. Apeluję do ciebie abyś z tym nie zwlekala.

Gość gość
Ktos wie na jaki oddzial to zgłosic i jak?

Gość gość
Pójdziesz na najbliższy posterunek i zglosisz,jest dyżurny który przyjmuje zgłoszenia, w razie potrzeby skieruje cię do kompetentnej osoby. Nie zwlekaj,załatw tego huja zboczonego!

Gość gość
Ok, a co z tym byciem swiadkiem na rozprawie? Musze tam być czy dadzą rade beze mnie? Nie chce sie typowi pokazywac, bo jak wyjdzie to roznie bywa to 1. A 2 mam dosc mało czasu :(

Gość gość
Ty powaznie z tym swiadkiem? Mozliwe, ze ratujesz teraz komus zycie. C*h*uj z tym, ze MOZE bedziesz musiala zeznawac. Poprosisz o skladanie zeznan w dyskrecji, bez tego faceta na sali, badz tez tylko na pismie. Prawdopodobnie, w ogole nic nie bedziesz musiala.

Gość gość
tak, mowie powaznie. powiedz to mojemu pracodawcy. chce to zglosic tylko nie wiem jak dlugo sie to bedzie ciagnelo ;/

Gość gość
Nie ma potrzeby go widzieć,dowody masz w komputerze, dostarczasz tylko dowody,reszta to sprawa policji i prokuratora. Nie rozumiem nad czym ty się jeszcze zastanawiasz?, to zbyt poważna sprawa żeby z nią zwlekać.

Gość gość
Pracodawca ma PSI OBOWIĄZEK usprawiedliwić dzień nieobecności na wypadek przesłuchania na policji czy wizyty na rozprawie. A jeśli nie jest do tego zdolny to PIP się kłania.

Gość gość
screeny starczą?

Gość gość
kolezanka z 16.01- Amen. Nic dodac nic ujac. Autorko- rob co masz robic i widziwiaj

Gość gość
pracodawca moze po prostu nie dac kolejnego zlecanie i wylece :(

Gość gość
Pedofil na 100 % Co innego gdyby poznał w klubie wymalowaną, wyuzdaną licealistkę a on się umawia z dzieckiem z gimnazjum przez neta

Gość gość
wiekszosc pracodawcow (czyli ludzi) nienawidzi pedofili, wiec pewnie ci poblogoslawi. Juz naprawde nie wymyslaj.