Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pedofil?

Polecane posty

Gość gość
Pracodawca jak się dowie o co chodzi to sam Cię jeszcze zawiezie w razie potrzeby. A na ewentualne przesłuchanie też można się dogadać,wszędzie pracują ludzie a nie zwierzęta takie jak ten pedofil, którego póki co,chronisz.

Gość gość
Ja bym poszła na policję od razu, nie zastanawiając sie nawet. Przecież ten bydlak może skrzywdzić jakąś nastolatkę.

Gość gość
Z pracy na czarno łatwo wyleciec. pojde sie dowiedziec co moge z tym zrobic, strasznie mnie to gryzie...

Gość gość
powaznie, wyglada to tak, ze szukasz usprawiedliwienia aby nie isc na policje.

Gość gość
jakbym chciala bronic go to bym tu napisala? :o

Gość gość
gość dziś Tu autorka. Problem w tym, że pisałam mu, że jestem dzieciakiem i słabo u mnie z kobiecymi kształtami. Gosc stwierdzil, ze dla niego to jeszcze lepiej pechowiec.gif x Zapytam wprost. Czy ty jesteś nienormalna?! Po (huja udajesz smarkule i bawisz się w podpuszczanie w sex starych facetów? Chcesz odegrać rolę przynęty i myślisz że policja cię amatorko pochwali za to?! Zostaw to specjalistom i nie udawaj kogoś kim nie jesteś, bo sama na siebie mozesz problemy ściągnąć.

Gość gość
x Zapytam wprost. Czy ty jesteś nienormalna?! Po (ch*ja udajesz smarkule i bawisz się w podpuszczanie w sex starych facetów? Chcesz odegrać rolę przynęty i myślisz że policja cię amatorko pochwali za to?! Zostaw to specjalistom i nie udawaj kogoś kim nie jesteś, bo sama na siebie mozesz problemy ściągnąć. x jakies logiczne argumenty?

Gość gość
Jak facet by nie miał żadnych pedofilskich zapędów, to by się nie dał złapać na taką prowokację 🖐️ Napisz autorko do dyżurnetu, może Ci tam coś doradzą.

Gość gość
jakies logiczne argumenty? x Nie zrozumiałaś, no trudno. Idź na policje oni ci wyjaśnią

Gość gość
On nie jest moim pierwszym ani drugim, trzecim, czwartym, piątym kanałem , wcześniej zupełnie hobbystycznie publikowałem krótkie angielskojęzyczne skecze, jak także pojawiałem się w domach kolegów. Było to czysto hobbystyczne, i z takim też zamierzeniem powstał kanał który teraz jakimś trafem ogląda ponad 1 300 tysięcy osób. Zmieniło to trochę sposób w jaki podchodzę do publikowania materiałów (staram się być bardziej systematyczny dobry miły serdeczny ciepły słodki kochający ), ale ważne jest też dla mnie żeby to podobało się także mi.

Gość gość
Co to dyzurnet>?

Gość gość
Z nudów udajesz młodziutką nastolatkę i zakładasz konto na forum randkowym dla dorosłych?! Albo jesteś głupia, albo to prowo. Ale policja i ciebie prześwietli, bo normalna dorosła kobieta tak się nie zabawia. Pozdro, a i pamiętaj że twój dysk tez będzie sprawdzony - w końcu to dowód, a jesli myślisz że coś sama usuniesz, co ciebie obciąża, to nie da rady. Wszystko przejrzą, nawet po resecie.

Gość gość
@ gość dziś Czyżbyś sam miał coś za uszami że tak bardzo odradzasz zgłaszanie możliwości popełnienia przestępstwa?

Gość gość
gość dziś @ gość dziś Czyżbyś sam miał coś za uszami że tak bardzo odradzasz zgłaszanie możliwości popełnienia przestępstwa? x prosze zgłoś mnie i sprawdź, tym bardziej że jestem kobietą A jakie widzisz tam przestępstwo? póki co to stara znudzona bab udawała 14 latke (?)i założyła konto na portalu dla dorosłych!

Gość gość
Zaszyfruj dysk vera cryptem to panowie w mundurach połamia sobie zeby :D

Gość gość
No i co z tego że bawi się w przynętę ? Hahahah tak hejtujecie bo sami zabawiacie się z gimbusiarami i nie chcecie być złapani

Gość gość
Żaden normalny mężczyzna bez zapędów pedofilskich by nigdy się nie dał złapać na takie prowo 🖐️ zgłoś to.

Gość gość
gość dziś Jesteś głupsza niż przewiduje ustawa. xxxx Ona ma się za mądrą xD

Gość gość
17:58 No i co z tego że udawała ? Co jest gorsze ? Jej udawanie dziewczynki czy jego chęć spotkania się z dzieckiem ? Jak nie wiesz co jest gorsze to jesteś niedorozwinięta. Stary wchodził ci do wanny jak miałas 14 lat i ci się podobało ?

Gość gość
gość dziś Z nudów udajesz młodziutką nastolatkę i zakładasz konto na forum randkowym dla dorosłych?! Albo jesteś głupia, albo to prowo. Ale policja i ciebie prześwietli, bo normalna dorosła kobieta tak się nie zabawia. Pozdro, a i pamiętaj że twój dysk tez będzie sprawdzony - w końcu to dowód, a jesli myślisz że coś sama usuniesz, co ciebie obciąża, to nie da rady. Wszystko przejrzą, nawet po resecie. x Tak, z nudów. Nie mam nic do ukrycia, mam własne programy Z DROGĄ LICENCJĄ (ból dupki za 3 2 1) wiec niech przeswietlają. Mam wazniejszy problem niz przeswietlenie dysku z pakietem Adobe i materiałami na studia :o

Gość gość
gość dziś Żaden normalny mężczyzna bez zapędów pedofilskich by nigdy się nie dał złapać na takie prowo lapka.gif - - dokładnie, tym bardziej jak na portalu randkowym 14latka prowokuje.

Gość gość
Poważnie udajesz nastolatkę w sieci? Ale po co? I to jeszcze zaczepiasz starszych facetów :/ dziwna jesteś.

Gość gość
A wiec studentką jesteś :D i w takie gierki się zabawiasz, ale zryta :D:D:D

Gość gość
Zryte to są osoby które przyzwalają na popełnienie przestępstwa, i jeszcze odradzają zgłoszenie tego na policję 🖐️ a gdyby to nie była ta udająca dziecko studentka a wasza młodociana córka, też byście tak durnie zacieszali i kpili?

Gość gość
No ty patrz, naoglądałam sie w11 i udaje :o Masz cos na sumieniu, że sie tak rzucasz? tak, pojde z tym na policje. Mam wrazenie ze wypowiadają sie tu osoby które córki nie mają albo sami są pedofilami :o

Gość gość
18.04 Ile ty masz lat?,albo głupi albo małolat. Co za debil! dzisiaj na tv4 był program na ten temat,celowo są zakładane fora,tematy i dyskusje aby wyeliminować że zdrowego społeczeństwa takie gnidy pedofilskie,ale widzę że i inne gnidy też by trzeba usunąć z życia społecznego bo do niczego się nie nadają.

Gość gość
To Catch A Predator :D Tam też piszą że starymi pedofilami i jak prowadzący już się spotyka ze zbokiem od razu jest telefon na policję . Raz pedofil się umówil w swoim domu , i niespodziewanie żona z dziećmi wróciła haha

Gość gość
18.08 A ty? czym i z kim się zabawiasz? Pedofilu następny! Ciebie też przeswietlimy, zboku jeepaany! Sam cię namierze s*******u! obiecuję! Pożałujesz że się urodziles, huja ci na żywca wyrwe!

Gość gość
Autorko, a odpowiedz mi na pytanie. Jesteś 20-paro letnią pracującą studentką, co cię skłoniło, żeby udawać 14 letnią dziewczynkę szukającą kochanka na portalu towarzyskim?

Gość gość
gość dziś (18.08 A ty? czym i z kim się zabawiasz? Pedofilu następny! Ciebie też przeswietlimy, zboku jeepaany! Sam cię namierze s*******u! obiecuję! Pożałujesz że się urodziles, ch*ja ci na żywca wyrwe!) - --- Za takie groźby to prędzej ty bekniesz, tym bardziej że wpis z 18:08 (A wiec studentką jesteś smiech.gif i w takie gierki się zabawiasz, ale zryta) nic nie ma wspólnego z pedofilią, tylko nabija się ze śledczych zapędów autorki.