Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pedofil?

Polecane posty

Gość gość
19.22 A huj cię to obchodzi! Zboku p********y! Autorka nie ma dość odwagi, ale ja mam,z tym tematem i wpisami wystarczy żeby wyłapać takie wszy jak wy, Zboki jepanne! I nie odpuszczę, na szczęście mam kolegę tam gdzie trzeba. Niejedno z was będzie się gęsto tłumaczyć, a reszta zbokow odpowie za dewiacje!

Gość gość
gość dziś 19.22 (A ch*j cię to obchodzi! Zboku p********y! Autorka nie ma dość odwagi, ale ja mam,z tym tematem i wpisami wystarczy żeby wyłapać takie wszy jak wy, Zboki jepanne! I nie odpuszczę, na szczęście mam kolegę tam gdzie trzeba. Niejedno z was będzie się gęsto tłumaczyć, a reszta zbokow odpowie za dewiacje!) ---- ty jesteś jakiś nienormalny! Lecz się człowieku, w każdym tu widzisz zboka, bo pewnie sam niem jesteś. A te zgłaszanie zacznij od siebie i zgłoś się do psychiatryka. p.s. Masz kolego w Tworkach czy Toszku?

Gość gość
gość dziś Autorko, a odpowiedz mi na pytanie. Jesteś 20-paro letnią pracującą studentką, co cię skłoniło, żeby udawać 14 letnią dziewczynkę szukającą kochanka na portalu towarzyskim? x Chciałam zobaczyć czy w ogole ktoś przez takie portale szuka partnerki. Gosc przesłał mi zdjecie, wydawał sie francą z twarzy to go podpusciłam.

Gość gość
gość A ch*j cię to obchodzi! Zboku p********y! Autorka nie ma dość odwagi, ale ja mam,z tym tematem i wpisami wystarczy żeby wyłapać takie wszy jak wy, Zboki jepanne! I nie odpuszczę, na szczęście mam kolegę tam gdzie trzeba. Niejedno z was będzie się gęsto tłumaczyć, a reszta zbokow odpowie za dewiacje! xxx :D oj już nie strasz nie strasz, bo się ze$rasz :D

Gość gość
gość dziś gość dziś Autorko, a odpowiedz mi na pytanie. Jesteś 20-paro letnią pracującą studentką, co cię skłoniło, żeby udawać 14 letnią dziewczynkę szukającą kochanka na portalu towarzyskim? x Chciałam zobaczyć czy w ogole ktoś przez takie portale szuka partnerki. Gosc przesłał mi zdjecie, wydawał sie francą z twarzy to go podpusciłam. xxx Ale ty nie sprawdzałaś czy ktoś szuka partnerki, bo przedstwiałas się jako dziecko 14 letnie co szuka kochanka! tak napisałaś wcześniej. To wszystko jest jakieś chore i to kogo udajesz i to co się tam dzieje.

Gość gość
Autorko, to skoro uwazasz że to pedofil to czemu jeszcze tego nie zgłosiłaś>?

Gość gość
Mówię wam, że to provo i temat góFno burza, żeby rozjarać takich psycholi co potem innym grożą. Jakby tak było, to ona od paru godzin tu nie pisze, tylko na policje.

Gość gość
xxx Ale ty nie sprawdzałaś czy ktoś szuka partnerki, bo przedstwiałas się jako dziecko 14 letnie co szuka kochanka! tak napisałaś wcześniej. xx przeciez nie wiesz jak wygladała rozmowa i ogłoszenie. nie pierdziel głupot i nie doszukuj sie drugiego czy ósmego dna

Gość gość
Następny zbok szukający okazji.

Gość gość
Zamiast pisać głupoty idź na policję. A no tak, dzisiaj sobota musisz iść na imprezkę, jutro będziesz skacowana.

Gość gość
19;53 czego nie wiesz? Poczytaj wypowiedzi autorki, napisala że udajac 14latke pisala że szuka kochanka. Krotko mowiac i ona dziwna i tamten facet. O ile to nie prowokacja temat, bo gdyby prawda to czemu tego juz dawno nie zglosila??

Gość gość
Nie zgłasza bo się boi pedofila hahahah

Gość gość
Autorko napisz czy byłaś na policji

Gość gość
I co ci powiedzieli?

Gość gość
Tzw pedofilia w podstawówce kiedyś, teraz Jak chodzilem do podstawowki to bylo normalne że jacys starsi chłopacy przychodzili podczas dyskoteki szkolnej i jak sie wchodziło do przedsionka to taki 19ście macał sie z 8klasistką, a teraz to by byla pedofilia-zbrodnia, jakies babsko albo fagas by szybko zadzwonilo po policje. Kiedyś było to ok, a teraz pedofilia zbrodnia ?? Zastanówcie sie ludzie