Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jacy ludzie wzbudzają u was szacunek i sympatie?jakich ludzi lubicie?

Polecane posty

Gość gość

jakich ludzi szanujecie i lubicie?za co najprędzej poczujecie sympatie do nich?

Gość gość
Ja lubię takich co mają zasady,kulturę osobistą i poczucie humoru,oraz jak widzę ze są po prostu dobrymi ludźmi pomagają itd

Gość gość
Bogaci, biednymi gardzę jak wszyscy :-)

Gość gość
zlewam takich jak wyzej,lubie mądrych i z wyższego poziomu duchowego

Gość gośćjjjo7ycg
Uczciwi szczerzy lojalni honorowi empatyczni dyskretni.skromni o dobrych sercach i mądrzy..w dzisiejszych czasach o takich ludzi ciężko

Gość gość
A jeszcze ciężej jest o ludzi, którzy takich docenią i będą wobec nich lojalni. Wystarczy że pojawi się ktoś o silnej osobowości, potrafiący zyskać przychylność poprzez pozory, to się od nich odwracacie, zostawiacie kiedy naprawdę kogoś potrzebują i pędzicie za akceptacją społeczną.

Gość gość
sama jestem szczera do bólu, z ironicznym poczuciem humoru, mam odwagę mówić co myślę nie lubią tego ludzie lubiący żyć w kłamstwie sama nie znoszę fałszu, obłudy, hipokryzji i zadufania w sobie dla takich osób moje cechy są odbierane jako chamstwo, brak kultury, bezczelność i arogancja, gdy takie osoby potraktuję się tak samo jak one traktują innych są wielce obrażone no bo jak tak można, sama byłam kiedyś potulna jak owieczka, grzeczna dla wszystkich żle na tym wychodziłam bo się ludzie mnie wykorzystywali, wchodzili na głowę mówili jak mam żyć i co powinnam a czego nie, ja pomagałam a gdy potrzebowałam pomocy nie było nikogo, dzisiaj przynajmniej fałszywców mam z łowy osoby które chcą mi wejść na głowę szybko zmieniają kierunek albo 10 razy się zastanowią nim wejdą mi w drogę,