Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kitTia

Znowu coś czuję do byłego chłopaka

Polecane posty

Mam problem Najlepiej zacznę od początku 8 miesięcy temu napisał do mnie mój eks chłopak żeby się spotkać. Powiedział mi że nadal coś do mnie czuje. Jednak ja nic do niego nie czułam przynajmniej tak mi się wydawało i mu to powiedziałam. On to zrozumiał i zostaliśmy przyjaciółmi. Zapoznał mnie wtedy z Marcinem który od razu mi się spodobał. Od tamtej pory jesteśmy już ze sobą 7,5 miesiąca. Mój eks chłopak (Paweł) i ja zostaliśmy przyjaciółmi, widujemy się prawie codziennie w gronie znajomych. Gdy pokłóciłam się z Marcinem, Paweł był wtedy ze mną, pisał i mi pomagał. Trafił w taki moment że znowu coś do niego poczułam jednak to ignorowałam bo nie chciałam stracić Marcina bo go kocham Paweł od dwóch tygodni ma dziewczynę i gdy mi o niej opowiada lub pisze o niej ,,mój skarb'' to zaczyna mnie aż boleć brzuch Nie wiem co mam robić, ponieważ nie chcę stracić ani Pawła ani Marcina bo na obu mi zależy Co robić ?

Gość gość
chciałabyś mieć dwóch, w moim przypadku przetrwała przyjaźń męska. Przyjaciel był i jest nadal, a z jego byłą która chciała i mnie i jego, żaden z nas, nie ma kontaktu.