Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscang45g

czy próbować mimo lęku i obaw? zakochana

Polecane posty

Gość goscang45g
żadnych konkretnych rad.. nikt nie odpisuje szkoda bo tak na was liczyłam. znowu muszę sobie sama poradzić ze swoim problemem

Gość gość
bo nie jest Ci obojętna ta osoba, ja również boję się pokazać co we mnie siedzi

Gość gość
Może on jest nieśmiały w tych sprawach i musisz mu delikatnie dać znać że poza pracą też można pogadać. O ile fajnie się Wam rozmawia w pracy.

Gość goscang45g
ciężka sprawa podobno nawet jak facet nieśmialy to jak będzie mi choć trochę zależało to sam coś zrobi..

Gość gość
może jakaś przykra sytuacja go blokuje, ja tak mam i cały czas myślę o Tej osobie i Kocham Ją całym sercem

Gość goscang45g
może nigdy nie rozmawialiśmy na tematy osobiste. on jest dość zamknięty jeśli chodzi o te sprawy. czyli jest szansa czy jest to z góry skazane na niepowodzenie ??

Gość gość
jest szansa, cały ambaras aby dwoje chciało na raz,

Gość goscang45g
właśnie. napewno nic nie zrobię ani nie poczynie żadnych kroków.. widicznie tak musiało być.. ja wogole nie powinnam grać to pod uwagę a ze się wkrecilam to moja sprawa... na początku wywbioskowalsm ze mogę mu się podobać.. teraz już tego nie widzę może olalnie bo po co mu to wszystko.. ja rację. ja nie jestem w stanie przejść w relacji roli męskiej. A tu by tak raczej było.. nie przełamę sie

Gość goscang45g
właśnie. napewno nic nie zrobię ani nie poczynie żadnych kroków.. widocznie tak musiało być.. ja wogole nie powinnam brać go pod uwagę a ze się wkrecilam to moja sprawa i problem. na początku wywnioskowalam ze mogę mu się podobać.. teraz już tego nie widzę może olał mnie bo w sumie po co mu to wszystko.. ma rację. ja nie jestem w stanie przejąć w relacji roli męskiej. A tu by tak raczej było.. nie przełamę sie to dla mnie za trudne.. nie chce zeby czul się zakłopotany

Gość gość
szukanie kontaktu, wybór drogi na której można się spotkać, to świadczy o zainteresowaniu? z braku doświadczenia nie potrafię obchodzić się z kobietami...

Gość goscang45g
potrzebuję jakieś rady obojetnie proszę piszcie

Gość gość
podnosze

Gość gość
co mamy powiedzieć twoje życie rób co chcesz. ja bym odpuściła zauwaz ze juz jestes zakochana A on nie o ma nas toba przewagę. gdybyś niebyla taka zauroczona to mogłabyś dla zartu poflirtowac i zobaczyć jego reakcje nie mialabyś tych obiekcji i nie stwarzalabys dystansu.. Tak to udajesz grasz.. on też nie wydaje się zainteresowany

Gość gość
jesteś na straconej pozycji

Gość gość
Chyba zartujesz? Chlopak nie wykazuje najmniejszego zainteresowania twoja osoba, a ty wierzysz w jakis zwiazek. Juz sama roznica wieku jest lekka przeszkoda, ale gdybys mu sie jeszcze podobala, to moze na jakis bezzobowiujacy seks moglabys liczyc...ale jeszcze dodatkowa masz dziecko, a facet jest mlody i niezainteresowany. Jak chcesz sie skompromitowac i narazic na wysmianie to mu powiedz...

Gość goscang45g
hmm nie powiedziałabym bo to by go postawiło w sytuacji przypartego do muru. chodziło mi o danie wprost do zrozumienia.. nie rozmowę o tym że ja coś czuje

Gość goscang45g
myślę ze mogę mu się podobać.. Ale powstała taka granica i dystans ze ciężko teraz o coś..

Gość goscang45g
nie do końca nie wykazuje, często patrzy.. niekiedy ukradkiem, często w oczy długo w bezpośredniej rozmowie.. nieraz wydawał się speszony w moim towarzystwie.. raczej mnie nie unika. a gdyby sie domyslal ze o cos mi chodzi i by mnie nie chcial to raczej by mnie nie unikal

Gość gość
do odwaznych swiat nalezy - probuj:)

Gość gośćlejdiii
To wal śmiało bo nikt tego za Ciebie nie zrobi. My nie wiemy jakie relacje są między Wami by dokładnie określić szanse.

Gość gość
A zorientowałaś się czy czasami nie ma dziewczyny ?

Gość gość
moja droga usun sie.. nie probuj ja mam podobna sytuacje.. uwierz mi pozniej staje sie to udreka i koszmarem ktorego bys nie chciala . mi sie udalo okazac uczucia po dluzszym czasie odwzajemnil ale bycie obok kiedy on podrywa inne dla mnie dzieci prezz dluzysz czas dalo duzo bolu.. zwiazek z mlodszym w moim przypadku 20 latkiem jest fatalny w skutkach

Gość gość
jak chcesz pogadac jak to wyglada potem to napisz mail odezwe sie

Gość gość
hej ale ja Ci powiem szczerze? zostaw GO i mówię Ci to z ręką na sercu jeżeli jest dojrzały w co wątpię to może Cię nie wyśmieje ,ale cały czas mam wrażenie że Ty piszesz na zasadzie że TY sobie poradzisz , to trochę egoistyczne podejście weź jeszcze pod uwagę JEGO ,że może pomyśleć jak taka stara się mną interesuje ,to znaczy że u młodszych szans nie mam ...itd . nie znam tego chłopaka ,ale takie mam zdanie.

Gość gość
Zaproponuj mu korzyści które jak twierdzisz mógłby mieć będąc z Tobą i od razu Cię polubi a może więcej?;)

Gość goscang45g
to bez sensu macie rację. poddaje się

Gość gość
autorko. nic nie jest przesądzone może zostaniecie przyjaciółmi nie olewaj go

Gość gość
Nie można stwierdzić czy ktoś byłby dobrym partnerem czy nie bez poznania tego kogoś i wiek nie ma tu nic do rzeczy. Spróbujcie od przyjaźni jeśli oboje macie obawy czy taki związek może się udać. Powodzenia.

Gość goscang45g
ok dzieki

Gość gość
Dopiero przeczytalam temat. Mam znajoma,ona po rozwodzie,jest z chlopakiem 10 lat mlodszym. Wydaja sie szczeliwi i t trwa z 10 lat,jak nie wiecej. Ona 45,szczupla,zadbana,mila,on 35 tez mily i sympatyczny. Ona ma syna ( z 18 lat ma),on nie byl zonaty,bez dzieci.