Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscang45g

czy próbować mimo lęku i obaw? zakochana

Polecane posty

Gość gość
No im sie udalo i dom kupili, kredyt razem splacaja od kilku lat. Moze wyluzuj,okaz mu,ze go lubisz poprostu...

Gość goscang45g
dzięki. takie historie rzadko się kończą dobrze. znajomej twojej się udało ja się za bardzo boję.. szczególnie jego brak zainteresowania mnie dobija..

Gość gość
A ten brak zainteresowania od samego początku jest taki sam czy może wydarzyła się między wami jakaś przykra sytuacja która być może spowodowała ten dystans?

Gość gość
moja mama jest starsza od swojego faceta o 9 lat... są razem już 8 lat i są szczęśliwi ;) a mi sie wydaje że nawet jeśli on byłby tobą zainteresowany to tak jak ty próbowałby to ukryć bo może myśli że nie zwrócisz nawet uwagi na takiego małolata i tak tworzycie oboje błędne koło ;) wiec wszystkie te komentarze ,, to facet powinien zawalczyc, olej go skoro nie wykazuje zainteresowania" to można sobie w buty wsadzić i w ogóle nie bierz tego do serca tym bardziej że mamy 21 wiek, tym bardziej że on jest młodszy i tez pewnie nie śmiały, i tez moze sie czai bo jednak jestes jego starszą koleżanką z pracy...jeśli on ci sie podoba to powinnaś mu to jakos pokazać chociaż delikatnie, zaproponowac kwae/drinka po pracy cokolwiek

Gość gość
Jezu co te stare baby mają w głowach. Dla niego jesteś za przeproszeniem "babcią", on cię w ogóle nie postrzega jako możliwą partnerkę, ma wokół siebie pełno młodych pięknych dziewcząt. Jesteś dla niego tylko znacznie starszą koleżanką z pracy. Reszta to twoje wymysły. Otrząśnij się, bądź dojrzała jak wskazuje wiek, a nie infantylną starą-maleńką.

Gość gość
zdrowy 35 latek podnieca się 16 latkami a nie jakąś 45 babą przed menopauzą, autorko oszczędź mu tragedii w życiu