Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy teściowa chciała zasugerować,że mój synek nie jest i nie będzie inteligentny

Polecane posty

Gość gość

? Juz wiele razy zwracała mi uwagę ze mały jest silny fizycznie bardzo jak na niemowlę i zapytuje po kim on to ma, bo "w jej rodzinie tak nie było" ale wczoraj dodała coś takiego: "po kim to? Bo w naszej rodzinie takich dzieci nie było. U nas to byli delikatni, tacy INTELEKTUALIŚCI. raz jak jeden dryblas chciał mojego ojca bić to mój ojciec mu podskoczyl i z główki wiec dał mu rade" Co to ma być? ??? W tamtej chwili trochę się zmieszalam i mówię do niej: "A może on będzie i silny i mądry, to się nie wyklucza!" A ona "nie no, tak tak". Ale mam niesmak po tej wypowiedzi. Słusznie chyba?

Gość gość
Dziecko dziedziczy inteligencje głownie po matce,wiec ...wyrazy współczucia dla Twojego syna.Już Ciebie oświecam ciemna niewiasto: teściowa sugeruje,że dziecko nie ma w sobie jej krwi,rozumiesz?Nie ma jej genów,że nie jest jej syna!Skoro juz znasz prawde,to jak sie z tym czujesz?

Gość gość
06:12 w życiu bym na tak durny pomysł nie wpadła. To raczej ty masz inteligencję ameby a nie autorka topiku. Ja prdl skąd można taką interpretacje znaleźć..chyba w kapuscie mózgu kapusciany :D Jak dla mnie teściowa autorki nie myśli co mówi ale wcale m9glam nie mieć nic złego na myśli.

Gość gość
06:12 gratulacje. Za dużo brazylijskich seriali dziecko.

Gość gość
"W tej rodzinie tak nie bylo" "po kim to?" sugeruje tylko jedno,wiec debilu z postu powyzej jestes równie umysłowo nieswiadomy ( delikatnie tak ciebie nazwe) co i matka.Bo taka jest najprostasza iterpertacja,to tak jakby ktos podstawił Tobie pod Twój oblesny( tak miemam) nos i powiedział: to ćwikła! czy to burak? nosz ludzie.....burak,burak w najczystszej postaci ;)

Gość gość
06:19 bo się deklu pyta kto w rodzinie synowej taki był. Rozumiesz juz ćwoku ?? Czy dalej wszystko z jednym ci się kojarzy? Może na jablkach ci to wytłumaczyć?

Gość gość
Kochana, więcej dystansu :). Następnym razem utnij tę głupią dyskusję "po kim to? Bo nie po nas". ... Zastosuj: "No po mojej rodzinie, chyba jednak coś słabo z tymi intelektualistami skoro mamie tak ciężko załapać, że geny ma się także po matce" Albo "Jak to po kim?! Po listonoszu!" i dodaj na jej głupią minę "na głupie pytania są głupie odpowiedzi!".

Teściowa sugeruje że dziecko nie jest jej syna! Nie zorientowałaś się?

Gość gość
Załatw sobie testy na IQ i daj tesciowej do rozwiązania.zobaczymy czy tesciowa to matoł ,przeciętna czy inteligentna jest?zapewne wyjdzie na głąba a ty będziesz miała dowód na to.

Gość gość
hehe, pamietam gdy babcia mojego meza ciagle sie zastanawiala perfidnie po kim moje dziecko ma niebieskie oczy (w niemowlectwie kazde dziecko takie ma,potem sie mu zmieniaja) i wiecznie sie dziwila, przy kazdej okazji do kazdego mowila o tych oczach, wiec raz jej wypalilamz usmiechem na ustach: no jak to po kim??? po tatusiu! gdybyscie widzialy jej mine, bo i ja i maz mamy odcienie brazowego...;)

Gość gość
No ty zacznij sugerowac ze tesciowa musiala zdradzic meza bo syn do ojca nie podobny.

Gość gość
7:31 moi rodzice mają piwne oczy i czarne włosy a ja i brat mamy niebieskie oczy i jesteśmy szatynami.Wytlumaczenie jest takie, że dziadkowie z obu stron mają piękne, błękitne oczy-ja i brat mamy ciemno niebieskie.Sprawdzilam w kalkulatorze koloru oczu, że jest to możliwe w 30% .

Gość gość
Dzieci zazwyczaj najwiecej cech zbieraja po dziadkach. Moja corka jest oodobnado mojej mamy a ja tylko troche.