Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ON, facet po 40 mnie nie chce?

Polecane posty

Gość gość
To jest bardzo dziwna relacja...

Gość gość
Ja Wien czemu on cię nie chce jesteś opychająco zadufana w sobie. Jak ktoś o samym sobie pisze jaki to nie jest piękny i mądry to normalny człowiek od takiego ucieka gdzie pieprz rośnie

Gość gość
*wiem

Gość gość
dziś , co Ty tam wiesz. Ludzie zarzucali mi że może jestem brzydka, szkaradna to im wytłumaczyłam że nie w tym problem.

Gość gość
Już w poniedziałek :)

Gość gość
Dlaczego uczepilas sie jednego jeszcze starego faceta ktory Cie na dodatek nie chce? Gorszego upodlenia nie ma. A poza tym smiesza mnie dziewczyny ktore pisza ze facet sie ich boi :) a tym bardziej wymyslanie ze boi sie ze go bedziesz zdradzac. Kazdy facet chce ladnej kobiety wiadomo. Takiej w jego typie. I NIC mu w tym nie przeszkodzi. Zaden wymyslony powod. Zaden. Zadna rzecz go nie powstrzyma jak sie zakocha to chocby kobieta byla chora psychicznie czy dzieciata z rozwalona .... to i tak ja wezmie. Nie boi sie niczego. Juz nie osmieszajcie sie z tym tlumaczeniem ze sie boi ;) No pomysl. Gorszego tlumaczenia sobie tego nie ma. On po prostu nie chce. Pewna siebie nazywa rzeczy po imieniu. Nie chce to nie. Nie ten to inny. Niech staruch z obwisla torba (jadrami) spada na drzewo 🌻

Gość gość
dziś Prawda!

Gość gość
Pracujesz z nim ze sie widujesz? Czemu ladna czeka na adoracje starszego niezainteresowanego faceta? Ja tego nie pojmuje. To jest niemozliwe. Ale na kafeterii chyba jednak tak ;) Trzeba moment skorzystac z zaproszenia jakiegos przystojniaka a nie czekac na cos co nigdy nie przyjdzie a jesli nawet - to pewnie nie bylabys zadowolona. Mega rozczarowanie. W tych sprawach. Chyba ze koniecznie nie wiem po co potrzebujesz potwierdzenia swojej wartosci ze stary zajety na Ciebie leci. Niektore kobiety lubia sie tym dowartosciowywac. Ja bylam kochanka 2 zonatych ale mlodych. Tzn jeden starszy o 3 lata a drugi moze z 8.nie chcial sie nigdy przyznac do wieku. To byl moj najstarszy w zyciu :) Jeszcze powiem ze nie jestem idiotka (brzydka lub z rodziny patologiczej, ze wsi) ktora sie dowartosciowuje zalecajac do zonatych. Oni SAMI chcieli i sami mnie podrywali.a zonach nie wspominali. Dopiero po czasie sie dowiedzialam. Skad moglam wiedziec ze mlodzi juz maja? Mnie nie podbudowuje to ze jakas kobieta cierpi ani nie czuje sie lepsza. Wiec tu pretensje wylacznie do panow. Jesli juz.

Gość gość
gość 2017.05.29 Autorko znam to z wlasnego doswiadczenia.Ma kogos na boku,a dla niego jestes tylko na lawce rezerwowych kobiet.Wlasnie zerwalam taka chora znajomosc ktora wygladala dokladnie jak opisujesz. x Ja też miałam podobnie. Ten facet musi mieć kogoś na boku. Też zerwałam kontakt. Nie chciałam być "kołem zapasowym" dla niezdecydowanego faceta.

Gość gość
dziś , odpowiedź jest prosta, zakochałam się, temu. dziś , można tak powiedzieć że pracuje, ale nieregularnie. Ja też nie wiem czy jest żonaty. Odpowiedź jak wyżej, zakochałam sie.

Gość gość
Dzisiaj bez szału, widzieliśmy się tylko chwilę i było zbyt dużo ludzi. On znów mnie zaczepiał a ja wśród ludzi się krępowałam więc i siebie i jego hamowałam. Kolejne spotkanie w piątek :)

Gość gość
No i nic z tego nie wyszło :(

Gość gość
Też mam podobną sytuację ;P Jestem z 38 latkiem,ale poznałam 43 latka i też mnie nie chce.A bym nieba mu przychyliła,bo obecnego nie kocham tylko za tym drugim szaleję.Życie....

Gość gość
Autorko chcesz pogadac?Ja mam 39 lat ;)

Gość gość
wczoraj A jesteś dużo młodsza? wczoraj Co o czym chciałbyś rozmawiać?

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Jaka jest między Wami różnica wieku? Czy on jest bogaty? (Bogaci lubią bawić się młodymi panienkami, bo one wręcz im włażą do łóżka-nie wszystkie wiadomo)

Gość gość
po części domyślam się co czujesz. też zakochana bylam, może nadal jestem w 21 lat starszym od siebie mężczyźnie. Też się zachowywal dziwnie, co prawda u mnie była trochę inna sytuacja bo on chcial ze mną być ale nie mógł z pewnych względów. Rozumiem że się męczysz w takim czymś, gdy on daje Ci ciągle dwuznaczne sygnały, raz jakby z Tobą kręcił, a innym razem jakbys dla niego była obojętna..ale cZuje że on albo wie że się Ci podoba i go bawi taka ,,gra" z Tobą, albo nie bardzo wie czy Ty poważnie jestes nim zainteresowana czy robisz sobie z niego żarty. Ja na Twoim miejscu bym z nim porozmawiała poprostu o czymkolwiek, lub poprosila go o coś takiego co wiesz że on umie robić a Ty nie i że chciałabys by Cie nauczył, będziecie mieli okaZje pobyc ze sobą, pogadać, poznać się lepiej. Nie krepuj się, nic nie masz do stracenia. Wcale może nie być tak jak myslisz że on Cie nie chce tylko może taki ma charakter, że jest rozsądny, i nawet gdy widzi że jestes atrakcyjną kobietą to może go przeraża fakt że jestes tyle od niego młodsza i się boi że chcesz go tylko uwieść a potem gdy się pobawisz, on się zakocha a Ty poszukasz sobie kogoś młodszego. Niestety ale większość starszych facetów myśli że młodym kobietom chodzi tylko o dobrą zabawę i kase, więc jak sa rozsądni to sa także ostrożni w relacjach z takimi kobietami co może wygladac tak jakby byli niedostępni, czy jakby było sie im obojętnym a tak nie musi być

Gość gość
Jesteście kkórwiska . Ze starszym bogatym to prostytutki .

Gość gość
Coś w tym jest, że jak się widzi młodą ładną ze sporo starszym niezbyt atrakcyjnym, to jest wiadome, że ona jest z nim dla kasy... A później patrzysz, a ta parka wsiada do samochodu pana za jakieś 500.000 i to tylko potwierdza twoje przypuszczenia

Gość gość
To kochać można tylko młodych? ...co ze starymi babami, rozwodzić się i brać młodą? :-P

Gość gość
Bo pewnie widzi co robią młode siksy ze starymi napaleńcami; ciągną kasę, zachodzą w ciążę, zabierają dom i ciągną alimenty do końca życia

Gość gość
co wy, młode ładne dziewczyny przed 30 widzicie w starych dziadach, którzy mogli by być waszymi ojcami? poza kasą oczywiście

Gość gość
bo moze wyczul, ze Ty za bardzo chcesz jego

Gość gość
Ja sie zakochalam,a raczej zauroczylam w starszym facecie. 30 lat wiecej mial. Nie byl bogaty. Ja uwielbiam takich facetow,oczywiscie zadbanych,atrakcyjnych,z pelnym uzębieniem. Jeszcze nie spalam z takim,ale marzę o jakims. Mialam wielu takich adoratorow.Jestem "przy kosci" ,mam duzy biust i pupe,podobno starsi faceci to lubia;) Ale ja nie pojde do łozka z zonatym a w tym wieku to prawie wszyscy zajęci. Mam takiego hopla,no lubie troche siwe wlosy,uwazam ze tacy faceci są najbardziej męscy;-) i nie maja juz takich wymagań jak chlopcy w moim wieku(27l).

Gość gość
A fuj ;)

Gość gość
A fuj,ale ze co? ;-) ja,on,moja pupa? :-P