Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja Wodniczka

Ja Wodniczka On Skorpion

Polecane posty

Gość Ja Wodniczka

Na początku było różnie. Nie ujawniał swoich uczuć i zamiarów. Ciągnęło nas do siebie. Zawsze mamy co robić i o czym rozmawiać, seks jest cudowny. Teraz jesteśmy razem już 2 lata, zamierzamy razem zamieszkać. Jesteśmy pełni miłości, nadziei, chęci, radości. Kłóciliśmy sie czasem bardzo mocno, emocjonalnie, dlugo- kilka godzin telefonicznych rozmów. Nie ma znaczenia czy wierzę w horoskopy czy nie, zwykle chcę wiedzieć jakim kto jest człowiekiem zanim zdecyduję czy nam razem czy nie. Mój kochany Skorpion potrafi utwierdzić mnie w poczuciu ważności, szanuje mnie, jest najlepszy na świecie. Słowa złego na niego powiedzieć nie dam. Mam jednak pytanie o Wasze doświadczenia, oczekuję odpowiedzi co do takiego połączenia konkretnie, gdyż horoskop mówi nie, a ja i On czujemy, że tak. Komu sie udało i jak długo? Na co zwrócić uwage według Was? Bardzo Was proszę o odpowiedź. Pozdrawiam:)

Gość gość
a Patrycja Jewsienia spod jakiego jest? https://youtu.be/92sFZ9tPY_k ja baranica jestem nia totalnie oczarowana ale pod wzgledem muzycznym dopiero w tym wykonaniu. co wy na to? zachecam do dyskusji

Gość gość
Nie wyobrazam sobie byc z Wodniczka w zwiazku. Sa cholernie uparte, wiedza najlepiej.

Gość gość
Twoj chlop to musi miec cierpliwosc anielska. Skorpiony maja temperament.

Gość gość
mnie jako kobiete wodniki mecza zawsze zawsze, po jakims czasie, one sa dobre na chwile w sensie wyjsc na impre, poswirowac ale mieszkac wspolnie - wykonczona sie przy nich czuje. nawijaja non stop o sobie, jakies postrzelone pomysly, nerwusy. ja wole spokoj jako koza :)

Gość Ja Wodniczka
Może jednak jakieś konkrety?

Gość gośćo
ja wodniczka a maz skorpion-bywa roznie.Jestesmy ze soba 7 lat i czasami mam dosc

Gość gość
a on niema jeszcze dość?