Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jezeli dziewczyna ,kobieta ma więcej niż 6 plomb to wiadomo ,że patologia

Polecane posty

Gość gość

patologia i bieda.tylko takie osoby maja więcej niz 6 plomb na zebach.

Gość gość
A co powiesz mistrzu jak sa to plomby robione odplatnie?Napewno biede i patologie stac na takie wydatki.Stuknij sie w baniak.

Gość gość
ciekawe czy liczysz panienkom pomby a one tobie ,rytuał godowy

Gość gość
a ja mam kolezanke ,która jest bardzo zamożna i jest notariuszem i ona ma aż 8 plomb..przyznala mi się do tego szczerze. nie moglam uwierzyc ,że taka sliczna i zadbana kobieta ma tak zaniedbane zęby.

Gość gość
Wystarczy miec nieduze odwapnienie i juz "leca " zęby albo paradontozę wiec odkryte szyjnki,ktore trzeba plombować. Ilosc plom W (a nie na!) nie swiadzzy o patologii.

Gość gość
Od kiedy plomby za grubą kase sa oznaką bycia biednym i zaniedbanym? :D zazdrościcie, ze kogos stac na to czy co?

Gość gość
Ale bzdury, uśmialam się :) :) moja siostra ma co najmniej tyle właśnie plomb, i faktycznie, ale z niej patologia - pracuje w dużej znanej firmie w jednm z najwiekszych miast w Polsce, pełni dość ważne stanowisko izarabia 12 tysięcy złotych NETTO miesięcznie. no, istna patologia, serio.

Gość gość
Patologia to jesteś ty z takim ograniczonym myśleniem

Gość gość
Hahaha... dobre :D Ja od czwórki wzwyż chyba nie mam już żadnego niezaplombowanego zęba. Wykształcenia i zamożności mi nie brakuje. Po prostu mam słabe zęby, odkąd pamiętam a w ciąży dodatkowo poleciły aż miło. Chodzę do dentysty regularnie na kontrole i zawsze znajdzie coś do roboty. Oczywiście również usuwam u dentysty kamień z kieszonek zębowych a w domu nie stronię od pasty, szczoteczki i nici dentystycznej. O zęby dbam. No i dzięki temu, że często odwiedzam dentystę, to mam ładne, białe i niewidoczne plomby i komplet własnych, prostych zębów. Ile wydałam pieniędzy na dentystę a moi rodzice na ortodontę, to nawet nie chcę liczyć. Patologia to chodzi z kamieniem oblepiającym żółte zęby, z czarnymi dziurami i brakami w uzębieniu, przez które strzela charem na chodnik. Ja tam zamiast ziejącej próchnicy wybiorę jednak siódmą, "patolską" plombę.

Gość gość
patologia to autorka i jej stan umysłu... sa ludzie którym od chemioterapia wypadna wszystkie zeby, i co? a najczęstsze przypadki zaniedbania to dentofobia

Gość gość
UWAGA!!! włączono internet w psychiatryku i nasza dento-fetyszystka znów grasuje na forum i zakłada ten sam temat po raz 30!