Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy któraś mama ma makijaż permanentny brwi

Polecane posty

Gość paczuska
ja robiłam brwi metodą cieniowania w salonie magic visage u Estery wyszło naprawdę super, efekt rewelacyjny, wszystko wygląda pięknie nareszcie mam piękne brwi bo natura mnie niestety nie obdarzyła ładnymi brwiami.

Gość gość
Zdecydowałam się a makijaż permanentny i mam wreszcie idealne brwi, takie potrafi zrobić tylko doświadczona linergistka i właśnie zdecydowałam się na panią Klaudię Orenczak ze Szczecina http://www.makijazpermanentny.szczecin.pl/ bo ma bardzo dobre opinie. Mam teraz idealny łuk jakiego sama sobie nie umiałam narysować, jestem bardzo zadowolona z tego jak to wyszło, efekt jest całkiem naturalny brwi wykonane metoda piórkową.

Gość gość
Ja tez jestem dobrego zdania o makijażu permanentnym. Miałam wykonane brwi metoda piórkową i u mnie się to sprawdziło w 100%. Korzystałam z Perfect Glamour we Wrocławiu https://www.perfect-glamour.pl/ i bardzo dobrze się wykonali usługę, to fajny nowoczesny salon z przemiła obsługą i zupełnie normalnymi cenami.

Gość gość
O matko ! Dopiero teraz czytając komentarze wygooglowalam sobie jak wyglądają brwi po takim makijażu , coś okrojonego. Widziałam już takie na ulicy i w telewizji, ale myślałam, że te panie kredką sobie machnely i nie wyszło. Odpuść sobie .

Gość gość
Widzę, że w tym wątku zdania na temat makijażu permanentnego brwi są podzielone :) Na co dzień mam przyjemność prowadzić salon makijażu permanentnego i centrum szkoleniowe dla linergistek, dlatego dość dobrze znam temat. I to także od tej “złej” strony! Co prawda jestem zdania, że makijaż permanentny to wielka wygoda, oszczędność czasu i w perspektywie czasu też pieniędzy (wydatki na hennę i kosmetyki do brwi vs jeden zabieg makijażu permanentnego). Rozumiem jednak, dlaczego niektóre Panie piszą powyżej o efekcie sztuczności i śmieszności. Takie “odrysowane” jak od linijki brwi, zbyt ciemne, niedopasowane do rysów twarzy mogą oszpecić najpiękniejszą kobietę. Do naszego salonu często trafiają panie, które szukają pomocy w usunięciu efektów pracy kogoś niedoświadczonego. Nie zgodzę się jednak, że “każdy” makijaż permanentny tak wygląda. Gwarantuję, że te z Pań, które tak uważają, mogą nie zdawać sobie sprawy, że widzą makijaże permanentne o wiele częściej, niż myślą :) Tylko te makijaże są po prostu dobrze wykonane i dają naturalny efekt podkreślenia oprawy oczu. Aby taki makijaż wykonać linergistka musi mieć spore doświadczenie, znać się na analizie kolorystycznej i rysów twarzy, dodatkowo mieć zdolności manualne do wykonania najpierw rysunku, a potem samego zabiegu. Zachęcam do zapoznania się z makijażami naszego autorstwa na stronie NEWLOOK’s, może część z Pań nieprzekonanych zmieni zdanie :) A tym Paniom, które są zadowolone ze swoich makijaży gratuluję wyboru! Pozdrawiam

Gość gość
Jeśli makijaż rzuca się w oczy to znaczy, że został źle wykonany. Ja już po raz drugi ( poprzedni robiłam 4 lata temu) zafundowałam sobie taki makijaż i jestem bardzo zadowolona. Efekt o wiele lepszy i bardziej naturalny aniżeli po henne i mega wygoda. Ja mama makijaż w typie delikatnym, myślę jednak że dla brunetek czy tez osób nieco bardziej wyrazistych odpowiedniejszy byłby bardziej wyrazisty. Mam wykonane brwi i kreskę górną. Problem w tym aby trafić do kogoś kto pracuje na dobrych materiałach i jest fachowcem w swojej dziedzinie. Ja nie szukałam ofert z grouponu za 300-400 zł, jak mam żyć z tym przez 3-4 lata to wolę zapłacić więcej ale mieć gwarancję, że makijaż zostanie wykonany fachowo. Ja czekałam na swoja kolej pół roku. Robiłam również rozpoznanie skąd biorą się różnice w cenie. Otóż zasadnicza różnica polega na rodzaju używanego barwnika , te tańsze to barwniki do tatuażu , które nie "trzymają" koloru ( sinieją). Z tego co widzę krytykują metodę głównie osoby które oglądają zdjęcia w necie.

Gość Karolin

Problem jest taki, że wiele osób jest zadowolonych ze swoich brwi i cieszą się, choć dla osób postronnych wydają się komiczne.