Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość321

Czy taka miłość jest możliwa ?

Polecane posty

Gość gość321

Hej. Przejdę do sedna bo już nie wiem co robić. Mam 23 lata on 24 poznaliśmy się PRZEZ INTERNET... Było to jakieś 8-9 lat temu, koniec końców nigdy się nie spotkaliśmy bo zawsze bałam sie że czar prysnie, nie wierzyłam że takie zgranie charakterów może być w realu prawdziwe. Coklwiek się nie działo zawsze gdzieś wracam do niego do myśli o nim, to mnie już przerasta minęło tyle lat teraz nie rozmawiamy pare miesięcy ze względu właśnie na fakt że nie umiem uwierzyć w tą miłość... Sama nie wiem co myśleć, z jednej strony nie wierze że można zakochać sie przez internet no nie mam 15 lat żeby w to wierzyć z drugiej strony niedługo minie 10 lat jak z tym walcze, powiedzcie mi prosze wierzycie w takie sytuacje? A może ciągle żyje wyobrażeniem, choc po takim czasie nawet tylko po rozmowach zna sie już człowieka bardzo dobrze...

Gość gość
Nie zawsze. Czasami druga osoba pisze dokładnie to, co chcesz przeczytać. W razie czego może wykasować "niewygodne" zwroty. W realnym życiu prędzej czy później na czymś się "wyłoży". Człowieka poznaje się w realnej rzeczywistości, nie przez internet. Pamiętaj o tym.

Gość gość
nie pieprz

Gość gość
ktoś coś jeszczee?