Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obsesja przyjaciółki

Polecane posty

Gość gość

Hej! Moja przyjaciółka Kasia ma obsesje na punkcie mojej koleżanki, szczerze jej nienawidzi. Dziewczyny kiedyś razem mieszkały później Ania poprosiła żebyśmy razem zamieszaly w przyszłym roku akademickim. Kaśka została sama i od tej pory nienawidzi Ani, dalej przyjaźnie się z Kasia ale ona ma obsesje na punkcie Anki. Jak tylko temat zejdzie na nią zaczyna ja wyzywać, teraz mówi że mam skasować wspólne zdjęcia z Ania bo ja denerwuje że musi na nią patrzeć. Co zrobić żeby jakoś temu zarazić? Czuję się między młotem a kowadłem...

Gość gość
wybierz jedną albo dalej się męcz

Gość gość
Trzeba jedną na drugą tak podpuścić, by się pozabijały. Może jedna przeżyje.

Gość gość
A co zrobić z zazdroscia Kasi? Ogólnie jest bardzo wporzadku tylko ta obsesja na punkcie Anki, jak się nakreci to zachowuje się dziwnie.

Gość gość
Dodam jeszcze ze to Kasia poznała mnie z Anią, wcześniej przyjaznilam się dość mocno z Kaśka.

Gość gość
najlepiej to je ze sobą pOgOdzić sPróbuj. powiedz Obu jednOczesnie że Obie sa dLa Ciebie ważne i że nie chcesz wybierać między jedną a drugą a że Cie ku temu zmuszają tym że się nie szanują wzajemnie i że jak tak dalej PÓjdzie to mimo że bardzo nie chcesz tO będziesz zmuszOna przestać z oboma się zadawać bo nie będziesz wybierać między dwOma dziewczynami w których masz suPer kumPele i już :)

Gość gość
baby to durne peezdy, ale to nic nowego