Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem ze sklepem meblowym brakujacy element wazne

Polecane posty

Gość gość

W polowie lutego zamowilam szafe.Termin realizacji zamowienia 3 tyg.Po 3 tyg.telefon ze niestety 1 plyta jest peknieta i meble beda z tydzien.Ok.Mija tydzien telefon ze sklepu ze dzis przywioza szafe.Przywiezli.Maz wrocil z pracy zabralismy sie za skladanie mebli okazalo sie ze znow 1 plyta peknieta.Szybko telefon do sklepu i reklamacja.Dopiero po tyg. przyjechali zabrali uszkodzony element i mieli dowiesc w ciagu 3 tyg.Mija juz 1,5 miesiaca a ja dalej nie moge zloyc szafy.Kartony porozkladane po pokoju.Ze strony sklepu totalna olewka.Dzownilam w poniedzialek dzis mieli przywiesc.ZE strony sklepu cisza.Dzwonilam ale albo zajety albo nikt nie odbiera.CO ja moge zrobic?1 raz spotykam sie z taka olewka.

Gość gość
jedź do sklepu albo dzwoń z innego numeru.

Gość hghgh
maz zajechal do nich wracajac z pracy.Ta sama spiewka.Odwołali transport.Gdzie ja moge to zglosic??????Rozmowa z kierownikiem nic nie dala.Zwalaja wine na producenta.Reklamacja wysłana do sklepu wyzej nic nie dala.Cisza.

Gość gość
Ja mam taki problem od lustopada, olewka totalna

Gość gość
Zwróć szafę. Ja już prawie miesiąc czekam na jeździk dla dziecka gdzie wysyłka miała być w dwa dni wczoraj sprzedawca napisał że dostawa towaru była i się model trochę różni i czy chce ten inny! Gdzie już dawno powinnam dostać jeździk. Gdyby nie to że nie płaciłam to dawno bym wycofała zamówienie a tak może przyjdzie może nie kasy jeszcze nie utopiłam.

Gość gość
nie moge jej zwrocic.

Gość gość
A nie mogą całej wymienić? Czy to pod wymiar?

Gość ttrr
pytal;am sie o to.Ale nie.Bo kartony musza byc cale.stwierdzili ze kartony musza byc cale.sciema

Gość gość
Powiem tak, od wielu lat wyposażam dom w meblach z sieciówek i juz miałam dość. Zainwestowałam w meble na wymiar z www.kewameble.pl i jestem super zadowolona. Dobra jakość, nie musze wymieniac co rok i do tego mam meble oryginalne.