Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Przecław

Aldona i Magda chyba wykitowały

Polecane posty

12 minut temu, salix napisał:

Tak będę, do prostaczki trzeba prosto, inaczej nie zrozumie. Widziałeś jak sie wyzej chwaliła wyprowadzaniem ludzi z forum?

Marność czyichś argumentów nie tłumaczy braku kultury akurat.

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

nie fikaj bo malowanego zawołam 😜

Jesteś tak żałosna, ze wszelkie skale zenady wywala w kosmos. Do kogo sie jeszcze zaczniesz podlizywać zeby zdobyć sprzymierzeńców w ordynarnym hejcie?

3 minuty temu, Qwerty88 napisał:

nie fikaj bo malowanego zawołam 😜

Zawołaj swojego psychiatre, żebyś coś na uspokojenie ci dał. Ty serio masz ponad 40 lat? 😐

2 minuty temu, Україна napisał:

Marność czyichś argumentów nie tłumaczy braku kultury akurat.

I tak i nie, z chamami trzeba po chamsku, już to przerabiałam.

12 minut temu, Kaszalotte napisał:

A ten co się wtraca w nie swoje kłótnie 

Bo bawią mnie te angry grażynki (zapożyczyłem 😄) robiące z siebie wielce "ą ę" i wytykające innym prostactwo, a prawda jest taka, że wszystkie równo po sobie jadą. 😄 Może kilka kobiet jest wyjątkiem na tym forum, ale nie na tym wątku.

Przed chwilą, Україна napisał:

Bo bawią mnie te angry grażynki (zapożyczyłem 😄) robiące z siebie wielce "ą ę" i wytykające innym prostactwo, a prawda jest taka, że wszystkie równo po sobie jadą. 😄 Może kilka kobiet jest wyjątkiem na tym forum, ale nie na tym wątku.

Akurat ty jesteś ostatnią osobą, która powinna prawic nam kazania na naszym kobiecym forum. Paszoł won, jak coś się nie podoba. 

2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Ja mam w mieszkaniu 2 doniczki z aloesem, moze tez powinnam kogoś do nich zatrudnic. 🤔😄

Storczyki i koty dają dużo pozytywnej energii. Polecam 😁

7 minut temu, salix napisał:

Jesteś tak żałosna, ze wszelkie skale zenady wywala w kosmos. Do kogo sie jeszcze zaczniesz podlizywać zeby zdobyć sprzymierzeńców w ordynarnym hejcie?

Skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą!

Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał:

Akurat ty jesteś ostatnią osobą, która powinna prawic nam kazania na naszym kobiecym forum. Paszoł won, jak coś się nie podoba. 

To forum od dawna nie jest kobiece, a u Ciebie jak zwykle szare komórki pracują w trybie oszczędzania energii. 😄 

• Haha 1

7 minut temu, Україна napisał:

To forum od dawna nie jest kobiece, a u Ciebie jak zwykle szare komórki pracują w trybie oszczędzania energii. 😄 

Przecież przebierasz się za kobietę, więc witaj w klubie 😄😄😄

8 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Mialam i koty i storczyki i nie wykluczone ze jeszcze będę mieć.

Polecam na pozyskanie dużej dawki dobrej energii 🧡

1 minutę temu, Україна napisał:

Jak już się wtrącasz to ci "pojasnie", że to ta wielce poszkodowana qwerty zaczęła mnie  wyganiać z forum jak się ośmieliłam przyłączyć do toczącej się rozmowy, próbowała mnie dyskredytować i pomawiać robiąc z siebie przy tym ofiarę. Ignorowałam to nawet przez jakiś czas, ale ona dalej pisala te swoje wysrywy na mój temat niby w powietrze więc jej odpowiadam na tym samym poziomie.

15 minut temu, Советский Союз napisał:

Skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą!

Jak przestaniesz robić tlok z 50 nickow.😄

Edytowano przez salix

Moon lajkowanie własnych postow nie było modne nawet w 2009;) pamietasz jak sam pisałeś ze cytuje ‚ qwerty lokowała doopsko libedowi na priv? ‚ tak wiem, nie pamietasz, bo byłeś zapewne pod wpływem, ale tak było;) wiec skad ta służalczość teraz? Myslisz ze ci skapnie kawałek zada? Ty lubisz chyba duupy nie?;)

• Haha 1

Grażyna niezłomna nadal widze dualizm 😃 z posta na posta z dresiary herszta osiedla która ‚wyhejtowala ‚ (tylko we własnej głowie, podobnie jak Ewkę) poke w ofiarę na która namawiam kolezanki jak w przedszkolu 😃co tu sie sie dzieje w ogóle ryklam na głos ze 3 razy czytając te oststnie strony 😃

Te jej "groźby" rzucane tu z usmieszkiem sa w zasadzie nawoływaniem do hejtu i to jest mega żenujące w wydaniu baby po 40 która się mieni kobieta z klasą.

Najbardziej zenujace w tych całych inbach z nią jest to ze jak przyłazi banda jakichś inceli spod kamienia piszący caps lockiem nie mający jaj sie nigdy przedstawić, którzy w dupje maja clue całej inby i temat i w ogóle nie wiedza o co chodzi ale zaczyna sie regularna nawalanka kazdy z kazdym wyzwiska we własnej sprawie od femcelek salowych itd dawne zale to ta zaciesza jakby to byli faktycznie jacys jej sojusznicy w jej prywatnej  walce i ze oni są za nią bo aktualnie sieją jakis zamęt  😃co za upodlenie . Baba po 40, dzieci, facet, big biznis. 😄

Edytowano przez dep_sour

4 minuty temu, salix napisał:

Jak przestaniesz robić tlok z 50 nickow.😄

Ten wyżej Ci już odp. 😄 Odwracanie kota kitą na mnie nie działa.

27 minut temu, Caryca łabędzica napisał:

Boże, już nawet kwiatów nie można podlać, bo się wychodzi na biedotę. Jprdl i co jeszcze?

Bogaci nie wyprowadzają sami psów na spacer. Mają od tego ludzi. 

1 minutę temu, dep_sour napisał:

Grażyna niezłomna nadal widze dualizm 😃 z posta na posta z dresiary herszta osiedla która ‚wyhejtowala ‚ (tylko we własnej głowie, podobnie jak Ewkę) poke w ofiarę na która namawiam kolezanki jak w przedszkolu 😃co tu sie sie dzieje w ogóle ryklam na głos ze 3 razy czytając te oststnie strony 😃

Chociaz jedna która widzi to samo co ja 🙏

3 minuty temu, salix napisał:

Te jej "groźby" rzucane tu z usmieszkiem sa w zasadzie nawoływaniem do hejtu i to jest mega żenujące w wydaniu baby po 40 która się mieni kobieta z klasą.

Ostatnio patetycznie ubolewała nade mną i libedem bo wyśmiewaliśmy głupka ogóra który mnie wyzywał a my ośmieliśmy sie przypomniec ze gość wstawił to z własnej głupoty własne dane osobowe przez tiktoka. Napisałam coś w stylu ze może by sie tak hamował z hejtem jak znamy jego dane widzieliśmy dzieci itd ze taki trochę wstyd pisać komuś typu mnie ze jestem jakaś dupodaja czy coś tym w stylu. To wbił nasz wrażliwiec na koniec wymiany i stwierdził ze szczujemy ludzi 😃 i ze w ogóle jej to przypomina serial dojrzewanie i bardzo ubolewała nad stanem świata 😃bo ośmieliłam sie nie zgodzic z Kafe ułomkiem ze nie jestem prostytutka co mi zarzucał 😃

38 minut temu, niemaszuprawnień napisał:

Nawet do kwiatów nie masz ogrodnika? Ty udawana bogaczko z fiatem w lizingu 😁

Masz racje, musze Januszkowi rozszerzyć zakres obowiązków 😜

2 minuty temu, salix napisał:

Chociaz jedna która widzi to samo co ja 🙏

Nie taka jedna 😃nie kokietuj. Na szczęście 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się