Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

macie to swoje cholerne 500 plus

Polecane posty

Gość gość
Mamy 500+ i bardzo sie cieszymy. Ps dzis dostalismy przelew:):):):)

Gość gość
To rozmnażajcie się dalej... powodzenia...

Gość gość
Ja tez mam :))))) co miesiąc cale 500 zł .

Gość gość
no i ciekawie własnie, czy są po zapładniane te baby co dostają 500+, jeżeli nie to należy im zabrać te 500+ bo przecież dostają je p oto aby się rozmnażać, rodzić dziecko za dzieckiem

Gość gość
Dzięki 500 plus zdecydowaliśmy się na piąte dziecko, gdyby nie 500+ i ulga podatkowa oraz kosiniakowe, w życiu byśmy się nie zdecydowali. To jest bardzo duża pomoc.

Gość gość
ja pieprzę, 5 dziecko, bab nie do zajechania przez chłopa i dzieci, nadajesz się na wieś orać pole

Gość gość
Właśnie mieszkam na wsi :D

Gość gość
O orzesz pole;)

Gość gość
Wielorództwo jest jednym z czynników sprzyjających zachorowaniu na raka szyjki macicy. Także możesz jeszcze ryczeć rozpłodówo do 5 bachorów. Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni.

Gość gość
gość dziś Dlaczego obarczasz innych ludzi zarabianiem na Twoje dziecko? To rodzic jest za to odpowiedzialny, a nie inni.

Gość gość
Tak się składa że miałam dwie CC bo mam dwa razy,y bliźniaki,nie rodziłam sn, więc teraz będzie też cc-ciaza pojedyncza.

Gość gość
Smutne jest to, że większość mężów nie wyraża zgody na drugie dziecko,a co dopiero kolejne! Chcą żeby żona pracowała bo panowie coraz częściej nie chcą być jedynym żywicielem rodziny...Taka prawda.Kobieta zawsze chce mieć 2-3 dzieci , przynajmniej z mojego otoczenia.Faceci nie mają instynktu macierzyńskiego.

Gość gość
gość dziś Może dlatego, że jak pracujesz, to może na starość doczekasz się jakichś ochłapów z zusu? To zawsze coś. Poza tym, jak nie umiesz utrzymać dziecka, to nie robi się ich, a instynkt, to mają zwierzęta, a nie człowiek.

Gość gość wika
Czyli co wulgarna babo z 19:16 ? Kobiety mają nie rodzić dzieci bo niby ty za to płacisz ze swojej marnej pensji którą zarabiasz na produkcji?Twój partner nie wyraża zgody na bachorka??A chciałoby się posiedzieć w domu i nie pracować,co?Nie pierniczki że płacisz ze swojej marnej pensji na czyjeś dzieci.W każdy kraju państwo daje dodatek wychowawczy na dzieci.

Gość gość
19:40 - dokładnie tak, qrwo. Inni muszą zapiperzać na twoje ruuuchanie bez gumy, łajzo.

Gość gość
gość wika dziś Nie do mnie, ale może nie wiesz, ale państwo to nie firma, która zarabia pieniążki i nimi rozporządza.

Gość gość
Ja mieszkam w USA i nie dostaje zadnego "dodatku wychowawczego" na dwojke moich dzieci. Widocznie Polska jest bogatsza skoro rzad stac na takie grandiozne rozdawnictwo.

Gość gość
nie bogatsza tylko głupsza, bo ta patologia dostaje za darmo te pieniądze od ludzi pracujących po 30-40 lat, także tj. według nich to jest po chrześcijańsku, zapieprzyć starym pracującym a dawać młodym zdrowym jak byk rodzicom

Gość gość
i u nas osoby pracujące nie mające dzieci klepią biedę za swoją prace a żyją ci co napieprzą dzieci, no ale nie każdy umie się tak pieprzyć i rozmnażać jak króliki, bo jest nie chrześcijaninem, bo tylko chrześcijanie żyją na krzywdzie innych uczciwie pracujących

Gość gość
Hip hip huraa. Znow przelew przyszedl ;) jak te miesiace szybko leca:)

Gość gość
Ja dostaję 2500 płn. Jeszcze trzy miechy i nowy samochód będzie stał w garażu. Będę nim wozić dzieci do szkoły :classic_cool:

Gość gość
uważaj kochana bo jak tym rospłodówom jak to nazwałaś tak życzysz raka szyjki macicy żeby ciebie nie dopadł bo to co komuś życzymy czasem wraca do nas :-)

Gość gość
cieszę sie że kobiety rodzą i to na potęgę i Ty wulgarna k*urefko masz daki ból d**y z tego czuje jak moje ciało przechodzi prąd jak czytam ten twój jad i widzę pianę w pysku :-) Boże dziękuję ci za PIS

Gość gość
a flaga rozwieszona, bo u mnie po sąsiedzku patologia dostaje za darmo k. 6 tys. i już dwa dni wisi flaga na cześć pisowców

Gość gość
A jak kiedyś zabraknie na 500+ to do Pomocy Spolecznej, bo patologia nie da rady...

Gość gość
a pomoc społeczna to pieniądze też osób uczciwie pracujących tak samo jak na 500+,cholerny rząd

Gość gość
idź patusko się lecz wulgarny podły człeku :-o hip hip hura 500 rząd da :-)

Gość gość
próżniaku jakieś napieprzył dzieci to zapieprzaj na nie, nie stać na dzieci to się nie robi, czy tłumoku dotrze to do ciebie czy jesteś za tępy aby to zrozumieć

Gość Fajnie jest
Długo nie pocieszycie się tym 500+ Po wyborach wróci PO i wam odbierze.Kto nie podejmie pracy, nie dostanie tej kasy:D Skończy sie nygustwo .DO ROBOTY pójdziecie dziecioroby!