Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wierzycie że on chce się z nią spotkać tylko po koleżensku?

Polecane posty

Gość gość

Jeszcze 2 miesiące temu mój nowy facet był ze swoją byłą. Ja jestem jego nową dziewczyną. Mówił, ze juz nie otrzymują kontaktów, ale ostatnio (wiem, ze moze nie powinnam, ale mnie kusiło) sprawdzałam jego smsy i moze nie pisał do niej jakichś szczegolnie czulych smsow, ale napisał czy ma czas się spotkać wczoraj. A ona, ze nie niestety nie może. A on, ze jak będziemy na weselu (i ona tez tam ma byc) to może uda się im zamienić kilka słow), a ona, ze ok, ze moze się uda. Na co on, że "no to szkoda, ze Cię dzisiaj nie zobaczę, ale myślę, ze to sobie odrobię, choć to będzie już maj :)" Zrobiłam mu o to aferę, a on powiedział, ze chce się z nią spotkac po po koleżensku.. Uwierzylibyście?

Gość gość
Nie, nie wierzymy! Cos jeszcze?

Gość gość
08:14- tak, coś jeszcze bo chciałabym poznać kilka opinii :)

Gość gość
chce ją wyrochać bo słabo mu d**y dajesz

Gość gość
hmmm no powiem ci że nei wygląda to za ciekawie... a wiesz może autorko jak to było z ich zerwaniem? kto zerwał i w jakich okolicznosciach?

Gość gość
On podobno zerwał, ale jak było naprawdę to nie wiem.. Ale podobno rozstali się w zgodzie, nie żeby ona mu robiła jakieś afery tylko podobno powiedziała, ze tak bedzie lepiej.... A teraz sama nie wiem co o tym myslec i po co on się chciał z nia spotkac. Oczywiście gdyby nie ten sms to bym sie o tym nie dowiedziała bo mi tego nie powiedział

Gość gość
Zostaw palanta.

Gość gość
Nie wierzę.

Gość gość
Taa po kolezensku, nie bądź naiwna. Pewnie jeszcze nie wyleczył się z niej, czuje cos i go ciągnie do niej. Zadaj mu pytanie- o czym chce z nią porozmawiać? Na tym weselu poobserwowalabym jego i ja...ale to slabo wróży dla waszego związku, prawdopodobnie jesteś tylko pocieszycielka po niej, tym bardziej ze to ona zerwala

Gość gość
zgadzam sie z poprzedniczka... 2 miesiace temu był z tamtą.. hm to jest jednak za wczesnie na nowy zwiazek, zeby emocje i wszelkie uczucia po poprzednim ustały trzeba jednak więcej czasu.. mysle wiec ze on nadal cos do niej czuje...

Gość gość
Dla was bab nie istnieje normalne koleżeńskie relacje. Jesteście walnięte.

Gość Artur303030030330
Z esk kolezenskie relacje? Tylko jesli facet zmieni orientacje.

Gość gość
Ile ze sobą byli?

Gość gość
Dokładnie. Od kiedy facet potrzebuje koleżanek? W pracy czy gdzieś to wiadomo ale poza nią? Dla heteroseksualnych facetow nie ma przyjazni bez podtekstow.

Gość gość
14:49- coś koło 2 lat

Gość gość
2 miesiące po rozstaniu to jest nic. Wszystko jest jeszcze tak samo. Rozmowa,******nko i znowu po staremu będzie.

Gość gość
Też uważam że jest coś na rzeczy. Najprawdopodobniej jeszcze z nim się nie dupisz i mu buzuje w jajach, albo robisz to słabo w porównaniu do tego jakie akcje odstawiał z eks i mu tęskno do ostrzejszych numerków. Miałem to samo.