Gość gość Napisano Czerwiec 13, 2019 Fajną ofertę mają na fitfoodservice.pl , Zerknij sobie tam bo dopasowują indywidualnie diety więc jest dobra oferta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Izabela1999 Napisano Sierpień 22, 2019 U mnie za posiłki odpowiada dieta z dowozem Fit Owsiana z Poznania https://www.fitowsiana.pl - jestem bardzo zadowolona. Tylko nie wiem czy mają oddziały w innych miastach w Polsce, ale warto sprawdzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olkka Napisano Sierpień 26, 2019 Ja zamawiam Wygodnądietę. Dzięki nim jem smacznie i do syta a to dla mnie ważne, bo nie lubię chodzić głodna. Posiłki mam odpowiednio dopasowane więc niczego mi nie brakuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reniak Napisano Wrzesień 24, 2019 Catering dietetyczny to super opcja - ja myślałam, że nie uda mi się znaleźć czegoś dla mnie ( nie jem mięsa od dawna) - ale teraz zamawiam dietę wegańską, jest super, bałam się czy dam radę, czy mi zasmakuje, ale chyba zostaje przy tej opcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malwina Napisano Listopad 17, 2019 Ja zamawiam catering dietetyczny warszawski dzień od Pana Gesslera. Postanowiłam ograniczyć też mięso, więc mam opcje wege i jest naprawdę smaczna. Ten catring to był strzał w 10! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olena Napisano Listopad 28, 2019 Ja też zamawiam catering dietetyczny wege i bardzo mi smakuje. Korzystam z warszawskiego Fit by nature. To świetny catering, jedzonko mają naprawdę pyszne a jednocześnie ceny są bardzo ok. Zupa krem z selera i kotleciki warzywne z zielonym puree to cuda Mogę je jeść w kółko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 4lali Napisano Grudzień 30, 2019 Jest taka firma FitBoxy, która działa na terenie Warszawy, Trójmiasta i Śląska (dokładne mapki mają u siebie na stronie fitboxy.pl), jak dla mnie jest najlepsza ze względu na jakość, ceny i terminowość dostawy posiłków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa.pe123 0 Napisano Grudzień 30, 2019 najlepiej niech dietetyk ułoży Ci dietę, będzie ona idealna pod Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rafal Napisano Styczeń 31, 2020 Najlepszy jaki testowalem dotychczas mieli w my space catering. Świetne porcje, dania dobre i duże, oferują wiele pomysłów - bezglutenowe, na przytycie itp także każdy coś dla siebie znajdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anka2 Napisano Luty 7, 2020 Mnie zastanawia my space catering. Moje dzieci mają go w przedszkolu i są zachwycone. Mówią" mamo ugotuj to " ... jestem zaszokowana bo zazwyczaj dzieciaki nic nie chciały jesc w przedszkolu... Wiec faktycznie posilki muszą byc dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gretagarba 0 Napisano Luty 12, 2020 (edytowany) Noo u nas ten catering co zamawiamy tyle kalorii jest ze mi jest ciężko zjeść,ale na szczęście mam zgrzewarkę od profi cook PC-VK 1134 dzięki której żywność jest świeża dłuzej Edytowano Luty 12, 2020 przez gretagarba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edzia222 0 Napisano Marzec 25, 2020 Ja teraz szczególnie jak nie wychodzi się z domu raczej bez potrzeby doceniam to, że mam sprawdzony catering https://diet4u.pl/. Zawsze są na czas, nawet teraz. Mają świetna obsługę, gotują naprawdę smacznie i różnorodnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maria_gus 1 Napisano Listopad 10, 2020 A u mnie kateringi nie działają. Nie wiem, może jestem zbyt wybredna, ale jeszcze nie trafiłam na taki, który by mi w 100% podpasował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milami 0 Napisano Listopad 29, 2020 Spróbuj Wygodnadieta.pl Bardzo dobre posiłki duży wybór cateringów fajnie skomponowane zdrowe posiłki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomiczka 0 Napisano Październik 29, 2021 Zdecydowanie polecam Nice To Fit You. W porównaniu z konkurencją są naprawdę rewelacyjni. Jedzonko jest zawsze smaczne, do tego przede wszystkim świeże. Próbowałam innych cateringów ale ten zdecydowanie jest najlepszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach