Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem ciekawy czy Magdalena Sz jest dominująca czy raczej łagodna z

Polecane posty

Gość gość

charakteru,pozory mylą,a może się kiedyś dowiem

Gość gość
zalezy gdzie ucho przyłozysz i którego tematu to sie tyczy

Gość gość
a w jakich tematach Magdaleno jesteś dominująca a w jakich łagodna

Gość gość
bo nawet jakbyś mi dyscyplinę wprowadziła to żebym wiedział do czego się dostosować,a takie fantazje jak fetysz stóp po dniu w rajstopach to by ci odpowiadały

Gość gość
konsekwentny do końca projekt

Gość gość
Ale masz gość zryty beret :(

Gość gość
leczysz sie autorze?

Gość gość
no mam a co to ma do rzeczy

Gość gość
Nic... :D baw się dalej,tu cię przynajmniej nikt w kaftan nie zawinie,powodzenia

Gość gość
nie od razu w kaftan zawijają,trzeba być groznym

Gość gość
no...fakt wąchanie rajstop nie jest groźne :D chyba,że dla ciebie jak zbyt długo noszone :D

Gość gość
Magda ostatnio nosi skarpetki

Gość gość
Boję się nawet pomyśleć, kto może być autorem tych tematów o Magdalenie. Masz coś nie tak z głową Krasnalu? Jak widać ona w ogóle nie odpowiada na te Twoje chore amory. Po co więc się na darmo produkować?

Gość gość
bo mam taki nastrój na anonimowym forum,a co cię to obchodzi

Gość gość
jaki cwaniak,on anonimowy ale podaje laski imie i pierwsze litery nazwiska,przedstaw sie też bohaterze,mały grubasku ti ti ti

Gość gość
Facet się pewnie mści za to, że dziewczyna go nie chcuala, opowiedz o tym :D:D:D Bardzo lubie takie prawdziwe historyjki.

Gość gość
jestem bardzo szczupły,a gdyby mnie nie chciała to cieszyłbym się,że wyszło,że to nie to,i tak nikt nie jej nie zidentyfikuje

Gość gość
Nie zidentyfikuje?a to ona trup jest? ;) Zakładasz tu do niej tematy to powiedz coś więcej bo mnie skręci,powiedz tylko w jakim temacie pisze.

Gość gość
13:53 Już nie musisz nic ujawniać o tej Magdalenie. Ja Cię już zidentyfikowałam Krasnalu. ;) Jestem dominująca z charakteru. U mnie moje słowo zawsze jest ostatnie a Ty będziesz mówił tylko: "Tak, Kochanie." "Dobrze, Kochanie." "Masz rację, Kochanie." ;)

Gość gość
z głową to ja mam od lat,ale jak mnie zidentyfikowałaś to napisz moje inicjały,pracuje w firmie obok mnie,jest chyba po rozwodzie i przybita nieudanymi związkami,pracuje teraz fizycznie,ale kiedyś pracowała w PZU i była niezłą biurową laską

Gość gość
16:00 Jak Ty masz coś nie tak z głową i to sam przyznajesz to wolę nie wiedzieć kim jesteś. Psychiczne to jest. Jakie są Wasze relacje? Znacie się? Mogłaby zwrócić na Ciebie uwagę? Czy może raczej masz braki w przednim uzębieniu?

Gość gość
ząbki u mnie w porządku,a jak nie chcesz mnie poznawać to nie

Gość gość
Zadam Ci jedno pytanie: Co sprawiło, że masz coś nie tak z głową? Po co takie tematy zakładać? Nie możesz odważyć się do tej Magdaleny odezwać wprost? Nie atakuję Cię. Tylko pytam życzliwie. :)

Gość gość
wyładowuję tu swoje emocje anonimow,ona jest przybita nieudanymi związkami,będzie sensu i potrzeba to się odezwę,nawet chciałem ją na wesele zaprosić,a to,że mam coś nie tak z głową,sprawiła niedobrana,toksyczna rodzina i lata życia z nią,więc wiem jak się kończą niedobrane związki z desperacji,chociaż wiem i tak,że w tej rodzinie miałem wiele szczęścia w nieszczęściu,bo u jednej dziewczyny z którą coś mnie łaczyło,nadal łączy,a może połączy to dopiero była niedobrana toksyczność

Gość gość
nie ma ideałów ale to naprawdę się może strasznie skończyć jak taki ktoś się zareklamuje jako ktoś zupełnie inny,jak na siłę będzie się ładował do nie swojego świata,a jak wyjdzie,że jednak jest nie tak coś jak miało być,to rozłoży ręce i myśli,że się gdzieś schowa

Gość gość
żeby kogoś z mojej rodziny w taki związek wciągnąć,jedna gruba i leniwa na Rysy weszła w górach,żeby myślał,że jest energiczną laską,a potem jak zamieszkali razem to ich mieszkanie wyglądało jak slumsy w Afryce,tak sobie nie radziła z domem

Gość gość
Więc po co Ci ten toksyczny związek z nią? Odpuść i sobie, i daj też jej żyć. Zmusisz ją, żeby żyła pod Twoje dyktando? Wyluzuj trochę.

Gość gość
nikogo nie mam zamiaru do niczego zmuszać,wiem jak strasznie to się kończy,chciałoby mi się nowego etapu najlepiej z w miarę odpowiednią dla mnie kobietą i rozważam różne opcje

Gość gość
A jaka to jest ta "w miarę odpowiednia"? Opisz swoje wymagania. Skąd wiesz że Magdalena by je spełniła?

Gość gość
intuicyjnie to jest raczej do oceny,nie wiem,ale coś nas do siebie chyba ciągnie,dzisiaj się tak umalowała i wystroiła,chyba jak za dawnych czasów pracy w biurze,może dla mnie,napiszę to tak w skrócie,żeby to życie było racjonalne,żebyśmy wiedzieli,że to tak ma zostać,nawet wkurzając się czymś strasznie,bo ideału pod każdym względem nie znajdzie się,gdybym ja nawet ją czymś wkurzył to prędzej wlałaby mi pasem w ramach zabawy niż jakieś awantury,wymuszania,grozby rozstania