Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Współczuje posiadania dwójki lub wiecej dzieci tej samej plci

Polecane posty

Gość gość
U mnue to jest tak ze zawsze chcialam 3 synow a mam jedna corke. I teraz nie zamienilabym jej na syna.. prawdziwa matka kocha kazde swoje dziecko obojetnie jakiej plci. A ty jestes glupia.

Gość gość
Wujek mojego partnera narzekał, że dziadek (ojciec partnera) ma 3 wnuków i żadnej wnuczki. Narzekał facet który sam ma cztery córki.

Gość gość
Jakim to trzeba być debilem żeby taki temat założyć jak logiczne jest to, że człowiek nie ma wpływu na płeć dziecka. To jakaś tępa po gimnazjum i kto to odpisuje w takim temacie.

Gość gość
Tez miałam taką koleżankę ze omal d**y jej nie rozerwalo ze miała parke tyle ze syn miał na to inne spojrzenie i z Andrzeja przerobił się na Wirginie ....nie wiem czy jej córka zrobi sie na faceta żeby znów mieli pełna rodzinę

Gość gość
ja współczuję parom, które mają chore dzieci np na zespół downa, porażenie mózgowe i inne. Nie współczuję ludziom, którzy mają 4 zdrowych synów czy 4 zdrowe córki, a gdybanie, co bym wolała jest zupełnie bez sensu, bo i tak na płeć nie mamy wpływu.

Gość gość
Najlepiej nikomu nie wspolczuc****ilnowac swojego nosa. Gdybym byla mama dziecka z ZD czy dzieciecym porazeniem mozgowym to ostatnie czego potrzebowalabym to pelne wspolczucia spojrzenia. Te mamy tez kochaja swoje dzieci i nie zamienilyby je na zadne inne.

Gość gość
Ja współczuję Twoim dzieciom głupiej matki, bo jesteś głupia jak but.

Gość gość
Ja współczuję wszystkim ktore Paniom mysla ze sa lepsze od innych.

Gość gość
Hm to masz problem... Wspolczuj mi serdecznie bede miała 3 synkow ... Podać ci nr konta na przelew ? A tak napawde to dlaczego współczuć bo tak logiczniej myśląc rodzicom fajnie mieć parke różne ubranka poznać wychowanie dwóch plci. Ale czy my sami nigdy nie chcieliśmy mieć rodzeństwa w tej samej płci kogoś kto zawsze chciałby bawić się lalkami.. Więc jak ty masz taki problem bo to ja mogę jedynie wspolczuc twoim dzieciom ze muszą znaleźć sobie kolegę lub koleżankę kto zrozumie ich pasje bo moi chłopcy do gry w piłkę czy sciganie aut nie potrzebują sprowadzania kolegi bo mają najlepszego w pokoju obok.

Gość gość
dzieci =parka :-o ja p*****le dzieciak to dzieciak a rodzeństwo to nie parka :-o autorko jebnij się :-o

Gość gość
Zawsze chcialam dwie coreczki, mam parke. Rodzenstwo tej same plci zwykle lepiej sie dogaduje cale zycie.

Gość gość
Glupich nie sieja,sami sie rodza.