Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj się dowiedziałam że mój mąż to erotoman

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj wyjątkowo weszłam na laptopa mojego męża i dostrzegłam, że ma folder, w którym ma około 500 zdjęć kobiet (modelek, piosenkarek, aktorek). Fakt - głównie ubranych, ale trochę mnie to przeraziło. No i widać, że te modelki trochę się różnią ode mnie z wyglądu - szczupłe, bez żadnych skaz, z długimi, zadbanymi włosami. Ale żeby zapisywać zdjęcia 500 na swoim komputerze? To nie jest trochę zboczone?

Gość gość
Czyli odkryłaś u niego tzw fapfolder.

Gość gość
Żadna nie miała podobnego problemu?

Gość mia100wy
no dobra, to teraz pochwal się folderami na swoim laptopie, zakładam się o dobry koniak pięcio-gwiazdkowy, że masz folder pod nazwą 'kindybały'

Gość gość
Mój też ma mnóstwo takich zdjęć na kompie i nawet w tel, i wcale nie robie z tego problemu , ja znowu mam zdjęcia modeli, aktorów, itp. lubię oglądać tak jak on, co w tym złego?

Gość gość
Mój też ma mnóstwo takich zdjęć na kompie i nawet w tel, i wcale nie robie z tego problemu , ja znowu mam zdjęcia modeli, aktorów, itp. lubię oglądać tak jak on, co w tym złego?

Gość gość
500 zdjęć??? Ja mam 500 GB zdjęć i filmików o zabarwieniu erotycznym.

Gość prawi 114
ja tez mam zdjęcia , ale tylko i wylącznie gołych bab .. Ubranych nie mam bo szkoda czasu na ubrane mój folder z gołymi babami liczy 360 zdjęć

Gość gość
Ale żeby aż 500 zdjęć? Według mnie to trochę dużo.

Gość gość
22:50 - Masz żonę? Przy 500 GB filmów mam wątpliwości.

Gość gość
22:56 - Mój mąż ma trochę ładniejsze kobiety niż ta na zdjęciu, wyglądające jak te z wybiegów.

Gość gość
Ja również mam taki "tajny" folder na dysku ze zdjęciami i filmikami ero. Z jednej strony czuję się trochę winny z tego powodu, że żona o niczym nie wie. Z drugiej strony moja żona ma niestety dużo mniejszy temperament ode mnie i wychodzę z założenia, że lepiej gdy od czasu do czasu zrobię sobie sam dobrze patrząc na te zdjęcia, niż gdybym miał sobie znaleźć jakąś kochankę na boku. Poza tym kobiety w większości nie rozumieją, że przeciętnemu facetowi, który ma normalne potrzeby, ciężko jest wytrzymać w łóżku kilkanaście lat tylko z jedną kobietą (żoną). Te zdjęcia czy filmiki powodują, że przynajmniej w wyobraźni mam tych kobiet dziesiątki ;)

Gość gość
A ja mam mieszankę - kobiety nago + ubrane, ale w jakichś fajnych, wyzywających pozach. Raczej nigdy same twarze kobiet. Większość zdjęć to mam kobiet, które są ubrane, ale mają piękne i ładnie wyeksponowane nogi. Nogi to mój wielki fetysz, a kurcze niestety moja żona pod tym względem jest mało atrakcyjna... Ale żeby nie było. Żonę kocham i szanuję, w zasadzie to w każdej chwili mógłbym sie tych fotek pozbyć, gdyby tylko ona chciała ze mną częściej seks uprawiać.

Gość gość
to jest uzaleznienie

Gość gość
No na pewno to też jest uzależnienie. Ale jeśli nie powoduje żadnych problemów w związku to ja osobiście problemu nie widzę. Naprawdę lepiej sobie czasami ulżyć pod jakąś fotkę, czy filmik niż wyskoczyć do panienki, bo żona ma ochotę tylko raz na 2 tygodnie.