Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martini84

Myślę o Sobie

Polecane posty

Gość gość
O fajny temat, wchodzę a tu widzę swój wpis sprzed paru miesięcy :D więc jednak już tu byłam :D

Gość gość
Jak widzisz :) teraz coś mocniejszego :) to ze stopki to twoje ? Podoba mi się :) I na tym kończę bo mogłabym "się lub cię" zapompowac na amen ;) a może jednak szkoda :)

To ze stopki jest faktycznie moje. Nie ma co zapompowywać mnie na śmierć jeszcze. :)

Gość gość
A ja myslę, że wcale nie jest zle i nie potrzebujesz dowartościowania;) dobrego dnia🖐️:D

Gość gość
Skąd moja próba okiełznania samej siebie :) mam nadzieje skuteczna.

Gość gość
Komu ? Bo ja już kończę paluszki taśma lepić :p znaczy ja sobie lepie :) jak się jeszcze troszkę zamotam to o własne nogi się przewrocę. Jestem pełna wiary będzie ok :)

Gość gość
Niezwykle intrygujące pytania, tylko odp mocno rozczarowująca :)

Gość gość
Niewiedza bywa przyjemna :) Miłego i ja sobie jeszcze posiedzę ...cóż już bliżej niż dalej :)

Gość gość
Teraz moja kolej :) idę pobiegać ;) lato blisko :p

Gość gość
Hej :) Musiałam cię poszukać w czeluściach kafe :) Raczej ucieka ...pies ;)

Gość gość
Jak zawsze :) a w ramach dodatkowej rozrywki nawet "mocno okrzyczany" ;) A co jak się bawić to na maxa :)

Gość gość
Obopólna :) bo cykliczna :p a dodatkowo zabawiamy obserwujących wiec nawet zbiorowa rzec by można :)

Gość gość
No, taka full wypas z łapaniem za ogon ;) i koziołkowaniem na trawie :) Nie czujesz się pomijany przypadkiem czyli nie odbijam za bardzo od głównego tematu :)

Gość gość
Całkiem przypadkiem;) pochwaliłam się, że jestem zręczna i mam doświadczenie ;) oczywiście w łapaniu psa, a że za ogon, długi ma łatwo złapać (Omg)

Gość gość
No tak, teraz samotnie w tej pogłębionej dziurze będę siedzieć...bywa :D Miłego i zazdroszczę troszkę ;)

Gość gość
Zajrzałam, ciekawość jest brzydką cecha charakteru noooo wiem ;) Co do "raczej nie ma czego", wiesz jak się siedzi przylepiona do biurka to różnych rzeczy można zazdrościć, spaceru o tej godzinie to już bardzo nawet:), że już o możliwości zrzucenia szpilek i wyskoczenia z mundurku nawet nie wspomnę :) Główny wątek :): wszystko przeczytałam, przesłuchałam, troszkę nawet pooglądałam i pierwotny osąd pozostał bez zmian :) Pompowanie zaliczone a teraz biegnę pohopsac troszkę :) i tym razem...z psem mnie nie wpuszczą:) Się rozpisałam...niegrzeczna gaduła :)

Nic dodać, nic ująć. Gaduła. A ja nie marzę, by ze szpilek wyskoczyć. Ale może to i lepiej. :)