Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martini84

Myślę o Sobie

Polecane posty

Gość gość
Przeczytałam ślinić :D Ale tak lśnić jak neon ze strzałką " jestem tutaj" ...wiesz nie każdy lubi być znajdowany, niektórzy mają dusze odkrywcy :D

Gość gość
A teraz muszę zebrać i swoją dusze i swój tyłek i zabrać się za dochodzenie...do siebie czyli powrót do świata jakoś wyglądam i jestem świeża i wypoczęta:) Bardzo miło było i do zooooo :)

Gość gość
A dziękuje, miły był i owszem :) Próbowałam, wywala mnie jako gość :o dobrze, że chociaż bez napisu " a poszła ty w diabły" :D

A to nie wiem dlaczego. Innym się udało.:) ale jeśli test jest Twój, to musiałem go zaakceptować. Moderacja, żeby bałaganu nie było.

Gość gość
Acha :) czyli muszę się uzbroić w cierpliwość i zobaczyć czy przeszłam selekcje ;) okkkkk :) Nie przyzwyczajona jestem do zatrzymywania czy nie wpuszczania, ale może dlatego, że bywam tylko tam gdzie jestem niezwykle pożądanym gościem :D Tak, test jest mój :)

Gość gość
Jak ogólnie to do przyjęcia, szczególnie było trudniejsze w wykonaniu:p I niecierpliwosci brzmiałoby ładniej :D tak, tylko podpowiadam :p

Gość gość
Ochochocho ...nie wiem tylko czy ja urosłam do rangi "wszyscy" czy tak mocno mnie wymieszałes z tłumem:D Cierpliwość nie należy do moich cnót dlatego nie wymagam jej od innych :)

Gość gość
Wszyscy to zazwyczaj nikt, ale skoro ty lubisz tą drugą opcje to jakby nie będę Cię pozbawiać złudzeń ;) Cierpliwy i wymagający cierpliwości czyli pełna harmonia :) A w jakim humorze ? :D

W tej chwili nienajlepszym. Trochę sie ostatnio komplikuje wszystko. Z resztą jak zawsze.:D

Gość gość
Skomplikowani ludzie nie prowadzą prostego życia;) I coś tak czułam, że nie-bardzo z tym humorem.

Gość gość
Przykro mi, trzym się jakoś :)

Gość gość
A mi nie było przykro, że w pracy tylko humor + komplikuje+ w pracy w sobotę taki nadmiar wywołał we mnie odruch serca :D I proszę, uczę sie być miła na co dzień ;)

Lepiej. Jutro też będę w pracy. I jeszcze cztery kolejne dni. Przynajmniej popołudniowe zmiany. A że się coś komplikuje? Naturalna kolej rzeczy.

Gość gość
Dobra mam gdzieś na dnie szafy pompony, złote zresztą ;) i będę cię motywować do walki;) I jakoś to będzie :)

Cześć. :-) Podczytuję Cię. Twoje teksty są coraz dojrzalsze i coraz bardziej refleksyjne. Cieszę się, że dorobiłeś się innych "czytaczek". ;-) Trzymaj gardę. Jest dobrze.

Gość gość
Jako inna czytaczka stwierdzę - tez Cię lubię ;)

Gość gość
Mimo, że pewności że ty mnie wcale... to taka wysłana w eter deklaracja :p

Gość gość
Omg i u ciebie i niekoniecznie to za dużo czyli ok :D

Gość gość
Tu tez musiałaś zajrzeć, gowno to ty na butach wnosisz gdziekolwiek idziesz jako miara sukcesu. Gowniana panna zajrzyj gdzieś jeszcze :o

Gość gość
Może gdzieś go już ponieśli albo sam się poniósł ;) wilk znaczy się :)