Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boli mnie oko

Cale spuchnięte, czerwone i lekko zaropiale oko!

Polecane posty

Gość Boli mnie oko

Hejka, pewnego dnia strasznie zaczelo bolec mnie oko i swedzialo... cAły czas to tarlam bo nie moglam wytrzymac...milka dni pozniej obudziłam sie z spuchnietym okiem, ktore bardzo bolalo... myslalam z mama, ze to jeczmien i dala mi jakasc masc, ktora podsje sie do oka. Dzisiaj jest jeszcze gorzej!! Mniej boli, ale oko zrobilo sie 2 razy mniejsze, czerwone i zaropialo troche.. wyglada zupelnie inaczej niz drugie, co to moze byc?? Boje sie, ze mi tak zostanie...

Gość gość
rób okłady ze zwykłej herbaty w torebkach, garbniki z herbaty obkurczają naczynia krwionośne i hamują stan zapalny

Gość gość
wirus idz do lekarza przychodni dyzurujacej dzisiaj nie czekaj

Gość gość
Zapalenie spojówek prawdopodobnie. Udaj się do lekarza koniecznie. Nawet lekarz rodzinny może zapisać antybiotyk w kroplami. Okłady nic nie pomogą, a tylko mogą zaostrzyć stan zapalny.

Gość gość
Tez tak kiedyś miałam. Poszłam do lekarza i okazało sie ze to zapalenie rogówki. Idź do lekarza to przepisze ci zapewne jakas maść, krople itd. Nie stosuj żadnych domowych zabiegów bo to nic nie pomoże.

Gość gość
do lekarza na sor,dadza ci antybiotyk i przejdzie nie czekaj

Gość Boli mnie oko
Dziekuje wszystkim za rady, w takim razie musze isc di lekarza, myślałam, ze samo przejdzie, ale najwidoczniej nie. :(

hm, ciężka sprawa. Mi to starazolin pomaga, od razu czuje się o niebo lepiej

Gość gość
Pierwsze co to od razu się wybrać do okulisty i to bezwzględnie, a druga rzecz to sprawdzić co to spowodowało bo ja tak sobie oko zapaprałam złym tuszem do rzęs który mnie uczulał, więc akurat z kosmetykami do okolic oczu przestałam kombinować i od dawna mam bardzo fajny tusz z pierre rene https://www.pierrerene.pl/pl/kosmetyki/oczy/tusze/lash-ecologist-mascara-pogrubiajacy-tusz-do-rzes-z-fofmula-anti-pollution i żadne podrażnienie się nie pojawia