Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powroze :)

Polecane posty

Gość gość

Witam, poprosze date urodzenia i pytanie (tylko kilka osob)

Gość gość
Anna 19.09,88. czy mam szanse w najbliższym czasie na awans, czy może powinnam zmienić pracę?

Gość gość
Jestem sama, czy zmieni się to w najbliższym czasie? Czy mam szanse u Pawła (28.10.78) ja-Dominika 11.02.87

Gość gość
Sylwia 16.07.1992 czy znajdę miłość?

Gość gość
24.0579 czy zachowam pracę.

Gość gość
31.12.92 Martyna. Jak potoczą się sprawy związane z praca i zyciem osobistym (milosc) w najbliższym czasie?

Gość gość
Anna 19.09,88. czy mam szanse w najbliższym czasie na awans, czy może powinnam zmienić pracę? X W życiu zawodowym giermek buław zapowiada otrzymanie propozycji i otwarcie się możliwości, które powitamy z radością. Może oznaczać, że powierzone nam zostanie bardzo ważne zadanie, obejmiemy nowe stanowisko lub otrzymamy niezwykle nęcące zlecenia (też zagranicą). Ponieważ karta ta mówi o rozwoju, może zapowiadać oczekujący nas awans. Nawet jeśli możliwości te wiążą się z podjęciem trudnych zadań, powinniśmy podejść do nich z radością i wiarą. 9 pucharow - dobra praca i dobre relacje w pracy, ale czegos brakuje do pelni szczescia odwrocone 10 pucharow - wskazuje, ze jeszcze nie wszystko w obecnej pracy zostalo osiagniete i jest szansa na rozwoj. Zmiana pracy jest zlym pomyslem, pokazuja sie problemy z zatrudnieniem, zatrzymanie i duzo problemow z tym zwiazanych. To nie bylaby dobra decyzja

Gość gość
Jestem sama, czy zmieni się to w najbliższym czasie? Czy mam szanse u Pawła (28.10.78) ja-Dominika 11.02.87 X Ten mezczyzna najprawdopodbniej jest po rozstaniu - 10 mieczy, pokazuje sie zraniony, mial ciezka przeszlosc, jest w trakcie zmian ale widac, ze zalezy mu na Pani, ale moze miec problem z wyrazeniem uczuc wprost pomimo, ze to dobry i uczuciowy czlowiek (krol pucharow) Bardzo mu sie Pani podoba jako kobieta (krolowa pucharow), ale pomiedzy wami sa jakies klamstwa, on cos ukrywa i nie jest szczery, jest niejasna sytuacja (7 mieczy)

Gość gość
Bardzo optymistyczna wróżba:) dziękuję

Gość gość
Jestem sama, czy zmieni się to w najbliższym czasie? Czy mam szanse u Pawła (28.10.78) ja-Dominika 11.02.87 X Ten mezczyzna najprawdopodbniej jest po rozstaniu - 10 mieczy, pokazuje sie zraniony, mial ciezka przeszlosc, jest w trakcie zmian ale widac, ze zalezy mu na Pani, ale moze miec problem z wyrazeniem uczuc wprost pomimo, ze to dobry i uczuciowy czlowiek (krol pucharow) Bardzo mu sie Pani podoba jako kobieta (krolowa pucharow), ale pomiedzy wami sa jakies klamstwa, on cos ukrywa i nie jest szczery, jest niejasna sytuacja (7 mieczy) x generalnie on już jakiś czas temu "zerwał", ale nie wiem czy między nimi jest już tylko przyjaźń czy coś więcej. Mi też się podoba, ale nie wiem czy powinnam zrobić jakiś krok do przodu?

Gość gość
Grzegorz 27.04.70...czy będę z nią.. Ona 13.08.1968

Gość gość
Co z moim malzenstwem? Czy wracac do Polski czy zostac i jeszcze powalczyc? Magdalena 23.06.1984 Grzegorz 25.12.1978

Gość gość
Sylwia 16.07.1992 czy znajdę miłość? X 8 mieczy + krolowa mieczy - Inteligentna kobieta, ale emocjonalnie wycofana. Coś "ogranicza", nie ma pola do manewru, coś jest "sztywne" czy nieelastyczne, dusi nas jak za ciasny gorset, czujemy się z tym źle i niewygodnie. To brak wolności, coś jest nam narzucone, mamy poczucie związanych rąk, czujemy się jak w więzieniu i często nie widzimy wyjścia z sytuacji (zasłonięte oczy). To strach przed zrobieniem kroku w nieznane lub opór wobec zmian. To może być ktoś bardzo nieśmiały, zakrzyczany, zahukany przez dominujące osobowości Jest szansa na relacje z kims kogo Pani zna, bllisko Pani wieku, ale nic z tego powaznego nie bedzie, jest tu bardziej fizyczny pociag (diabel + rycerz bulaw + giermek mieczy)

Gość gość
Czyli nie znajdę miłości? Co mogę zrobić? Proszę o pomoc :(

Gość gość
Czyli nie znajdę miłości? Co mogę zrobić? Proszę o pomoc smutas.gif X Na pewno Pani znajdzie, ale karty mi pokazaly, ze powinna byc Pani bardziej otwarta i popracowac nad emocjami, bo w tym jest problem.

Gość gość
Jestem samotna, czy pojawi się w najbliższym czasie miłość? Gdzie jej szukać? Kasia 15.05.1990

Gość gość
Ja nie wiem co mogę zrobić. Czuje ze nikt do mnie nie pasuje. Beznadziejna jestem. Dziękuję za wróżbe

Gość gość
24.0579 czy zachowam pracę. X Mysle, ze tak, ale to jest trudna sytuacja. Ktos w pracy najprawdopodniej mezczyzna sprawia, ze czuje sie Pani bezradna i przytloczona. Nadgodziny i nadmiar obowiazkow. Poza tym Pani charakter jest pokazany jako przewrazliwienie i sytuacja nie wyglada tak zle jak Pani ja postrzega, zbyt duzy stosunek emocjonalny do pracy i przejmowanie sie rzeczami, ktore nie sa istotne. Zachowa Pani ta prace, ale w najblizszym czasie jest szansa nawet na poprawe zarobkow i nowe/inne stanowisko :)

Gość gość
31.12.92 Martyna. Jak potoczą się sprawy związane z praca i zyciem osobistym (milosc) w najbliższym czasie? Diabel+mag+cesarz Energia, szerokie możliwości, duże pieniądze, które przychodzą bez trudu, łatwość zarabiania. Kobieta- szef, nowy pracownik, korzystny, o ile będzie to mężczyzna, harmonia w pracy, sukces w młodym wieku, propozycja interesującej pracy, dobra sytuacja zawodowa z możliwościami rozwoju.

Gość gość
Grzegorz 27.04.70...czy będę z nią.. Ona 13.08.1968 Nie ma tutaj romantyzmu, nie ma zbyt wiele namiętności i wyznań. Miłość, która objawia się w czynach. Nie ma obietnic bez pokrycia. Czesto zwiazek - uklad.Związek- układ jednak czasami długo przetrwa. Pojawia się również przyzwyczajenie, osoby coraz lepiej się poznają i relacja powoli się rozwija. 6 kielichów przeważnie oznacza miłe wspomnienia, które sprawiają, że stajemy się sentymentalni.Możemy niespodziewanie spotkać osobę, której dawno nie widzieliśmy. 6 kielichów wychodzi mczęsto w rozkładach partnerskich, gdy osoby łączy miłość karmiczna. Były sobie przeznaczone, jest to połączenie dusz. I te osoby doskonale czują to połączenie. Jednak relacja może układać się różnie, bo niekoniecznie mogą ujawniać swoje uczucia. Mężczyzna nie chce narażać się na ewentualną porażkę i na to, że dostanie kosza, a ona myśli, że jemu nie zależy, bo on zachowuje się obojętnie. Jeśli żadna z osób się nie przełamie- to taka sytuacja może się ciągnąć nieskończenie długo.

Gość gość
Jeżeli ma Pani jeszcze czas to proszę o wróżbę czy przeprowadzka do innego miasta to jest dobry pomysł? Czy się tam odnajde, znajdę pracę itp? Czy będę tam szczęśliwa? Ta sama osoba 16.07. 1992

Gość gość
Czy w tym roku sytuacja w domu rodzinnym się uspokoi, czy stan zdrowia mojej mamy się poprawi, czy będę mieć męża. Ew 04.08.1984

Gość gość
Co z moim malzenstwem? Czy wracac do Polski czy zostac i jeszcze powalczyc? Magdalena 23.06.1984 Grzegorz 25.12.1978 X Jeśli czegoś chcesz powinieneś dokonać wyboru. Działać. Samo rozmyślanie nie przyniesie efektu. Czasami niezdecydowanie wynika z chęci posiadania dwóch rzeczy jednocześnie. Pora porzucić wycofywanie się a podjąć ryzyko. Jeżeli zmiana okaże się niekorzystna? Owszem, może tak być. Jednak wszystko ma swój cel.2 buław to działanie tylko w głowie, a w gestach i czynach widzimy tylko bezczynność. To wyczekiwanie. Jesli chodzi o uczucia to wskazana jest cierpliwosc, widac wiez i przywiazanie to nie jest zla relacja. Dobre chwile mieszaja sie ze zlymi sa klotnie. Chce Pani podjac decyzje na chlodno, po dokladnym przemysleniu, kierowac sie rozumem, a nie uczuciami i karty pokazuja, ze jest Pani na te chwile bardziej sklonna wrocic do Polski.

Gość gość
Co z moim malzenstwem? Czy wracac do Polski czy zostac i jeszcze powalczyc? Magdalena 23.06.1984 Grzegorz 25.12.1978 X Jeśli czegoś chcesz powinieneś dokonać wyboru. Działać. Samo rozmyślanie nie przyniesie efektu. Czasami niezdecydowanie wynika z chęci posiadania dwóch rzeczy jednocześnie. Pora porzucić wycofywanie się a podjąć ryzyko. Jeżeli zmiana okaże się niekorzystna? Owszem, może tak być. Jednak wszystko ma swój cel.2 buław to działanie tylko w głowie, a w gestach i czynach widzimy tylko bezczynność. To wyczekiwanie. Jesli chodzi o uczucia to wskazana jest cierpliwosc, widac wiez i przywiazanie to nie jest zla relacja. Dobre chwile mieszaja sie ze zlymi sa klotnie. Chce Pani podjac decyzje na chlodno, po dokladnym przemysleniu, kierowac sie rozumem, a nie uczuciami i karty pokazuja, ze jest Pani na te chwile bardziej sklonna wrocic do Polski. To niesamowite, ze tak bardzo wszystko sie zgadza.. To prawda, na te chwile jestem sklonna wrocic. Tylko wtedy moje malzenstwo na pewno nie przetrwa i dlatego nie wiem. Czy uda nam sie jeszcze wszystko posklejac?

Gość gość
17.05.2000 Klaudia. Czy coś się wydarzy w najbliższym czasie do września? Chodzi mi o jakieś fantastyczne sytuacje typu czy będę w Polsce ewentualnie czy gdzieś wyjadę? Może znajdę miłość? Bede wdzięczna. Dzięki.

Gość gość
Jesli Pani wroci do Polski mysle, ze nie przetrwa to malzenstwo, bo widac przy Pani innego mezczyzne. Poczatki beda bardzo trudne, zostanie Pani sama ze wszystkim trzeba bedzie radzic sobie samemu i zaczac od nowa, uczucie samotnosci bedzie Pania bardzo przytlaczac (pustelnik+glupiec) to beda bardzo trudne momenty uczucia przytloczenia i nadmiar obowiazkow i bedzie Pani miala dosc, cos jak kryzys (8 mieczy+wieza), ale z czasem wszystko zacznie sie ukladac, ma Pani szanse na prace i jest inny mezczyzna. Jednak prosze sie zastanowic, bo ciezko cokolwiek przewidywac, na pewno poczatki beda trudne :)

Gość gość
Jeżeli ma Pani jeszcze czas to proszę o wróżbę czy przeprowadzka do innego miasta to jest dobry pomysł? Czy się tam odnajde, znajdę pracę itp? Czy będę tam szczęśliwa? Ta sama osoba 16.07. 1992 X To o co Pani pyta jest z jakichs powodow na ta chwile jest nierealne (ksiezyc) duzo tutaj rozmyslan marzen i planow bez konkretnych dzialan, natomiast jesli chodzi o szukanie pracy to 5 mieczy Dla osób poszukujących pracy oznacza dobry czas na jej zdobycie poprzez znajomości, a nie drogami oficjalnymi.(po znajomości, wejście tylnymi drzwiami) Ogólnie 5 mieczy moze też mówić o pytajacym: osoba sama w siebie nie wierzy, jest rozgoryczona, bo uważa (prawdziwe odczucie lub tylko wyimaginowane), że jest do niczego.

Gość gość
Hm, nie wiem czemu, ale tutaj Pani całkiem nie trafiła. Bo działania już są podjęte w sprawie przeprowadzki i wszystko układa się dobrze. Tylko chciałam wiedzieć czy to jest dobra decyzja i tam będe szczęśliwa.

Gość gość
Agniwszka, 07.09.83, czy bbede koedys mezatka