Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powroze :)

Polecane posty

Gość gość
Małgorzata 13.08.68 czy będę jeszcze w związku? X Mysle, ze tak aczkolwiek potrzebne jest odciecie sie od przeszlosci. Dokonanie rozliczenia i podsumowania. Widac rowniez niezdecydowanie, ale karty sa pozytywne :)

Gość gość
Witam, Małgorzata - 17.01.1989 czy będzie mi dane zaznać miłości i szczęścia rodzinnego? Czy decyzja w sprawie zmiany pracy jest trafna? Czy będę kiedyś szczęśliwa, ot tak po prostu...

Gość gość
nawet za pomocą "wróżki". biblia zabrania chodzenia do wróżek demonów bo może sie zle skończyć nawet opętaniem jest to złamanie 1 przykazanie nie będziesz miał innym bogom

Gość gość
pierwszym nastepstwem odejscia od boga i poddanie sie dzialaniu złego ducha jest smutek,poczucie pustki i samotnosci,trwoga i strach przed przyszłoscia zamkniecie w sobie i niemoznosc kochania ,a takze najruzniejsze choroby psychiczne, nerwowe i somatyczne tracąc wiare, ludzie stacza sie jak po równi pochyłej,az w koncu dochodza do stanu w którym traktuja Boga jako najwiekszego wroga i zaczynaja go nienawidziec w niektórych przypadkach moze dosc do opentania pan bóg dopuszcza do tego by zdemaskowac obecnosc złych demonów i wezwac ludzi do nawrucenia

Gość gość
gość dziś a kto tu mówi o postrzeganiu wróżki jako boga? Mysle że to wszystko zależy jak się do tego podchodzi, bo na pewno są osoby które przesadzają i nie mają jakiegoś rozgraniczenia, umiaru. Ale dla mnie to jest tak jak napisałam wcześniej szukanie porady.

Gość gość
Katarzyna 31.03.1975 Czy coś wyjdzie ze spotkań z obecnym partnerem

Gość gość
Dorota 18 10 1983 Kiedy znajdę stałą pracę? X W najblizszym czasie mozesz liczyc na pomoc od mezczyzny (byc moze tez finansowa) Nowe perspektywy, dobre widoki na najbliższą przyszłość.Jakiekolwiek działania podejmujesz, to masz szanse na sukces i wzrost finansowy, gdyż trójka buław to korzystna karta dla spraw zawodowych. Czy to jest praca w handlu ? Biuro ? Zarzadzanie ? :)

Gość gość
Czekam na wróżbę Kiedy znajdę stałą pracę? Dorota 18 10 83

Gość gość
i tera kture tutaj wróżył jeżeli chcą byc szczęśliwe jutro muszą iść do spowiedzi i żałować za ten bałwochwalczy grzech jedynie Bóg zna przyszłosc i moze ja zmienić i co demony nie znają przyszłości jedynie przeszłość jak sa z wami cały czas czy podczas srania czy kąpieli chyba ze sie modlicie nienawidzą różańca i dla tego wruzka zna wasza przeszłosc a przyszłosc to zgaduje bo demony sa inteligentne i zgaduja

Gość gość
A Dziekuję za wróżbe Pozdrawiam Dorota

Gość gość
Maria 06.03.1984 jaka czeka mnie przyszłość w życiu uczuciowym?

Gość gość
Katarzyna 31.03.1975 Czy coś wyjdzie ze spotkań z obecnym partnerem X Z tym moze byc roznie jest szansa na cos powaznego, aczkolwiek widac jakies uczuciowe rozczarowania, zmiany (rozstania?) powroci ktos z przeszlosci.

Gość gość
tylko u boga szuka sie porady dostaliscie ostrzeżenie i schemat jak bedziecie miec depresje lęki to wiecie ze dostaliście to od demonów bo wyparliście se boga Bóg jest o wiele poterzniejszy od demonów ale respektuje wasza wolnosc i jak wybraliscie demony to musicie takze poniesc konsekwencje

Gość gość
zostałam pominięta :( gość dziś

Gość gość
gość dziś Maria 06.03.1984 jaka czeka mnie przyszłość w życiu uczuciowym? to ja sam moge powiedziec zdrady bedzie traktował jak szmate bił i tak dalej takie sa takze konsekwencje odejście od Boga jest swiadectwo kobiety ze jak raz zabawiła sie w halloween to maż ja zdradził odszedł do innej kobiety

Gość gość
Katarzyna-dziękuję za odpowiedź:-)

Gość gość
Maria 06.03.1984 jaka czeka mnie przyszłość w życiu uczuciowym? X Widac tutaj relacje, szanse na cos powaznego, ale jest Pani niezdecydowana. Widac zaangazowanie z Pani z strony i dzialanie w kierunku osoby, ktora nie do konca te uczucia odwzajemnia, ten mezczyzna bedzie/jest dosyc uczuciowo wycofany.

Gość gość
wywiad z Marcin ZielińskiMarcin Zieliński i on także mówi ze choroby pochodza od szatana https://www.youtube.com/watch?v=5YedIgz6Hzw kanał Dotyk Boga to swiadectwa ludzi kturzy doznali uzdrowienia ciała i duszy raka i inych chorób i wyszli w długów zakochali wystarczy odac swe zycie Bogu i przestac grzeszyc

Gość gość
nie wiem czy można jeszcze jedno pytanie (Małgorzata-01.03.1989) bo napisała pani: "W Pani otoczeniu jest pracujacy, odpowiedzialny i staly w uczuciach mezczyzna, widac inicjatywe z jego strony. Pani sie waha, jest Pani niezdecydowana, duzo rozmyslan i kierowania sie uczuciami." to chciałam zapytać czy warto wchodzić w bliższą relację z tym człowiekiem? Bo faktycznie ktoś taki jest. X Mysle, ze nie powinna Pani robic nic na sile i kierowac sie swoja intuicja w tej kwestii, a odpowiednia osoba znajdzie sie przypadkiem niespodziewanie :)

Gość gość
gość dziś no nie jest to odpowiedź której oczekiwałam, ale dzięki :)

Gość gość
gość dziś no nie jest to odpowiedź której oczekiwałam, ale dzięki usmiech.gif X Ma Pani takie karty, ze nie moglam nic innego napisac :D Pani jako osoba rozsadna (krolowa denarow) jest dosyc uczuciowo zamknieta na tego mezczyzne (5denarow) 6 pucharow i krolowa pucharow to jest jakby zycie wspomnieniami. Odwrocona moc to brak dzialania a kolo fortuny to niespodzianka od losu, osoba, ktora spotka Pani niespodziewanie. :) stad wniosek o kierowaniu sie intuicja :)

Gość gość
uczuciowo zamknięta i brak działania to się akurat zgadza, chociaż mi się to nie podoba bo to fajny facet jest. Intuicja mi jednak podpowiada żeby się na niego otworzyć, tylko nie wiem czy potrafię.

Gość gość
Prosze probowac :) nic na sile. Zycze powodzenia :)

Gość gość
Powrozysz mi jeszcze?

Gość gość
A jakie pytanie ?

Gość gość
To ja też jeszcze poproszę o podpowiedź,czy warto w takim razie angażować się w to uczucie,Katarzyna 31.03.1975

Gość gość
wy nie zdajecie sobie sprawy z tego ze bedziecie cierpiec za ten grzech wruzenia tak samo ignorowali ludzie jak dostali ostrzeżenie w Fatimie w 1917 długo tym pokojem sie nie nacieszyli zamiast pokutować to dalej grzeszyli i dla tego była wojna św a teraz mozliwe ze zbliza sie 3 jak dwóch wariatów dorwało sie do władzy mam na myśli trampa i tego z Korei północnej

Gość gość
Cos wam napisze. Kiedys tez czesto korzystalam z wrozb,karty zawsze jak pytalam o dana sprawe,mowily,ze to sie nie wydarzy.Wpadlam w depresje,mimo to bardzo sie modlilam do Boga,o dana sprawe. Bog mnie wysluchal,te swoje wrozby mozecie wsadzic gdzies,nic sie nie spraedza wszystko zalezy od Boga.

Gość gość
To ja też jeszcze poproszę o podpowiedź,czy warto w takim razie angażować się w to uczucie,Katarzyna 31.03.1975 X Karty wskazuja na bardzo mile poczatki znajomosci i istniejaca wiez. (Dwa puchary+giermek pucharow) mysle, ze moze Pani liczyc na milo spedzany czas i duzo niespodzianek od losu (kolo fortuny+as mieczy) karty wskazuja, ze jest Pani jednak dosyc sceptyczna (krolowa mieczy)