Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powroze :)

Polecane posty

Gość gość
Czy uda mi się zajść w ciążę w najbliższych miesiącach? Już tak długo czekam :( Aga 11.03.1986

Gość gość
24.06.92 czy długo zostanę w mojej obecnej pracy? Czy będzie zmiana

Gość gość
Hm, nie wiem czemu, ale tutaj Pani całkiem nie trafiła. Bo działania już są podjęte w sprawie przeprowadzki i wszystko układa się dobrze. Tylko chciałam wiedzieć czy to jest dobra decyzja i tam będe szczęśliwa. X Dziekuje za odpowiedz, mozliwe, ze sytuacja nie do konca bedzie wygladala tak jakby Pani chciala i moze byc dosyc niejasna :) zycze szczescia i pozdrawiam :)

Gość gość
numerologoczna 11 co dalej z moja praca i zdrowiem Jadwiga

Gość gość
Czy w tym roku sytuacja w domu rodzinnym się uspokoi, czy stan zdrowia mojej mamy się poprawi, czy będę mieć męża. Ew 04.08.1984 X Jesli chodzi o sprawy uczuciowe: Jasne wyrażanie swoich potrzeb, uczuć, a także tego, czego nie chcesz, jest bardzo ważne i niezbędne w dobrych relacjach. Trudności z jasnych wyrażaniem swoich myśli i potrzeb, chowania się „wewnątrz” i oczekiwania, że ta druga osoba przecież domyśli się, a nawet wie, co my myślimy, mają zwykle osoby wycofane, którym brakuje pewności siebie.Jeżeli pytasz: co mnie spotka, co się wydarzy i wypada 10 monet, to na pewno będzie to coś miłego. Jeśli pytasz o jakieś wydarzenie, to spędzisz miło czas, zrealizujesz swoje plany. 10 monet mówi o znalezieniu oparcia w rodzinie. Kolo fortuny zwiastuje niespodzianki i prezenty od losu. Spotkanie wlasciwej osoby . Sytuacja w domu rodzinnym uspokoi sie pomimo trudnosci, widac poprawe podobnie kwestie zdrowotne Pani mamy.

Gość gość
Jestem samotna, czy pojawi się w najbliższym czasie miłość? Gdzie jej szukać? Kasia 15.05.1990 Tak, ma Pani szanse na dobry zwiazek z mezczyzna, ktorego najprawdopodbniej Pani juz zna. Jest Pani postrzegana jako dobra partnerka, osoba stala w uczuciach i dojrzala. Karty pokazuja, ze poczatkowo bedzie to tylko mile spedzanie czasu we dwoje, z czasem przerodzi sie w cos glebszego. Pomimo poczatkowych problemow i roznic charakteru bedzie Pani szczesliwa z ta osoba. UczuciaA szczere i zwiazek stabilny.

Gość gość
17.05.2000 Klaudia. Czy coś się wydarzy w najbliższym czasie do września? Chodzi mi o jakieś fantastyczne sytuacje typu czy będę w Polsce ewentualnie czy gdzieś wyjadę? Może znajdę miłość? Bede wdzięczna. Dzięki. X Mag to archetyp człowieka sukcesu. Kiedy więc pojawi się w rozkładzie może oznaczać, że osoba której wróżymy ma wszystkie cechy potrzebne do osiągnięcia dowolnego celu. Musi tylko wziąć sprawy w swoje ręce zdobywając potrzebna wiedzę i wykazać się twórczym działaniem. Ważne aby wszelkie decyzje dotyczące własnego życia podejmowała samodzielnie Kapłan + Mag - nauczenie się czegoś wartościowego, działanie zgodne z etyką, ciekawy i porywający wykład, kurs poszerzający wiedzę, inspirująca rada.

Gość gość
Małgorzata 01.03.1989 czy poznam kogoś z kim uda mi się stworzyć związek, jeśli tak to kiedy i gdzie szukać?

Gość gość
Agniwszka, 07.09.83, czy bbede koedys mezatka X Pokazuje sie przede wszystkim wyjazd, przeprowadzka i zmiana otoczenia byc moze jest to potrzebne lub pozna Pani kogos bedac w podrozy, 6 mieczy to rowniez kursy i szkolenia (6mieczy +rydwan). Bycie w ciaglym ruchu, zwiazki g***towne lub na odleglosc. As pucharów to najczęściej ożywienie uczuć, dobre relacje w związku, pozytywna energia, czysta, dobra miłość. To bardzo dobry znak dla osób samotnych!

Gość gość
16.44 Dziękuję.Jeśli można zerknąć jeszcze na sytuację uczuciową to poproszę.

Gość gość
Małgorzata 01.03.1989 czy poznam kogoś z kim uda mi się stworzyć związek, jeśli tak to kiedy i gdzie szukać? Widac nowe znajomosci, mile spotkania i zauroczenie, ale bez stalego zwiazku. W Pani otoczeniu jest pracujacy, odpowiedzialny i staly w uczuciach mezczyzna, widac inicjatywe z jego strony. Pani sie waha, jest Pani niezdecydowana, duzo rozmyslan i kierowania sie uczuciami.

Gość gość
Wydaje mi się, że zna się Pani na wróżeniu. Czy można prosić o kontakt do Pani tak na przyszłość?

Gość gość
pominięto Jadwigę

Gość gość
Przed Jadwiga jest jeszcze jedna data 24.06.92 tu jeszcze odpowiedzi nie było

Gość gość
Jesli Pani wroci do Polski mysle, ze nie przetrwa to malzenstwo, bo widac przy Pani innego mezczyzne. Poczatki beda bardzo trudne, zostanie Pani sama ze wszystkim trzeba bedzie radzic sobie samemu i zaczac od nowa, uczucie samotnosci bedzie Pania bardzo przytlaczac (pustelnik+glupiec) to beda bardzo trudne momenty uczucia przytloczenia i nadmiar obowiazkow i bedzie Pani miala dosc, cos jak kryzys (8 mieczy+wieza), ale z czasem wszystko zacznie sie ukladac, ma Pani szanse na prace i jest inny mezczyzna. Jednak prosze sie zastanowic, bo ciezko cokolwiek przewidywac, na pewno poczatki beda trudne usmiech.gif Xxx Bardzo dziekuje za poswiecony czas. Przemysle to wszystko

Gość gość
Tu Aga 11.03.1986, proszę o mnie nie zapomnieć :) z góry dziękuję

Gość gość
Małgorzata 13.08.68 czy będę jeszcze w związku?

Gość gość
Dorota 18 10 1983 Kiedy znajdę stałą pracę?

Gość gość
24.06.92 czy długo zostanę w mojej obecnej pracy? Czy będzie zmiana X Zapatrzenie w to co „zewnętrzne”. W jakość, komfort życia. Chec poprawy sytuacji materialnej i realizacji w pracy. Wahanie, wybor pomiedzy kilkoma mozliwosciami lub praca na dwa etaty, pogodzenie nauki z praca. As mieczy to pracowitosc, sukces i intelekt, decyzja podjeta na chlodno. Mysle, ze jesli podejmie sie Pani zmiany pracy bedzie to zwiazane z poszukiwaniem lepszego miejsca gdzie bedzie Pani mogla sie rozwijac i mysle, ze taka decyzje Pani w przyszlosci podejmie.

Gość gość
Czy uda mi się zajść w ciążę w najbliższych miesiącach? Już tak długo czekam smutas.gif Aga 11.03.1986 X W tej kwestii widac niestety problemy :(

Gość gość
nie wiem czy można jeszcze jedno pytanie (Małgorzata-01.03.1989) bo napisała pani: "W Pani otoczeniu jest pracujacy, odpowiedzialny i staly w uczuciach mezczyzna, widac inicjatywe z jego strony. Pani sie waha, jest Pani niezdecydowana, duzo rozmyslan i kierowania sie uczuciami." to chciałam zapytać czy warto wchodzić w bliższą relację z tym człowiekiem? Bo faktycznie ktoś taki jest.

Gość gość
Tutaj Aga, po Pani wypowiedzi wnioskuję że jest beznadziejnie i nie ma co pisać :( mimo wszystko dalej będę walczyć :) dziękuję

Gość gość
Jadwiga a moja wróżba?

Gość gość
Pani Jadwigo jesli chodzi o zdrowie to karty pokazuja, ze nalezy stale obserwowac swoje zdrowie, bo male z poczatku objawy moga miec pozniej powazne skutki. Nalezy uwazac na urazy (w obrebie nog) i dbac o siebie, nie zaniedbywac zdrowia. Wazne jest rowniez psychiczne nastawienie i spokoj, bo jest Pani osoba dosyc emocjonalna. Jesli chodzi o prace to pokazuje sie stabilna sytuacja, nie ma wiekszych problemow.

Gość gość
Jadwiga dziękuje a co oznacza stabilizacja zawodowa owszem mam pracę ale to nie jest praca docelowa raczej całkiem niedługo skończy się wiec moze cos wiecej pani o pracy napisze

Gość gość
zdrowie zależy od boga Bóg moze uzdrowic a choroby za zapłata za grzechy , kto grzeszy ten cierpi ale naszczescie Bóg jest miłosierny i moze te choroby zabrać bo kocha ludzi wszystkich Nauczanie 29 : DVD Błogosławieństwo w Bogu - Psalm 91 praktyczne doswiadczenie Boga https://www.youtube.com/watch?v=P00zbTJrqj8&t=2s

Gość gość
o masz

Gość gość
gość dziś a ja patrzę na tego typu wróżby trochę inaczej, szukam jakiejś wskazówki, podpowiedzi. Ja jestem osobą bardzo wierzącą, modlę się codziennie i kiedy proszę o coś w modlitwie, o np rozwiazanie jakiejś sprawy to wierzę że to rozwiązanie może przyjść z przeróżnej strony, nawet za pomocą "wróżki". Bo to nie jest przypadek( bo nie wierzę w przypadki) że akurat dzisiaj na tej stronie pojawił się ktoś kto mi może coś podpowiedzieć.

Gość gość
a tutaj macie jak nauczyć sie jak uzdrawiać mocą imienia J/ez/us ten chłopak sam uzdrawia i uczy inych uzdrawia i tak wielu ludzi uzdrawia mocą imienia je/z/us np witek wilk były pilkarz lechi Warsztaty z posługi modlitwą o uzdrowienie https://www.youtube.com/watch?v=1iNP67xw_vU