Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BRZYDZĘ SIĘ ŻONĄ...

Polecane posty

Gość gość
19:11 Takiego gowna jak ty nie chcialabym nawet za pieniadze.Moja szczera opinia.

Gość gość
świetny projekt az dziw że tyle wpisów uzyskałeś kazdy człowiek się starzeje autor pewnie też tylko jakby tego nie zauważył

Gość gość
ja pewnie też bym cię nie tknął :P co w tym dziwnego że atrakcyjność fizyczna jest dla mnie ważna zwłaszcza że żona nie ma ani urody ani mózgu

Gość gość
a co ona ci zrobiła że tak ja nienawidzisz chyba to że jest po tym jak mężowie traktuja swoje zony i sama jestem traktowana instytucja mąłżeństwa jest przereklamowana nie powinno jej być

Gość gość
przecież sam napisałem że się również zestarzałem co nie znaczy że zbrzydłem :P to wy macie chyba z tym problem skoro uważacie za tożsame stare i brzydkie :P

Gość okata
Prowokator, ale myslę że tak może mysleć jakaś część facetów jak i kobiet. Przychodzą lata, zaniedbanie, chodzenie w papciach, papilotach, brudnych gaciach, niemycie sie przed snem, puszczanie bąków, bekanie, sranie przy otwartych drzwiach ubikacji...takie rzeczy się zdarzają. Wiwat na cześć miłośći :-D

Gość gość
nasz związek to była farsa nie powiem, bo tak jak napisałem zakochem się w jej ciele, a kiedy uroda przeminęła, przeminął tak naprawdę jej podstawowy atut w moich oczach, czy jestem świnią no może tak no ale nie stracę nagle poczucia estetyki...

Gość okata
Nie trać nie trać. Boże broń :-D

Gość Kubusss
Ciekawy jestem jak Ty wyglądasz, że brzydzisz się wyglądu swojej żony. Może po prostu zadbaj o nią, kup jej jakiś bon do kosmetyczki czy coś w tym stylu, idź z nią na siłownie itp. A skoro byłeś z nią tylko że względu na wygląd i teraz zdałeś sobie z tego sprawę to jesteś zwykłym dupkiem i zasługuje na kogoś lepszego

Gość gość
ona też mnie raczej nie kochała tylko chodziło jej o pozycje społeczną i korzyście jakie z niej wynikały, więc obaj jesteśmy siebie warci chyba

Gość gość
mlodki nie daja staruchom zonatym bo doskonale wiedza ze p*****awszy wracacie do zon i jeszcze szczesliwsi siedzicie pod ich papciem. z jakiej racji mloda ma wam oddawac taka przysluge :D no way.

Gość gość
tylko że na seksie ta młoda przestała by parzyć kawe innym babom w urzędzie i dostała by podwyżkę

Gość okata
Załóż inny temat i pociągnij ta prowokację w bardziej profesjonalny sposób bo nuuudaaaaa....a ja sobie chetnie pogadam

Gość gość
19:15 Jaaasne.Nawet nie wiesz jak wygladam,zalosny dupku.:-) Dam ci dobra rade.Skoncz juz to zalosne prowo bo niektorzy juz skapneli sie.:-)

Gość gość
to nie wiecie jak funkcjonują urzędy; i dobrze przynajmniej moje przekręty nie wyjdą na jaw :P

Gość gość
19:33-A masz cos na sumieniu?Bo wiesz...Zawsze ktos moze p*********ic cie.:-)

Gość gość
Dokladnie, dowartościuje się mlodą kobietą a potem wróci na wygody do żonki a dziewczyna bedzie miała traumę na cale życie że sie dała wykorzystać

Gość gość
wiem jak funkcjonuja urzedy. kadrowa i babki z sekretariatu wszystko mi mowia, kto jakie zarobki. widelki jakie sa i ile kto ma stazowego. nie umkneloby nikomu to ze ktos o wiele wiecej niz powinien zarabia. takie przewalki to nawet na premiach nie wszedzie zrobisz. kurwu.sie :D

Gość gość
a dlaczego myślice że to prowo; drogie kobiety zastanówcie się czasem czy wasi panowie nie są z wami z czystego wyrachowania

Gość gość
moje serduszko nalezy tylko do waclawa burka. czekam juz 6 lat. love forever <3

Gość gość
19:36 "Brzydze sie zona..." A ja brzydze sie debilami,ktorzy nie dosc,ze inteligencja nie grzesza to jeszcze prowo dobrego napisac nie potrafia.

Gość gość
chyba jednak zaliczę jakąś atrakcyjniejszą żeby popęd zaspokoić a z żonę będę dalej oszukiwać

Gość gość
Najpierw znajduje jakąś biedna, spragnioną uczuć dziewczynę, ktora świata poza nim nie widzi a potem utwierdzony w swojej wielkosci wraca do żony albo znajduje jakąś lalunię.

Gość okata
Ależ mogą być z czystego wyrachowania. Tak jak i kobiety. Kazdy ma swoje powody. Związek to pewnego rodzaju transakcja. Małżeński oczywiście też w dodatku z podpisaniem umowy ;-)

Gość gość
a prawd jest taka że tym postem uświadomiłem wam drogie panie w jakiej iluzji żyjecie ze sowimi partnerami

Gość gość
Nigdy nie dowartosciowujcie meżczyzn, zawsze robią z tego użytek, dlatego wierni są tylko wtedy jak żona im daje popalić

Gość gość
takich zonkosiow jak ty zjadam na sniadanie. lata praktyki :D boost my ego :D

Gość okata
A ja myslę, że gościu który to pisze jest obecnie sam, a być może ciągle sam i stad te pomysły.

Gość gość
19:40-To,ze ty jestes skonczonym przegrywem,ale dowartosciowujesz sie na kafe to juz twoj problem,nie nasz.

Gość gość
a może zrobię z niej wariatkę i dom będzie mój wtedy...