Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ustawjacze

... i piąte w pamięci

Polecane posty

Gość gość
Tak sie przywiazalam do tel ze chyba nie potrafilabym sie ogarnac z laptopem, zawadzalby mi, a tak gdziekolwiek usiade poloze sie i mam go na zawolanie a gdy z laptopem lezalam to grzal mnie paskudnie w nogi. Kupując komputer wiem ze parametry sa najwazniejsze :) ale dla kobiety wazny tez jest wyglad , nie chvialabym kolumbryny , np jeden z kolumbryn to samsung- wielka krowa, stary HP tez byl wielką krową ;) Kolory lubie wszystkie razem, nie mam swojego jednego ulubionego, musza sie przeplatac uzupełniać ?wszystkie sa dla mnie wazne , wszystkie kolory kwiatow, blekit nieba, zielone liscie i trawa i wszystkie odcienie wszystkiego :) Natomiast ciuszki to nie lubie rudego ,nie lubie bordo , żółtych , beżowych, zgnilej zieleni wręcz nie cierpie. Sukienki mam biale, niebieskie, odcien niebieskiego moj to gołębi, dobrze mi w tym kolorze. W pracy elegancko czarno biało lub granatowo i bardzo dobrze sie czuje na galowo :) Ostatnio kupilam sukienke do ziemi w kolorze wlasnie golabka a zaraz wam zrobie niespodzianke . Wysle wam zdjecie dwoch pieknych stworkow ktore mieszkają za oknem mojej sypialni :) Corka dzis mocniej wyjrzala za okno i mnie zawolala i zrobilam zdjecie, zaraz wysle hehe K

Gość gość
No i wlasnie, znowu zamazane zdjecie, niewyraznie robi zdjecia moj telefon. K

Gość gość
One pieknie wygladaly gdy robilam zdjecie a aparat widzicie co zrobil , one patrza sie na siebie . Juz mocniej nie moglam zbliżyć . Hg ja mam zmniejszona ostrość i jasność w telefonie do połowy. Ustawilam sobie juz dawno :) ale mimo wszystko ta biel przeszkadza. K

Kasia " ...odcien niebieskiego moj to gołębi, dobrze mi w tym kolorze" x Dobrze! :-) ;-) Myślę, że w czarnym też by było świetnie. Dla blondynko-szatynek bardzo pasuje :-)

Kasia Jeżeli chodzi o ubiór :-) Krawatów nie znoszę (!!!) Nie wiem kto to wymyślił i w jakim celu ??? Garnitur zakładam na dwie okazje ... na wesele i na pogrzeb Z kolorów, co nie tyczy się oczywiście ubrań, lubię turkusowy :-)

Gość gość
To golebie Hg :) za oknem :) K

Gość gość
Turkus :) Teraz mam na sobie turkusowa sukienke hehe i biale kwiatki na niej, jasny turkus bo odcieni turkusow jest duzo :) Krawaty to sie nadają jedynie na śluby i tym podobne imprezy ;) K

Gość gość
Hg ja czasem wlaczam lenowo , ciagnie internet przez ruter i wtedy tez moj telefon moze ciagnac ten internet , tylko wtedy przestawiam w ustawieniach, Umiem to zrobic Hg ale tablet jest niewygodny , lezy w kacie ;) K

Olii ... nie objadaj się tam już na noc! :-) Co słychać na południu? :-) No i ulubiony kolor proszę podać ;-)

Gość gość
Widzialam takiego niebieskiego kota i glaskalam takiego, one maja wiecej siersci niz nasze i jest taka inna ta siersc. Gdyby liniał to Olinka miałaby straszna alergie na takiego ;) K

Gość gość
Olinka objada sie na noc? Jej kolor to niebieski , pisala. Hg naprawde nie bylo widac na zdjeciu ze to golebie ? :( K

Kasiu Tablet jest niewygodny ale ma większy ekran a w związku z tym większe literki. Bezpieczniej dla Twoich oczu. Dlaczego musisz przestawiać w ustawieniach? Przecież i telefon i tablet łączą się z routerem zupełnie niezależnie

Kasia "Gdyby liniał to Olinka miałaby straszna alergie na takiego ;-)" Opowiadałem kiedyś o znajomej, która miała okropną alergię na wszystkie koty poza swoim własnym :-) x Olii kocha niebieski kolorek, bo jest symboliczny Na pewno ma jeszcze jakiś inny w zanadrzu, tylko się nie przyznaje :-)

Gość gość
Oli : "Jak to nie przyda...? Masz jakieś wieści" Jesli chodzi o pogode to pierwsze dwa tyg lipca duzo deszczu , nastepne dea tyg lipca goraco. Kicia wiedziala kiedy brac urlop ;) K

Gość gość
Hg ja mam oddzielny internet w telefonie i jesli chce przejsc na ruter w ktorym jest osobny net to musze przelaczyc :) K

Kasia Jeżeli chodzi o prognozy pogody ta jak na razie najlepiej się sprawdzają te na wczoraj :-D Każde inne to tylko wróżenie z fusów ;-)

Gość gość
W sierpniu tak samo ale pierwsze dwa tyg sierpnia ladne a druga połowa deszcz. K

Gość gość
Musze przyznac Hg ze twoja prognoza najbardziej sie sprawdziła haha ;) Zobaczymy jak moje prognozy na lipiec i sierpień sie sprawdza ;) Jako pierwsza mialam wybrac termin urlopu bo wczesniej zawsze bylam neutralna i szlam dziewczynom na reke. Lubilam poczatek wrzesnia wiec wszystkie szły wczesniej . Teraz bardzo chcialy bym wziela sobie lepszy termin niz wrzesień i bym wczesniej odpoczela no to Kasia wybrala pierwsze dwa tyg lipca ;) K

Kasia dziś Ok to akurat rozumiem. Jednak tablet można ustawić na router i nic więcej nie kombinować. Polecam ten tablecik. Wymaga lekkiego oswojenia, ale później już będzie z górki. Wygodniej pisać, lepiej zdjęcia się prezentują i lepiej te zdjęcia robi. Filmiki z poczty też by się dało w końcu pooglądać :-)

Gość gość
Czekalam na ta krople deszczu, patrzylam w niebo i myslalam o Hg myslac : zapewniał o wilgoci a tu coraz bardziej niebieskie niebo ;) K

Gość gość
Dobrze Hg , posłucham ciebie , zawsze madrze mowisz , kazdy o tym wie. Wyciagne go ,ale teraz corka spi i u niej jest internet i ruter i teraz ma wylaczony to jutro sprobuje sie nim pobawić. Jakie filmiki ? Sa jakies filmiki ktorych nie ogladalam ? A gdzie one sa? K

Kasia "Czekałam na ta krople deszczu, patrzylam w niebo i myslalam o Hg myslac : zapewniał o wilgoci a tu coraz bardziej niebieskie niebo ;-) " Pewnie Niemcy zatrzymali chmurki do kontroli granicznej :-P Są ostatnio trochę nerwowi ;-)

Gość gość
Nie remont nie :) Wlasnie nie wiem, chcialabym prawdziwie odpoczac ale nie wiem jak, nie mam pomysłu :) K

Gość gość
Hg "Pewnie Niemcy zatrzymali chmurki do kontroli granicznej Są ostatnio trochę nerwowi " Padlam