Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MATKA CHCE MNIE WYJEBAĆ Z DOMU!!!

Polecane posty

Gość gość

Można powiedzieć że tak trochę w zyciu mi nie wyszło... Od dziecka byłem bardzo wrażliwym dzieckiem i łatwo popadałem w depresje; na smutek pomagał mi alkohol, pochodzę z biednej rodziny, matka wychowuje mnie sama, udało mi się w tym roku dostać na medycynę ale to kosztowało sporo pieniędzy na początek zanim dostałem stypednium socjalne; na studiach szybko wpadłem w naprawdę ciężką deprresję i zacząłem pić,i to pić bez przerwy tak że po miesiacu w zasadzie mogłem się pakować z lekarskiego z powodu zaległości; ale wyrzucili mnie dopiero posemstrze z akademika a przez te kilka miesięcy wyciągnałem od matki, która ślepo mi wierzyła, wszystkie oszczędnośi, przechlałem stypedniusm socjalne i jeszcze narobiłem z 3000 tys długów; no i w końcu matka chce mie wyjebać z chałupy a ja nie wiem co mam robić...

Gość gość
Nie wiesz co masz robić, jak matka chce cie wyj***c z chałupy? WYPIR/DALAJ!!! Po prostu ;)

Gość gość
sam k***o j****a w*********j stont :P

Gość gość
Idz na rozmowe do rektora, do dziekana wydz. lek. albo do roboty, jedna szansa nie wystarczyla, gnoju?

Gość gość
ja się do roboty prostej nie nadaje; już wole życie kloszarda; a najgorsze jest to że wtedy kiedy chlachłem non stop byłem naprawdę szczęsliwy, jak nigdy do tej pory, bez depresji, trosk, smutku... no tylko gorzej jak nie miałem już gdzie mieszkam a w tym rodu wyjątkowo zimno jest, i kasa na wóde się skończyła; ale ona chce mie wyjebać nie dając ządnej kasy; wiadomo że to samobójsto jest bo nawet jak pójde do roboty to i tak musze coś jesć i gdzie spać

Gość gość
Jak bedziesz zapier/dalal dzień i noc to nie bedziesz musiał spać ani jeść. A po 29 latach takiego zapieprzu kupisz sobie mieszkanie i masz z górki ;)

Gość gość
a czy w korporacji można spać? bo jeśli tak to faktycznie życie mam uratowane

Gość gość
Jeśli zostaniesz stróżem nocnym w korporacji - to możesz mógł spać. Trudość polega na tym że musisz spać albo na stojąco, albo na chodząco. Ale ty zdolny jesteś - to dasz rade.

Gość gość
Juz dawno bym cie wyje zdomu swojego wlanego syna za duzo mniej wyje z domu porzadek i dyscyplina musi byc cwoku ile kosztowalo zarobic te pieniadze twoja matkie wyobraz sobie debilu idz precz pod most

Gość gość
ale jak ona mnie wyj***e to dostanie zawału bo nie bedę się odzywał

Gość gość
do 19:10 serio ? bo jakoś wierzyć mi się nie chce; przepierdzieliłem w sumie z kilka tys. na wóde i imprezy no okey; a ile kasy rodziców idzie na jakieś g****o kierunki studiów typu socjologie? ja chciałbym w tym roku jeszcze raz zacząć lekarski i zarobić sobie na początek a ta ma jeszcze ciągle pretensje o te kilka tys. ja p*****le to tylko pieniądze są

Gość gość
wściekła się ostatnio na mnie matka bo nie mogła zażółconej moją spermą pościeli doprać. co ja ztobie chcę się a dziewczyny nie mam nie mam gdzie poznać bo zbijam palety za 1800 zł miesięcznie a tam ani jednej koleżanki w pracy nie mam

Gość gość
Jak ci nie chodzi o pieniadze to oddaj jejte pieniadze debilu cedze pieniadze sa dla Ciebie nic nie warte ale ty pewnie za 1 zl bys zabil czlowieka jakby twoje 3 tysaki ktos przepil to bys plakal cale zyce cwoku wypuklencu zdechnij pod mostem

Gość gość
oddaj ciekawe z czego; a żeby zarobić i jej oddać to bym musiał chyba z rok zapierdalać a chcę na syudia w tym roku pójść

Gość gość
na stomatologię śródziemnomorską zaocznie

Gość gość
do 20:10 s********j p********y c***u !!!

Gość gość
Wydzedziczylem syna za mniej debilu ciebie bym z***bal za taki numer dostal bys 150 strzaluw w morde jak bys przepil mi 3 tysaki parchu

Gość gość
przepicie 3 tysi to źle a wydanie 3 razy tyle żeby mieć g****o licencjat to dobrze; logika rodziców...

Gość gheehość
3 tys czy 3000tys? 3000 tys to 3 miliony. Dziwne ze dostales sie na studia a poprawnie pisac liczebnikow nie umiesz.

Gość Po...iło was

...isz głupoty połowwa osob nie umie tutaj pisać pisząć błędu typu ,,strzałuw'' podając sie za osobe pełnoletnią i rodzica ty robisz sobie jaja a gnoje wchodzą i piszą głupoty