Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Abalina23

Małe pytanko....??

Polecane posty

Witam wszystkich wiem, że dość często pojawia sie podobny wątek ale szukam pocieszenia i podpowiedzenia może jakiś rad. otóż jestem w 15 tyg pierwszej ciąży z powodu mojej pracy (szkodliwe chemiczne warunki) jestem na L4. Ok 13 tyg moje samopoczucie uległo poprawie na tyle, ze byłam w stanie robic wszystko jak przed ciążą, powrócił apetyt - do tej pory ogromne mdłości ale bez wymiotów. Niestety z początkiem 15 tyg znowu moje samopoczucie uległo totalnemu pogorszeniu, powróciły mdłości, brak apetytu, chęć ciągłego spania..... Jedyne na co mam ochote to na picie wody i żucie balonowej, gumy.....:( martwie się bo powinnam zacząć przybierać na wadzę a udało mi się dopiero do tej pory 1kg, choć z dzidzią wszystko wporządku. Może coś pordzicie, podpowiecie z góry dziękuje wszytskim :)

Gość gość
Jeśli ginekolog wie o tym i wyniki badań masz ok to widocznie tak ma być. Znam parę kobiet które pierwsza cieze można nazwać przespaly.

Wyniki są okey, za tydzień idę na wizytę i chyba zapytam czy tak może być dalej..... myślałam że z nadejściem 14 tyg objawy będą zanikać a tu niestety dalej nic ... mdlosci, brak apetytu, i ogromna senność.

Gość gość
Z sennoscia to tak jest. Przejdzie. W 1 ciąży to biegiem do domu po pracy, spalam do 22, zjadłam coś i spałam do rana. Gorzej było w 2 ciąży bo już dziecko jedno na stanie. Wlaczalam jej bajki i hibernowalam się w sypialni chociaż wiadomo że przy dziecku nie zasniesz. taki tryb stand by:) Podsumowujac: ciesz się ze masz jak spać bo pewnych rzeczy nie przeskoczysz.