Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

test ciążowy zrobiony na tydzień przed spodziewaną miesiączką

Polecane posty

Gość gość

Cześć Dziewczyny ! Wiem desperatka jestem, już piszę o co chodzi: a więc owulację miałam około tydzień temu a okres powinnam dostać za około tydzień. Dziś byłam na badaniach krwi zleconych przez lekarza i w przypływie szału dpłaciłam w laboratorium za badanie hormonu w ciąży... desperatka jak cholera... jak odebrałam wyniki to normy tego plasują się jak u kobiety w I trymestrze ciąży ! Uradowałam się bo staramy się z mężem o maleństwo już od kilku dobryc miesięcy :) No i w przypływie kolejnego szału kupiłam w aptece 2 testy ciążowe. Zrobiłam 1 od razu po powrocie do domu i jest 1 kreska. Ani śladu drugiej czyli nie jestem w ciąży. Okres powinnam dostać za jakiś tydzień. Czyli co ? Cyba zostaje mi poczekać tydzień i albo dostanę @ a jeśli nie to za tydzień zrobić znów ten drugi test ?

Gość gość
Tak. Za wczesnie zrobilas test

Gość gość
Powtórz test w terminie okresu. Test nie wykryje tak wczesnej ciąży, w terminie okresu będzie wiarygodny.

Gość gość
Tak wcześnie to nie wyjdzie nawet jakbyś miała być w ciąży.

Gość gość
Badanie z krwi pokaże ciążę wcześniej niż test. Jaki miałaś wynik? Bo jeśli wyraźnie przekroczona norma, to raczej jest wiarygodny, ale na tym etapie naprawdę to pisane palcem na wodzie.

Gość gość
Tak, zrób ten test równo za tydzień, wcześniej nie ma to sensu

Gość gość
A jakie konkretnie wyniki u ciebie wskazują że to ciąża?

Gość gość
Badania z krwi jest wiarygodniejsze bo testy są mniej czułe. U pytanie ile Ci wyszło bo "jak kobieta w 1 trym" to może oznaczać i najniższy wynik i dość wysoki.

Czesc mam pytanie skoro dzis 28 dc (zawsze takie mam 27-28) a brak okresu ale też brak jakichkolwiek objawow ciązy bo żadnych zmian w piersiach kompletnie nic nie mam to co to może byc? Biorę Castagnus czy to przez to ??